Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi to ocenić obiektywnie bo ja juz sama nie wiem kto tu bardziej

Polecane posty

Gość gość

przegina. mam faceta od dłuższego czasu. Niestety oboje jesteśmy dość uparci, a on mam wrazenie, ze próbuje mną czasem rządzić, a ja i tak zwykle robie po swojemu i powstaja awantury. Podam przykłady. Np. tydzień temu on do mnie przyjechał i chciał żebym później wróciła z nim do jego miasta (dzieli nas odległość), ja powiedziałam, ze niestety nie mogę (choć przyznaje, ze wcześniej mówiłam, ze przyjadę), a on sie na mnie wściekł i nawrzeszczał. Może nie o konca sie fair zachowałam, ze nie dotrzymałam słowa, ale on też chyba nie powinien na mnie krzyczeć? I szantażować, ze jak nie zrobie czegos po jego mysli np. nie przyjadę to on wtedy odejdzie.... Już nie raz tak było. Następna sytuacja. Dzisiaj miałam do niego przyjechać i mielismy isc wieczorem do jego znajomych. niestety on u znajomych lubi siedziec do bardzo pozna, a ja czuje, ze dzisiaj nie mam na to siły, wiec powiedziałam, ze przyjadę, ale przepraszam nie dam rady do z nim pojsc do tych znajomych (to nie będzie żadna impreza tylko to takie malzenstwo) , ale przyjade i pobedziemy razem kilka dni. A on na to żebym nie przyjeżdzała w takim razie... Co o tym myslicie, ale tak szczerze?

Gość gość
Że nie potrafisz dotrzymywać danego słowa. Nie obiecuj ludziom niczego, bo Ci to nie wychodzi. Nie możesz u po prostu powiedzieć/poprosić go o to, żebyście tak długo nie siedzieli jak zawsze? Takie to cięzkie?

Gość gość
d***e z waszymi radami. liczyłam , że są tu na forum feministki, które mnie pocieszą , dodadzą otuchy , poradzą bym udupiła faceta jako tego złego świnie i chama.

Gość gość
10:00- podszyw

Gość gość
w*********j k***o!!!!!!!!!!

Gość gość
dziadu chce się pochwalić swoją zdobyczą a ty nie chcesz z nim iść bo gwiazdorzysz no sorry ok rozumiem raz dwa ale ile razy mu obiecałaś i z nim nie poszłaś szczerze to twoja wina bo mu obiecujesz chyba macie inne charaktery on lubi latać a ty jak kura siedzieć na grzędzie

Gość gość
chyba masz rację, nie powinnam zmieniać planów tak często... Ale z drugiej strony nie podoba mi się, ze on pewne rzeczy na mnie probuje wymusic krzykiem i szantazem. Tzn. jak zrobie cos po nie jego mysli to on wtedy krzyczy, ze z nami koniec i juz takich "koncow" było chyba ze 100...

Gość gość
wtedy krzyczy, ze z nami koniec X To odpowiadasz ''ok z nami koniec''. To jest związek toksyczny, nie byłabym z psychopatą w związku.

Gość gość
lepiej uciekaj od niego

Gość gość
w łóżku też niestety się kłócimy on koniecznie chce anala a dla mnie to wykluczone