Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pożyczanie pieniędz

Polecane posty

Gość gość

pożycz pieniądze, a stracisz przyjaciół. Przysłowia mądrością narodu. Też kilka razy się przejechałam. Było fajnie dopóki nie pożyczyłam, a teraz te osoby mnie unikają. Postanowiłam nikomu nie pożyczać.

Gość gość
To prawda. Milkną te osoby, a ty nie wiesz czy upominać się czy nie. Pozyczka to w wiekszości przypadków strata pieniedzy.

Gość gość
Ja mam problem z czasem. Kiedy ktos odr mnie pozycza i ma oddac za dwa dni, oddaje za 2miesiące. Nikt nie traktuje takiej pożyczki poważnie.

Gość gość
To prawda... Dlatego czasem nie warto korzystać z pomocy przyjaciół...

Gość gość
Witam, zachęcam do zapoznania się z ogłoszeniami pożyczkodawców na stronie http://ogloszenia-finansowe.pl Warto również samemu zamieści ogłoszenie, jeśli się szuka pożyczki, jest to najskuteczniejszy sposób znalezienia finansowania, w tym prywatnego.

Gość gość
Zamiast brać pożyczkę lub kredyt lepiej zacząć zarabiać na Portalu społecznościowym, który NAS WYNAGRADZA za aktywność, podobny do Facebooka z tym małym istotnym szczegółem. Jeśli jesteś aktywny i lubisz dużo czatować, lajkować, publikować posty, dodawać zdjęcia, filmy zapraszać znajomych, przyjaciół, udostępniać pliki Wystarczy że będziesz robił dokładnie to samo co na fb a firma będzie Cię za to wynagradzać $$$!! Posiada wiele ciekawych użytecznych funkcji a jeżeli chciłbyś zarabiać pasywnie daje też taką możliwość. Rejesteracja za free. Przekonaj się sam, bo naprawdę warto Na stronie są 3 krótkie widea które wyjaśniają wszystko http://lukasz9.futurenet.club/info

Gość gość
A ja się cieszę jak ktoś nie oddaje w terminie [pożyczam niewielkie kwoty,] ale jak ktoś nie jest słowny, więcej nie pożyczam.

Gość gość
Moja siostra od stycznia tego roku wisi mi 300zł. Stwierdziła, że stać mnie na ajfona to co tam takie 3 stówki będzie mi oddawać. Budują dom na wsi. I to jest właśnie pożyczanie. Nigdy więcej

Gość gość
Do 01.15. Mam tak samo

Gość G0SC
Nie zgadzam się z opinią, że nie należy ich brać. Po prostu trzeba to robić z głową, trzeba mieć te pieniądze które się pożycza, Bierze się tyle ile jest się w stanie spłacić, znam osoby któe biorą takie pożyczki np na dwa tygodnie bo potrzebują pieniędzy a pensja np za tydzień dopiero, różne są sytuacje. Ja polecam portal https://pl.getbucks.com/

Gość gość
Zapraszamy do LoanMe Poland! Oferujemy szybkie i prywatne pożyczki, które są bezpiecznymi produktami kredytowymi. Wniosek możesz złożyć przez Internet lub telefon, a decyzję otrzymujesz w 15 minut lub mniej! Zostaw swój numer w wiadomości prywatnej na naszym Facebook'u - oddzwonimy :) www.facebook.com/LoanMePolska

Gość Memek
Ja też się zgadzam :) Kiedyś jak miałem problemy finansowe to dwa razy pożyczyłem w feniko, nie od rodziny czy przyjaciół. Teraz jak mi sie dobrze wiedzie, to znajomi przychodza pożyczać do mnie. Mimo, że to moi dobrzy znajomi, to nie pożyczam i też odsyłam ich do feniko, tam mają dobre warunki i wiem, ze moge im polecić ;)