Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka1985

Cellulit, czy dam radę przed wakacjami jeszcze?

Polecane posty

Gość emilka1985

cześć. Mam trochę cellulitu na nogach. Koleżanka poleca tabletki, mówi, że sezonu letniego spokojnie się go pozbędę. Co sądzicie o tych tabletkach, ktoś uzywał? Dość obszerny artykuł trzeba przyznać, nie wiedziałam wcześniej tyle o cellulicie :D

Gość gość
to nic nie da daj se spokój

Gość emilka1985
Ucięło mi link misjaodchudzanie pl/tabletki-na-cellulit-cena-gdzie-kupic/

Gość gość
Zadnych tabletek, tak jak ktoś wyzej napisał nic nie dają. Musisz zmienić dietę, a zabiegów bardzo polecam mezoterapię mikroigłową. Miałam robioną w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona z efektów. Miałam 6 zabiegów, co tydzień jeden. Polecam gabinet do którego chodziłam w Poznaniu www.beautypremium.pl

Gość kelmere
Kupcie sobie serum na cellulit Vialise. Zakupiłam ze względu na dobre opinie na forach w zakresie działania antycellulitowego. Po bliższym poznaniu się z produktem naprawdę go polubiłam Plusy: Ładnie pachnie! Sprawia, że skóra po użyciu jest przyjemnie gładka i pachnąca. No i co najwazniejsze rzeczywiście skutecznie usuwa cellulit. Skóra jest gładsza, ładniejsza i cellulitu jest mniej. Minusem jest cena Niemniej często jeśli kosmetyk jest dobry to również musi swoje koztowac.

Gość nnot
Dasz radę. Polecam w walce Cdellu off od Floslek

Gość gość
Mało skuteczne, działać miejscowo. Ostatnio testuję Bioliq Balsam Antycellulitowy. Ja kończę już drugie opakowanie.

Gość Endda
Ja używam aktywny koncentrat na cellulit Avy. Jestem bardzo zadowolona z jego działania. Krem dobrze ujędrnia i wygładza skórę, a dodatkowo szybko się wchłania. Po regularnym stosowaniu kremu przez 2 miesiące cellulit jest już ledwo widoczny :)

Gość gość
Na cellulit polecam dermomasaż podciśnieniowy. Jestem już po 2 zabiegach i bardzo go polecam. Chodzę do gabinetu www.beautypremium.pl w Poznaniu

Gość gość
Zacznij ćwiczyć, zmień dietę to może się uda jeszcze przed wakacjami doprowadzić miejsca dotknięte cellulitem do dobrej formy. Możesz się jeszcze wspomóc rekawicą masującą lub masażerem, powcierać dobry preparat antycellulitowy, serum do masażu ciała slim cellu corector od Bielendy, zawiera kofeinę, witaminę C oraz kwasy AHA. Wyszczupla i modeluje sylwetkę, przy codziennej aplikacji i masażu redukuje cellulit.

Gość gość
Zacznij ćwiczyć, zmień dietę to może się uda jeszcze przed wakacjami doprowadzić miejsca dotknięte cellulitem do dobrej formy. Możesz się jeszcze wspomóc rekawicą masującą lub masażerem, powcierać dobry preparat antycellulitowy, serum do masażu ciała slim cellu corector od Bielendy, zawiera kofeinę, witaminę C oraz kwasy AHA. Wyszczupla i modeluje sylwetkę, przy codziennej aplikacji i masażu redukuje cellulit.

Gość gość
tabletki sretki, ja chodzę do paradizzo w warszawie na masaże i proszę ja was cellulitis znam tylko z opowiadań koleżanek - jak podnosi się elastyczność skóry to i nie ma takiego problemu z cellulitisem!

Gość gość
Ja ćwiczę, tzn. jeżdżę na rowerku, dużo i szybko spaceruję. Piję dużo wody, herbatę zieloną. Od czasu do czasu sięgam po jakiś suplement. Ostatnio łykam HydroFit z Rodziny Zdrowia. Nie zawiera chromu, coś tam pomaga pozbyć się toksyn. Pupę ujędrniam na przemian coś Bielendy, czasem Bioliq. Wycofali świetny reduktor z firmy Ziaja i nie mogę znaleźć następcy. W drogie preparaty Elancyl czy Nuxe zupełnie nie wierzę.

Gość gość
Jeśli zaczniesz już teraz to tak,ja też zaczęłam walkę z kilogramami i cellulitum,Stosuje tę dietę http://dieta-lux.pl/44535 połączoną z ćwiczeniami i udało mi się już schudnąć 9 kg w krótkim czasie.A na cellulit stosuję peeling z kawy i sprawdza się bardzo dobrze.

Gość gość
W naszej ofercie posiadamy wiele zabiegów, które mogą pomóc w uporaniu się z cellulitem, od treningu wibracyjnego Body Healther, po lipolizę czy zabieg LPG ALLIANCE ENDERMOLOGIE. Panie z Warszawy i okolic zapraszamy na darmową konsultację: https://www.laguel.pl/zabiegi-darmowa-konsultacja

Gość gość
Ja też się czasami zastanawiam czy dam radę, wtedy stwierdzam że pora się ocknąć i działać zamiast myśleć hahaha no i tak sobie ćwiczę, zdrowo jem, masuję, peelinguje i wcieram kremy (ostatnio stosuję vialise ) i nie narzekam :) cellulitu coraz mniej