Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu kobiety ktore nie lubia seksu

Polecane posty

Gość gość

ale nie ze po ciazy albo przez jakies traumatyczne przezycia tylko tak po prostu?Chcialabym po prostu porozmawiac z kims podobnym do mnie, ale zdaje sobie sprawe, ze takich ludzi w ogole jest malo.

Gość gość
Ja wsumie tak mam :) Nie kręcą mnie koleżanki ani koledzy a jestem młoda mam 23 lata

Gość gość
To sie chyba okresla " aseksualnosc "

Gość gość
Ciezko mi sie w tym pogodzic, ze tak mam, bo nigdy nie bede w zwiazku przez to :( a juz nie jestem mloda.

Gość gość
Ja nie wiem, bo nie próbowałam. A młoda już nie jestem.

Gość gość
To się masturbujcie częściej :D 4 razy w miesiącu wystarczy i libido wam podrośnie ;)

Gość gość
Nie lubią w jakim sensie? Seks to nie tylko penetracja, ale również pieszczoty i nie wyobrażam sobie aby tego nie lubić, dotyku, pocałunków, pieszczenia przez partnera różnych części ciała, itd... Może ta niechęć jest spowodowana kiepskimi doświadczeniami?

Gość gość
Do seksu trzeba mieć osobę którą sie kocha,lub która nas pociąga.Nie można nic na siłę.Jeśli kolega lub koleżanka z którą się umawiasz na seks bez zobowiązań Cię nie kręci to lepiej sobie odpuść :)

Gość gość
Aseksualnosc to jak nie czuje sie pociagu do plci przeciwnej, a nie jak nie ma sie ochoty na seks

Gość gość
To jest podobne samo do siebie :) A jak się nie ma pociągu do jakiejś osoby to np kobieta ma słabe libido bo się nie masturbuję ;) I wtedy nic ją nie ciekawi nawet

Gość gość
ja jestem taka osoba, ze nie ciagnie mnie do seksu, jestem dziewica w wieku 30 lat i zamierzam nia pozostac

Gość gość
pocalunki z kims przypadkowym, do kogo sie nic nie czuje nie sprawiaja przyjemnosci ani zadne pieszczoty

Gość gość
Gość 14:36 To kłamstwo co ta osoba napisała bo to prawiczek michał121212!

Gość gość
dlaczego to zaraz musi byc klamstwo? ja tez jestem stara dziewica. masturbuje sie bo lubie. a do seksu mnie nie ciagnelo nigdy. moze to tez dlatego, ze zawsze byli mna zainteresowani tylko faceci, ktorzy mnie nie pociagali? bo umowmy sie - jak facet o siebie nie dba i chodzi cale zycie w rozciagnietej bluzie (a ma pieniadze) to u mnie pozadania nie wzbudzi. I tez ta dziewica juz pozostane. nie wiem czy to aseksualizm.

Gość gość
A ja nie jestem dziewicą ale nie miałam więcej niż 5 partnerów a mam 25 lat ;) A seks lubię ale z osobą którą kocham i której pragnę

Gość gość
Ale chodzi mi jeszcze o cos takiego - naturalnie nie lubie seksu, moje mysli w ciagu dnia kraza wokol innych rzeczy. Jesli bym poznala jakiegos podniecajacego faceta, to bylby szal z rok, a potem znowu by mnie to przestalo interesowac. To po co wchodzic w zwiazek skoro zeby bylo dobrze to trzeba uprawiac seks do smierci?

Gość gość
ja moge zyc bez seksu.

Gość gość
nie mam faceta i nie mam seksu.

Gość gość
nie chce seksu z byle kim.

Gość gość
nie trzeba uprawiac seksu do smierci.

Gość onka28
Ja mogłabym żyć bez seksu, ale nie wiem czy go nie lubię, czy po prostu nie spotkałam kogoś, kto by mnie na tyle kręcił, abym polubiła.

Gość gość
Ja zamierzam zostac dziewica do konca zycia. Faceci to tylko chcieliby zaliczyc i zostawic.

Gość gość
Ja nie lubię seksu, próbowałam ale to nie dla mnie. Na szczęście nie chcę mieć dzieci.