Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Brytyjczycy lecą na polki ?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie czy uważają polki za ładne i warte związku czy raczej unikają ?

Gość gość
Bardziej niż na swoje rodaczki ale czy takiego brzydkiego angola co większość życia spędza w pubie przy piwie warto brać na partnera?

Gość gość
Pewnie, że lecą. Na Polki, Rosjanki, Tajki... Przeciętna Angielka czy Waljka jest gruba, brzydka, tępa i tandetnie "zrobiona". Jest brudasem i fleją i nie umie gotować ani sprzątać. Na dodatek co weekend chla na umór i puszcza się od 13. roku życia.

Gość gość
A daj spokój ja się od tych natretow opedzic nie mogłam , psychopaci

Gość gość
Lecą , angole sa tak brzydcy ze nie wybrzydzaja nawet afrykanki ich kręcą

Gość gość
mowcie za siebie nie udacznice. Przystojny brytyjczyk z klasa i manierami to cudo, nie szuka mamusi do gotowania czy sprzatania, tylko docenia,ze to robisz. ale co ja wam bede tlumaczyc, nie poznalyscie to nie i smaku nie zaznacie, polacy to dopiero chleja, piwko trzeba podac a jak nie to w morde, ugotowac i uprac bo ma byc jak u mamusi. see ya losers

Gość gość
Ale nie chodzi mi jacy sa tylko czy podrywaja polki , czy chcą się z nimi zadawać , ciakwi mnie to , jakie sa stereotypy o polkach

Gość gość
oni generalnie leca na wszystkie panie , ale oni nauczeni sa puszczalstwa , tak ajk ktos wyzej pisal wala sie od 13 roku zycia w wiekszosci i , co sobota bzykaja sie z kims innym ... taki klimat , jak sie usmiechasz to oni mysla ze cos zdzialja i sa wtedy bardzo mili , generalnie albo z nim idziesz albo on idzie z kims innym.... proste , pzrez pewien czas bylam w ich srdowisku , imprezowalamz nimi , oni nei mogli tego pojac ze ja na koniec imprezy jade sama do domu , jak nie chcialm im robic loda w kiblu itp , to pozniej chodzili za mna ze niegdy wczesniej nei spotakali kogostakiego i sie bardzo wkrecali ....... ale uwaga ..... jest tez grupa i tu zaryzykowalabym wypowiedz bardziej wyksztalcona co sie polek generalnie wstydzi i na jeden raz ok, ale nie pokazli by sie wsrod znajmoych z taka..... taka moja opinia

Gość gość
Nie pokazaliby się z polka ? Bzdura , polki akurat w porównaniu do rosjanek i ukrainek sa "trudne " są tez puszczalskie ale to te pochodzące z nizin społecznych

Gość gość
Ja zauważyłam się lubią polki , i np polki nie mają opini lecących na kasę tak jak rosjanki i ukrainki , aż byłam w szoku ze one sa brane za materialistki a polki nie , widocznie mamy więcej honoru :D

Gość gość
Ukrainki sa tak porzadniejsze niż polki ze u mnie na klatce latają w samych stringach z papierosem w zębach a mój brat był 2 razy w związku z ukrainkami i oby dwie zdradzily

Gość gość
Już nie mówiąc o tej porzadnosci jak mają chłopaków na Ukrainie a puszczają się z Polakami

Gość gość
Ale czy wszyscy Brytyjczycy śpią z kim popadnie czy istnieją tacy porządni ?:) jakie mają charaktery są otwarci czy zamknięci w sobie ?:)

Gość gość
No dziewczynki pomożecie ? :D bo mam dylemat czy się pakować w związek z jednym

Gość gość
pewnie tak jak wszyscy ludzie: są różni. Nie ma przecież tak, że Brytyjczyk jest taki czy śmaki, ludzie są różni.

Gość gość
Ale chodzi mi o takie typowe cechy tego narodu bo np Polacy sa klotliwi i mało tolerancyjni jako ogół , traktują kobietę jak podczlowieka a jak to jest z brytyjczykami ?

Gość gość
Up

Gość gość
ja jestem w zwiazku z brytyjczykiem juz cztery lata, nigdy na mnie nie nakrzyczal, oni sa bardzo tolerancyjni, nie ma ze ci czegos zabrania, ale to tez zalezy od czlowieka, a jak zrobilam karpatke i szarlotke to cala jego rodzina mnie podziwiala ze jakim cudem udalo mi sie zrobic i ze musze byc utalentowana, jego koledzy szukaja polki bo jak im moj powiedzial,ze potrafie studiowac pracowac a przy tym ciasto upiec i swietnie wygladac to nie mogli uwierzyc i az musieli mnie poznac by uwierzyc, bo tak jak ktos pisal brytyjki to albo botoks albo grubasy. aczkolwiek pranie i prasowanie robi sobie sam ;) jak go nauczysz tak bedzie robil, tak jak pies ;) ;) powodzenia

Gość gość
Uff ale mnie pocieszylas :D a może inna dziewczyna się wypowie zależy mi na wielu opiniach :)

Gość gość
A ja powiem ze sa kochani rodzinni pracowisci sa dumni ze swoich dziackow, pełno zdjęć na fejsie jak dumny tato Brytyjczyk trzyma potomka na rękach , czasem szaleni nawet bardzo ahhh ten brytyjski humor , lubią dziwne stylowki np cali wytatuowani , ogólnie bardzo dobrzy ludzie :)

Gość gość
I oczywiście że sa tacy co sobie cenią polki o ile nie sa gorsze od brytyjek xd

Gość gość
22:54 skoro myślisz o pakowaniu sie w związek, to jednak jeden na ciebie leci :D

Gość prawictwo pospolite 114
Powtarzam standardowy Brytyjczyk nie leci na Polki , tylko patol po podstawówce z browarem w ręku , który nie ma powodzenia wsród Brytyjek... Wiec ma do wyboru Brzydką patologiczną Brytyjke albo łądniejszą POlkę . Wybiera często POlkę To nie jest tak ze w życiu coś przychodzi łatwo .. Brytyjczycy nawet nie lubią Polaków za kradzież ich miejsc pracy .. 10 lat temu byli bardziej otwarci na immigrantów , teraz sie zmieniło . Nie chcą tam Polaków .. Pomogłem ?

Gość prawictwo pospolite 114
Stąd właśnie wynika Brexit . .Chcą pozbyć się immigrantów hehehe

Gość gość
powiem tak- jakby brytyjczycy lecieli na polki to nie byłoby brexitu :)

Gość gość
Glosowali za brexitem by wykopać immigrantów

Gość gość
Brexit ma być przez kradzieże polskich facetów i gwałty Litwinów , polki nie są brytyjczykom nic winne , bo to faceci sprawiają problemy a nie nie kobiety , i to nie prawda ze tylko Ci najgorsi lecą na polki , jeśli polka jest ładna miła ma coś w głowie to i nawet "lepszy " się porwie na polke , wiado ze lekarz czy prawnik nie weźmie się za dziewczynę z zawodowki, nie dlatego że wybrednych tylko dlatego ze niea z taką o czym pogadać

Gość gość
Pewnie że tak znam dużo Polek które mają dzieciaki z brytyjczykami i sa z nimi zamezne , ogólnie to roztrzepani ale dobrzy faceci , taki wytatuowany ashley posprzata cały dom wszystko sam porobi i jeszcze znajdzie czas na zabawę z dzieckiem i pub, jeśli chodzi o urodę nie mają super wymagań bo oni chyba patrzą więcej ma charakter

Gość gość
Brexit to nie tylko uderzenie w Polaków bo oni też nienawidzą muzlumanow i Litwinów , którzy tam zjeżdżają tabunami , a Polki nie mają nic do tego bo jak Brytyjczyk będzie chciał polke to się z nią ozeni i jej brexit nie dotknie

Gość gość
No cóż to że dla Ciebie polki sa brzydkie to nie znaczy że Brytyjczyk się nimi nie zachwyci , zazwyczaj faceci nie doceniają kobiet własnej narodowości