Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantyczka_lekkich_obyczajów

Seks przyjaciele a inni faceci

Polecane posty

Gość Romantyczka_lekkich_obyczajów

Witam, spotykam się z chłopakiem jesteśmy przyjaciółmi, dobrze się czujemy w swoim towarzystwie, dużo rozmawiamy nie spotykamy się tylko dla seksu. Nie będziemy raczej niegdy parą, uprzedził mnie, że nie chce związku. Nie wiem jednak jakie są zasady w tego typu relacji bo o tego nie ustaliliśmy. A nigdy przedtem w takiej nie byłam.Nie wiem czy mam poruszać ten temat bo nie chcę żeby sobie pomyślał, że jestem zazdrosna albo oczekuję związku. Z drugiej jednak strony wiem, że przez cały styczeń nie spotkał się z inną (wtedy właśnie u nas zaczęło się coś więcej). Nie wiem czy mam przemilczeć temat bo potem nie chcę żeby wyszło, że jak z kimś się np pocałuję, że go "zdradzam". Bo jak byłam w klubie to wszystkich spławiałam bo się czułam nie fair w stosunku do niego. Nie jestem jakąś małolatą -26 lat, ale nie wiem jak taki układ wygląda.

Gość gość
To uzgodnij to z nim ;. Wedzlas w jakas relacje bez uzgadniania regul . ;) Niebezpieczna zabawa .

Gość gość
*popr. weszlas

Gość gość
Skoro bez zobowiazan to bez zobawiazan. On moze robic co chce i ty tez.

Gość gość
To ustal wprost i po klopocie . A takie " zwiazki " koncza sie tak , ze ktos wyjdzie z nich poraniony .

Gość gość
Śmiało możecie się nawzajem wymieniać chorobami wenerycznymi, w końcu seks bez zobowiązań to zobowiązuje do wierności.

Gość gość
masakra :o

Gość gość
Ru/chaj się śmiało!

Gość gość
Powiedz mu , że jednorazowo bzykałaś się z innym i że to był fajny seks i zobacz jak zareaguje .

Gość Default
Jak facet mówi, że nie chce związku tzn. że nie chce związku z Tobą. Tak samo jak kobieta mówi facetowi, że nie jest gotowa na związek tzn., że nie chce związku z danym facetem. On się z Tobą spotyka dla seksu tylko i wyłącznie. To jest cudzołóstwo. Karą za cudzołóstwo jest śmierć. Oboje tę śmierć na siebie ściągacie. Rozpustnicy, cudzołożnicy nie wchodzą do Królestwa Niebieskiego, ale Pan jest litościwy i przebaczający, dlatego nawet jeśli masz więcej grzechów niż jest ziarenek piasku na pustyni, to Pan Ci przebaczy i zapomni. Oczywiście dopóki dusza jest w ciele. Dlatego wyrzekajcie się zła, czyńcie dobro i pokutujcie bo nie znacie dnia ani godziny.

Gość gość
Reguły są takie ze spotyka się z Tobą /uprawia sex/może nawet i rozmawia dopóki nie znajdzie sobie dziewczyny innych zasad w tej grze nie ma..A Ty jesteś na przegranej pozycji raczej ..mężczyźni grają by wygrać kobiety by nie przegrać..

Gość gość
Ona zwyczajnie sie puszcza a on ja ma za darmowa prostytutke i tyle nie nazywajcie tego zwiazkiem czy relacja bo to chore uzywac takich slow do zwyczajnego pospolitego puszczania sie. Spotykaja sie tyldko dla seksu a reszta to udawanie ze nie jest sie calkowicie zepsuta

Gość gość
dobrze robisz nie sluchaj tych bzdur ja tez szukam kobiety tylko na seks to nic zlego nie sluchaj tych bzdur koniotrzepow

Gość gość
Ok. Tylko dla niej to nie jest już tylko sex,inaczej by jej tu nie było. Wkrecila się i pogrąża ...

Gość romantyczka_lekkich_obyczajów
Jestem puszczalska bo chcę się przespać z kimś kogo lubię? Nie mam zamiaru dłużej czekać jak ktoś w koñcu potraktuje mnie jako materiał na dziewczynę. To moja pierwsza taka relacja jakbym mia£a wybór to oczywiście wolałabym związek. Mam zamiar sypiać z jednym facetem a nie puszczać się z każdym. Nie pytałam o opinię odnoście układy tylko odnośnie zasad.

Gość gość
romantyczka_lekkich_obyczajów dziś świat schodzi na psy... tak, seks tylko dla seksu jest puszczalstwem

Gość gość
Glupio sie tlumaczysz autorko - chcesz dawac mu tylka zeby faceta przywiazac do siebie a podswiadomie liczysz na zwiazek - taka jest prawda! Nie ma nic glupszego niz rozkladac nogi przed facetem ktory prosto w twarz powiedziak ci ze z toba nie chce byc - zobaczysz jak bedzie bolalo jak znajdzie sobie dziewczyne w ktorej sie zakocha! Podejrzewam ze wtedy zajdziesz w ciaze zeby miec z nim kontakt i go kontrolowac.

Gość gość
Oj oj prawda ! A odnośnie zasad jest jedna SAM SEX ! Nie musisz być mu wierna a jeżeli czujesz że powinnaś to masz już problem!;*

Na pewno gdyby kogoś znalazł to było by mi przykro ale z tą ciążą to jednak przesada. Kto w ogóle tak robi?!

Gość gość
Jak mężczyzna Cię nie chce to zachowaj resztki swojej godności i PIERWSZA TO ZAKONCZ przynajmniej później będzie Ci lepiej z ta myślą ze nie dałaś się do końca zfrajerowac ;) a moze zateskni troche bo raczej juz nie pokocha ale go moze zakuc..;)

Gość gość
Kto tak robi? Takie szmaty jak ty! "Nie chce byc ze mna? To trzasne sobie z nim dziecko niby przypadkiem i nie pozbedzie sie mnie juz do konca zycia"!

Co Ty tak ciągle z tym dzieckiem wyjeżdżasz? Chyba sam/sama masz jakiś problem.

Gość gość
Z drugiej strony zawsze jak jest sex to jest ryzyko więc chłop działa na własną odpowiedzialność ..;/ dajcie jej spokój ...

Gość gość
Zastanow się dobrze czy Tobie taki układ odpowiada bo Ty juz zaczynasz się wkręcać, skoro masz opory żeby z kimś innym nie całować się , żeby buc ,,wierna". To żadna zdrada bo wy macie seks układ a nie zwiazek a musisz wiedzieć, ze w takich układach zwykle kobiety się zakochuja w kochankach i potem cierpia. A facet chce tylko jednego, ma czyste konto bo przecież uprzedził ,,ze nie chce z Toba być" i juz nie jego wina, ze Ty się wkrecasz. Chcesz cierpieć to brnij w to dalej... I prawdę Ci tu pisza, jak facet pozna inna i się zakocha to Ciebie kopnie w d...e bo jesteś czasoumilaczem tylko.

Gość gość
Byłam w taki układzie,niby nie może być w nim mowy o zdradzie, bo nie jesteście razem. Jednak na dłuższą metę to się nie sprawdza, gdy ja przespałam się z innym facetem skończyło się to pretensjami i awanturą,po kolejnym razie postawił mi warunek,że albo on albo inni i tym samym układ zakończyliśmy... na rzecz związku :P

Gość gość
więc autorko sprawdż nie musisz od razu iść z kimś do łóżko ,,,spróbuj wzbudzić zazdrość jakimiś błahostkami ,,,jak się choć trochę przejmie - a z reguły wkręconemu facetowi do zazdrości mało potrzeba -to jest nadzieja,,,tylko ,że to już na następny temat. powodzenia ....:)

Gość gość
Nie sądzę, żeby był o mnie zazdrosny ale spróbuję, tak się przypadkowo składa, że mam zaplanowany cały najbliższy tydzień i nie będę się mogła z nim spotkać więc coś wymyślę.