Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozbijają się drogimi furami za nasze pieniądze,chłopak z seicento wrobiony

Polecane posty

Gość gość

Musiał przyznać się do winy... Jak nie Macierewicz, to Szydło, sprawa jak zwykle zamieciona pod dywan. Prawda jest taka, że jeżdżą z ogromnymi prędkościami, a taka A8 przy prędkości 200km/h potrafi spalić 22l/100km... Przesłuchanie chłopaka z fiata, to czyste szukanie kozła ofiarnego, chłopak musiał się przyznać.

Gość gość
zapitalaja z olbrzymimi predkosciami

Gość gość
ameryki nie odkryliście

Gość gość
to nie na twoją głowkę tak było jest i bedzie wiec sie nie podniecajcie

Gość gość
winne jest drzewo po co te drzewa rosna przy drodze sadza pozniej scinaja i znowu sadza i ludzie o drzewa sie furami rozbijaja

Gość gość
Sam sobie pozamiataj mózg, bo bredzisz i już kolejny temat zakładasz że swoim bredzeniem.

Gość gość
gość dziś To, że Ty tego nie ogarniasz, nie znaczy, że każdy jest tak odległy od tego tematu, jak ja;) Ale co ja będę tłumaczył gimnazjaliście...

Gość gość
Autor pewnie już zna wyniki dochodzenia? Bo taki pewny swoich stwierdzeń. Nie wiem, kto się "rozbija" drogimi furami. Moze ten, co jezdzil po Warszawie 200km/h i wrzucam filmiki na yt? Rządowe samochody, limuzyny to standard, dla każdego rządu , w każdym kraju. Trudno, żeby premier kraju jeździła dużym fiatem:) Może maluchem? Byłbyś zadowolony, Autorze?

Gość gość
Byłbym zadowolony, jakby szanowali moje pieniądze i uwzględniali to, że przy dużych prędkościach A8 ma takie zniszczenia, jak ma i trzeba tuszować przebieg zdarzenia. Poza tym pali ona wtedy zdecydowanie więcej, niż przy prędkości 60-80km/h, ale co tam... społeczeństwo zadowolone, "bo przecież to standard". Jacy ludzie, takie czasy.

Gość gość
Jakim trzeba być niedorozwojem żeby wjeb.. się w konwój uprzywilejowany co go widać z dwóch kilometrów :-D ...dobrze że go nie odstrzelili, bo w innych krajach by tak zrobili, z seja by nic nie zostało. Jeszcze te debile z tzw. opozycji pomoc prawną zaproponowali ułomnemu, tak jak bronią wszystkich defraudantów, łapowników i złodziei... patologia pieprzona bez wstydu i sumienia :-D

Gość gość
za twoje pieniądze, no tak :D:D

Gość gość
A8 dużo pali? Twój idol kundel codziennie do domu latał samolotem, to ci nie przeszkadzało? To że teraz mu płacą krocie za brużdżenie Polsce też ci nie przeszkadza? . Co za niedorozwoje! :-D

Gość gość
Poszukajcie sobie filmiku jak jedzie karetka na sygnale z chorym i akurat tamci jadą to karetka została zatrzymana żeby mogło to coś przejechać tyle ich obchodzi zwykły obywatel .

Gość gość
co wy wiecie o życiu... szkoda mi was.

Gość gość
04.02 dzięki za glos rozsądku, bo juz myślalam, ze naprawdę siedzą tu same ułomy intelektualne. Gdyby to bylo np. w Niemczech, Francji...Tez bys Autorze tak dziamał? Bo to, ze w Polsce jest rząd prawicowy, ma byc powodem do pisania bzdur? Opamiętaj się, bo się ośmieszasz.

Gość gość
gość dziś hehe to kafe, więc czego tu oczekiwać.. na pewno nie więcej, niż po ludziach z ulicy ... wszystko co na TVP1 powiedzą, jest święte...

Gość gość
Jak długo mieszkam w Szwecji tak nigdy nie widziałem żeby limuzyny rządowe jechały jak oszalałe. A mieszkam tu 50 lat. Po co w ogóle te wyścigi? Nie mogą jechać normalnie? Tutaj nawet król jedzie według przepisów i spokojnie.

Gość gość
gość dziś Ale w TVP powiedzieli, że jechali 50 i wszyscy wiedzą, że tak było, bo przecież jak mogliby kłamać...? Poczytaj powyższe wypowiedzi, niektórzy za kaczorem, czy innym rydzykiem w ogień by skoczyli i oddali całe swoje marne pensyjki... tożto Polska, tu jeszcze dziesięciolecia muszą minąć, żeby co niektórzy typu gość dziś zrozumieli o co chodzi w życiu.

Gość gość
Drogówka też nie zatrzymuje dużych aut z silnikami powyżej 2.0 tylko małe lub średnie nie rzucające sie w oczy samochody.

Gość gość
To cinkociento to bylo pancerne jeszcze w PRL bylo wyprodukowane, a to AUDI w ktorym marionetka jarusia jechala to bylo to mialo pecha bo trafilo na pancerne drzewo ktore komunisci posadzili

Gość gość
proponuję zapoznać się z materiałem dotyczącym crash testów i zderzeń przy różnych prędkościach z nieruchomą przeszkodą, na moje oko max 60-70 km/h a przy kontakcie z drzewem nie więcej niż 55 :D jakieś 10-15 metrów do drzewa na śliskiej nawierzchni wytrącony przesz fiata borowik nawet gdyby zdążył obrócić kierownicę nic by nie zdziałał, i dużo szczęścia że uderzył centralnie i nie obróciło bo żebra w pasach były by połamane, a tak życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a komentarze ekspertów w dziedzinie ochrony o zapobieżeniu takim incydetom... cóż, ja znam wszystkich kierowców na odcinku 200 km, których będę omijał, wyprzedzał itd. :P

Gość gość
gość dziś nie błaźnij się, gdyby ten wypadek był w rusach to by Premier już nie żyła, a Audi by było skasowane po tylny zderzak (spychaczem) taka jest kur.. rzeczywistość i te wasze skamlenie tego nie zmieni. Kiedyś miałem nadzieję że komuchy wymrą w końcu ze starości, ale widzę że to niemożliwe bo ta cała hołota kwicząca jak świnie oderwane od koryta to muszą być ich pomioty na bank, obciążone genetycznie mongoły umiejące tylko kraść, kłamać i mordować :-O Na szczęście teraz się za nich wezmą, zapełnią kwiczącymi świniami pierdle, doczekać się nie mogę zamykania tych złodziei z poj... z tatuażami na mordach co będzie dla nich zapewne ciekawym doświadczeniem seksualnym... a po wyjściu w podeszłym wieku... psychiatryk :-D

Gość gość
Moj tata ma AUDI A8 nie pancerne i mowil ze pokrywa wszystkie szkody jeski ktos jadac 50 km i tez rozbije tak samo jego AUDI A8 to w nagrode otrzymuje od niego nowe zamowione prosto w fabryce AUDI!!!!!

Gość gość
Niedawno widziałem akcje polskiej policji jak na włączonym kogucie zatrzymali parę emerytów w seiczento którzy nie zauważyli że mają spaloną żarówkę w reflektorze. Gliniarz od razu wyciągnoł bloczek mandatowy żeby ukarać tego sędziwego drogowego pirata i jego żonę.

Gość gość
Co ty pierdzielisz, standardowe crash testy są są z prędkością 50 km/h, w dziadoskich autach potrafi się wygiąć w pałąk nie tylko dach a wyginają się nawet tylne błotniki, w lepszych przód się kasuje i tyle... Przy 100 km/h odpadają głowy :-D

Gość gość
nie wątpię, że przy stu głowy na masce lądują :D a raczej mózgi, bo taki przypadek przy 120 w drzewo widziałem na fotkach, ale są auta jak bolidy sportowe, w których siedzi się na sztywno w metalowej ramie, i te znoszą uderzenia czołowe nawet powyżej 100 a jedynym zagrożeniem są urazy wewnętrzne na skutek przeciążeń, wszystko zależy od konstrukcji i specyfikacji, zakładam że jako egzemplarz wzmocniony gwarantuje przeżycie przy większych prędkościach niż dziadowskie 50km/h :P

Gość gość
Już wkrótce myślę poznają prawdę odnośnie tego wypadku i ci, którzy za pisiorami w ogień by skoczyli... Coraz więcej faktów już jest znanych, które są mocno nie na rękę pani premier.

Gość gość
Jakich faktów? Ty też jesteś ułomny jak ten młody i te durnie z opozycji? Nawet gdyby to były całkowicie przypadkowe samochody to włączając się do ruchu musisz ustąpić pierwszeństwa i tyle. Żeby wjechać w kolumnę osygnalizowaną naprawdę trzeba być upośledzonym i mieć farta że go nie rozwalili na miazgę... u waszego Putina identyfikowaliby później młodego przez DNA :-D