Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmelciaSweet

Zakochał się we mnie kolega z klasy!!!

Polecane posty

Gość AmelciaSweet

Od pierwszej klasy podstawówki chodziłam ze szkoły z Kubą (tak się nazwa) Jestem teraz w 6 klasie ostatnio nawet zblizylismy się do siebie, często rozmawiamy o sprawach poza szkołą i wgl. Zbliżają się walentynki a on oszalał! Wysyła mi laurki kupuje kwiaty w szkole ostatnio dał mi duża bombonierke. Na fb pisze mi że tak dłużej nie może i chciałby się że mną umówić na randkę...:( W szkole jest wyśmiewany, że ma ohydne pismo itp. Tydzień temu kiedy przyszedł po chorobie zmienił się charakter i z bólem przyznaje. Ciacho! Ale jakbym się zgodziła iść z nim na randkę to koleżanki by mnie wyśmialy, nie wiem co mam robić! Proszę o pomoc!

Gość gość
co cię obchodzą koleżanki to TWOJE życie !! ważne czy zależy ci na nim

Gość gość
ale on ma ohydny charakter pisma :( i jest wyśmiewany w szkole :(

Gość gość
Autorko:: a jakie ma wyniki nauki????? a kulasa tez ma ochydnego.???

Gość AmelciaSweet
Ma same 5 z ocen. Ale zależy mi na nim jako koledze, znowu dziewczyny nazywają go zarazą jak sie o niego potkną idą się odkażać xd ja tak nie mam nawet nie mogę z nim pogadać na przerwie bo się śmieją, że to mój chłopak :(

Gość gość
To zaprosc go do mamy i mama go oceni i sprawdzi

Gość gość
Ale ty glupia jestes. Chlopak wychodzi c****erwszy na przeciw a ty sie bawisz. Wez docen to, bo nawet 20+ i 30+ latki boja sie dzis robic pierwszy krok i czekaja az dziewczyna to zrobi, czesto sie nie doczekujac, bo dziewczyny mysla ze to chlopakom nie zalezy bo nie chca z nimi spedzac czasu i lepiej poznac. I pamietaj, ze za twoje glupie zachowanie i bledy beda placic pozniej inne kobiety, bo jak sie raz sparzy i zrazi to w przyszlosci bedzie sie spodziewal tego samego i nie bedzie nawet probowal. I ostatnia rzecz: wal kolezanki, bo za 2-3 lata pojdziesz do innej szkoly i nawet nie bedziesz o nich pamietala, a zwiazek (kto wie?) moze na przekur wszystkiemu przetrwa nawet do studiow lub dluzej. One sa po prostu zazdrosne, ze tobie ktos poswieca czas, uwage i energie, a one nikogo takiego nie maja. Tylko te osoby veda zaslugiwaly na twoich znajomych, ktore beda was traktowaly w porzadku nawet jak bedziecie sie spotykac lub bedziecie razem. Mozesz jeszcze ewentualnie pogadac z tym chlopakiem i powiedziec zeby w szkole zachowywal sie neutralnie (w ten sposob nikt nie bedzie o was wiedzial), a poza szkola mozecie byc normalna para (zakladam ze miasto jest na tyle duze, ze nie problem o anonimowosc). Dorosnij!