Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ok 35 latka kobieta 26 letnia oczekiwac bedzie dojrzalosci czy tez mlodosci?

Polecane posty

Gość gość

Wazne pytanie do kobiet ok 26 roku zycia: poznajecie mezczyzne ok 10 lat starszego, on jest Wami zainteresowany. Wiecie, ile on ma lat. Czy lepiej bedzie gdy on bedzie okazywal dojrzalosc zyciowa, czy tez lepiej by troche znizal sie wiekowo do Waszego wieku by pokazac, ze nie dzieli Was wcale tak duzo? :) to dla mnie b. ważne, prosze o powazna dyskusje

Gość gość
Proszę kobietki wypowiedzcie sie :) :)

Gość gość
Moim skromnym zdaniem to jak się zniża ale i pokazuję swoją dojrzałość.

Gość gość
ja mam 25 lat i uważam że dziewczyna w moim wieku może tylko polecieć na 35latka tylko dla kasy ja bym tak się nie poniżyła to zadurza różnica weku chcesz jej zaimponować pokaż kapustę i dawaj prezenciki

Gość GosiaczekNd
gość dziś Masz przeciętny tok myślenie żałosne!To i to powinna być zachowana jakaś równowaga ;)

Gość gość
Mam 23 lat i faceta 38 i szczerze nie czuje tej różnicy a jestem z nim od 3 lat i jakoś żyjemy.A do pytania to lepiej żeby okazał dojrzałość a nie to co rówieśnicy owej kobietki.

Gość gość
znam realia tego świata to autor jest żałosny gdyby był super przystojny jak george clooney to by nie siedział na tym forum i miał przy sobie tą 26latkę a tak jest starym zbereźnikiem śliniącym się na młode babki z którymi nigdy nie będzie to takie typowe stary dziad łapie się za młode które tylko na niego polecą dla kasy :D