Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Brytyjczycy lecą na polki ?

Polecane posty

Gość gość
ja bym zadala pytanie: kto bardziej ujowy, Polak czy Brytyjczyk ?

Gość gość
♛wyłączni w autobusie kiedy znienacka gwałtownie zahamuje ♛

Gość gość
Ja się lubuje w brytyjczykach a już nabardziej w holendrach którzy są chodzacymi aniołami :)

Gość gość
Nie wiem jak z brytyjczykami ale mnie zauroczyl Niemiec :) jest taki kochaniutki i robi dla mmie niespodzianki :) był z Rosjanka i mówi że jak na żonę to dla niego tylko polka :) pozdrwiam :D

Gość gość
Up

Gość gośćpppp
Powiem wam że pracuję w jednej z największych instytucji finansowych w UK i nasz główny dyrektor ma żonę Polkę :) Ja swojego faceta też poznałam w pracy i jest z tzw. klasy średniej. Nie można uogolniac, jeśli para poznała się w fabryce czy magazynie to raczej do siebie pod wieloma względami pasują. Wykształcone Polki z biegłym angielskim i na wysokich stanowiskach dresiarzy czy innej patologii raczej nie przyciągają. Wygląd ma też duże znaczenie, zwłaszcza jeśli chodzi o ubranie. Porządny facet nie zainteresuje się kobietą która wygląda jak żywcem wyrwana z Europy Wschodniej i to jeszcze z lat 90-tych. Niestety wiele naszych rodaczek tak się właśnie prezentuje.

Gość gość
No właśnie trzeba być ubrana ze smakiem a nie "po wschodniemu " i nie być poprostu prostaczka, jeśli dziewczyna ma coś w głowie i jest mądra szanuje się to przyciągnie faceta każdej narodowości :) we mnie się zakochał Włoch na bardzo wysokim stanowisku i kupa kasy ale nie skorzystałam :)

Gość gość
A co do tego Włocha to natretny amator polskich wdziekow niego był z niego ze co drugi dzień się chciał do mnie wpraszac :D

Gość gość
A co do tego Włocha to natretny amator polskich wdziekow niego był z niego ze co drugi dzień się chciał do mnie wpraszac :D

Gość gość
Zapomniałam dodać ze to był pół Włoch pól anglik ale wyglądał jak 100 % Italiano :D

Gość gość
A jakież to wysokie stanowisko ? Kierownik magazynu ? Bo nie sądzę że dyrektor jakiejs korporacji

Gość gość
Jasne, że wolą Angielki.

Gość gość
Angielki się tylko dużo malują i ubierają w bardzo drogie ciuchy ale z reguły sa tłuste jak choroba i to prawie wszystkie , już nawet niemki sa szczuplejsze z moich obserwacji :3

Gość gość
Z tego co widzę to tak i to bardzo ale nie zawsze mają czyste intencje , może chcieć tylko podymac

Gość gość
polski akcent to wiocha

Gość gość
Pierwszym kryterium u takiego Brytola jest czy - jestes Brytyjka, Drugim, - czy jestes hot. :D

Gość gość
Akurat Brytyjczycy zenia się ze wszystkimi nacjami byle nie ze swoimi jest nawet sporo małżeństw Brytyjczyk Niemka

Gość gość
Wolą swoje rodaczki

Gość gość
Bzdury gadasz polki w Londynie sa często na wysokich stanowiskach albo sa pracownicami biur , chyba ze ty gustujesz tylko w tych po zawodowkach to faktycznie

Gość gość
Jak wyżej :D dokładnie Ten sam typ facetów , który w Polsce lubuje sie w Ukrainkach.

Gość gość
Nie prawda zależy jaki typ kobiety , jjesli wykształcona mądra zasadną to znajdzie takiego samego a jeśli sprzątaczka to znajdzie robola proste

Gość gość
jak chcą sie spuścić to czasem lecą, tzn jak im polka włazi na fiuta to tolerują, ale jak sie już spuszczą, to dają z kopa i każą spadać.

Gość gość
Ale bzdury polki zostają często żonami Brytyjczyków tak samo jak i Niemców

Gość gość
Up

Gość gość
Oczywiście , znam dużo par Polka Brytyjczyk już po ślubie

Gość gość
Tak , brytyjki sa mocno rozkapryszone

Gość prawi 114
to nieprawca , ze Polacy l ubuja sie w Ukrainkach .. Ukrainki nic nie mają najchetniej z goła dupą by sie wprowadziły do Polaka .. Polak woli panne z posagiem od Ukrainki Uwazam ze Ukraincy mają jeszcze trudniej.. Prędziej Polak ożeniłby sie z Ukrainką niz Polka z Ukraincem

Gość gość
Lepszy Brytyjczyk niż Szwab, jakby wyszła , że Hitlerowca , to mogłaby się nie pokazywać w kraju , wytykaliby ją placami

Gość gość
Właśnie Polacy sa pazerni a ukrainka nie ma nic i liczy na utrzymanie