Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony mąż i ojciec

rozwód w ciąży

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie pytanie kieruje do kobiet lecz w sumie nie zupełnie.w skrócie opisze co i jak u nas. Jesteśmy 7 lat po ślubie moja żona jest w 7 miesiącu ciąży ,mamy 6 letnią córeczkę.Żona nie pracuje zajmuje się mieszkaniem i dzieckiem a ja pracuje za zagranica(6 lat) Na początku naszego małżeństwa było finansowo kiepsko(naprawdę żle )nie było nas stać na nic- dosłownie.potem wyjechałem za chlebem i lepszym życiem za zagranicę .jeżdziłem do domu co miesiąc na 10dni teraz dla żony i dziecka i w sumie dla siebie wracam do domu co 2 tyg (wyżebrałem to od szefa)dobrze zarabiam jestem w stanie utrzymać rodzinę i nawet odłożyć na marzenia.mamy wszystko tylko nie siebie.żona odstawiła mnie na bok od momentu jak się dowiedziała że jest w ciąży.nie ma miedzy nami żadnej chemii tulenia się,całowania seksu i tak o 7 miesięcy .w sumie nigdy nie było super miedzy nami.teraz wszystko jej przeszkadza działam na nią jak wirus na małe dziecko -dostaje gorączki.Proponowałem jej wspólna wizytę u terapeuty,bo może robię coś nie tak ale spotkałem się tylko z zimnym spojrzeniem i stwierdzeniem że nie potrzebuje pomocy a jak ja chce to sam sobie mam iść.mam wrażenie że jestem sponsorem w domu i nianią dla dziecka żeby Ona miała czas na zakupy.Ciągle wymaga więcej a sama nic nie daje w zamian.ciągle wysłuchuje jaki ja jestem złym ojcem i mężem,że nie staram się i mam wszystko w d..ie.Czesto robi to przy dziecku.Zależy mi strasznie na córce -Kocham Ją ale nie chce żeby była świadkiem naszych kłótni.Jestem wykończony psychicznie.Mam wrażenie że nie łączy już nas nic tylko dziecko i ciąża.Zastanawiam się poważnie nad rozwodem ,dobrym ojcem mogę też być po rozwodzie ale czy w moim przypadku (ciąża żóny ) wypada mi odejść

Gość gość
jesteś może dla niej za lagodny, musisz byc stanowczy, albo przestanie stroic fochy albo niech w********a z Twojego życia

Gość gość
Zostawić żonę w ciąży to słabe. Może hormony jej szaleją dlatego tak się zachowuje ? Ona w ciąży potrzebuje wsparcia a jak urodzi i dalej nie będzie dobrze to wtedy Twój wybór możesz się rozwodzić.

kumple tez mi radzili kopnąc ją w dupsko, może faktycznie z babami inaczej się nie da?

Gość gość
podejrzewam że przegapiłeś lub razem przegapiliście moment kiedy przestaliście być mężem i żoną bo pieniądze i lepsza egzystencja stały się ważniejsze, smutne