Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko znęca się nad kotem i wlozylo go do pralki

Polecane posty

Gość gość
co pomoże weterynarz na niewychowanego bachora? Zaszczepi przeciw wściekliźnie czy jak? Ostatnino spotkałam u okulisty szczęśliwą mamusię, której synalek wpakował widelec do oka. Jaki bystrzak, dwa i pół roku ☺

Gość gość
Nie piszcie ludzie,ze takie zachowanie dziecka w tym wieku jest normalne bo nie jest.Ani ja,ani moja siostra,moje dzieci rowniez,nigdy nie znecalismy sie nad jakimkolwiek zwierzeciem.

Gość gość
Do pralki? Pfffff cienias amator. Ja w wieku czterech lat miałem na liczniku z dziesięć kotów. Dwa ubite z procy, pięć chwycone za chabety i wyrzucone przez okno z trzeciego piętra, jednego załatwionego rowerem, dwa ostatnie roztrzaskane ręcznie. I także nic nie pomagało, ni kary, ni tłumaczenia. Wrogość wobec kotów sama mi przeszła kilka lat później.

Gość gość
ty głupia pierdoło, kot ma zęby i pazury, nic byś nie wskórał, chyba,że ze ślepym kocim gówniakiem? W wieku 4 lat? P/i/e/r/d/o/l//i/c/i//e Hipolicie ☹

Gość gość
Były ogłuszone trafieniem z procy :D

Gość gość
16:07 Masz czym sie chwalic sadysto jeden.Chcialbys byc tak samo potraktowwny jak te koty?:-/

Gość gość
Mieć ból siedzenia o kilka futrzaków, dodatkowo dzikich i bezpańskich więc szkodników oraz porównywać je do człowieka. Hahaha

Gość gość
nie wierzcie debilom, kota niełatwo celnąć z wiatrówki, a co dopiero 4 letni gnojek z procy. Ktoś się nudzi to niech kabaret założy i bawi ludzi. Nic nie stoi i nie czeka, aż w to trafisz, tylko spieprza, to jest ruchomy cel, ale fajnie ściemniasz

Gość gość
po to durnota pisze, żeby kociary ból tyłka miały, a wtedy nikt nie myśli pragmatycznie, tylko wierzy w niemożliwe bzdety. Trudno, koty łażą wszędzie, po cudzej posesji i ja nie mogę za to jak pies się poczęstuje, nie da się być aniołem stróżem od psów, ale być takim prymitywem, żeby celowo krzywdzić ? Są gnoje, co kiełbasy z gwoździami rzucają, bo pies szczeka u siebie na placu

Gość gość
mały psychol. za jakiś czas mu to minie, ale w wieku dorosłym powróci, to jest udowodnione naukowo poczytaj sobie. oddaj go do adopcji czy coś

Gość gość
Tylko jak kot ma uciec, skoro nawet nie wie, że jest na celowniku? Potwierdzone przez kumpla, posiadacza ASG. Repliki broni sprzedawane legalnie, zwane asg, mają moc wystarczającą do zabicia człowieka przy odpowiednim trafieniu a co dopiero kota. No i ten mój znajomy pracuje w hipermarkecie jako magazynier. Często sanepid sklepowy każe mu polować za pomocą tej jego podrasowanej repliki kałacha (w.w. asg) na zwierzęta buszujące po sklepie (koty i ptaki na magazynie, ptactwo na samym sklepie). Po prostu jak gdyby nigdy nic chodzi po sklepie, wśród klientów, z wiatrówką wyglądająca jak ak74 i strzela po do gołębi i wróbli siedzących pod sufitem, albo do bezpańskich kotów na nagazynie. Ale żeby czterolatek z procy ubił kota?

Gość Furia do kwadratu
Jesteś nienormalna jeżeli dzieciakowi dałaś kota jako zabawkę. Powinno sie ciebie wysterylizować byś nie mogła mieć dzieci bo każde jedno wyrośnie na zwyrodnialca.

wp*****l spuszczaj za każdym razem jak dotknie kota w niewłaściwy sposób jakieś zastrzeżenia, że ta metoda nie zadziała mają bezstresowe mamy?

Gość gość
To stary temat i głupi żart, by wzbudzić emocje nawiedzonych obrońców zwierząt. Nikt nie pozwoli dziecku na takie durne zabawy. Choćby w obawie, że kot potraktuje smarkacza zębami i pazurami, nie z troski o sierściucha ☺

Gość gość
ja bym się publicznie nie przyznała, że taka ze mnie matka, jak z koziej d/u/p/y trąba. Nie potrafię zapanować nad niedorobionym bachorem, bo bym się wstydziła

Gość gość
Ja na twoim miejscu syna bym wlozyla do pralki zeby poczul sie jak ten kot. Tylko tak mozna malych socjopatow nauczyc empatii.

Gość gość
do d/u/p/y nie do pralki. Bo kot się tak da. Nawalonym studentom ta sztuczka się udała, zniszczyli pralkę, bo kota rozflaczyło. Droga pralka, opłaciło się? Pisali o tym kilka lat temu We Wrocławiu po pijaku wsadzili kota do pralki