Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezradna11

TRAKTUJA MNIE W DOMU JAK ŚMIECIA

Polecane posty

Mam 21 lat . Z rok pracuje ciezko Fizycznie na to żeby rodzica spłacić kredyt który wzielam od nich na auto . Splacam z 500 zl miesięcznie a i tak malo mi zostaje na moje potrzeby . Rodzice mnie źle traktują w domu jak śmiecia dosłownie a to wszystko przez moje kochane siostry które razem ze sobą się trzymają a mnie maja w d***e . mamy teraz luty i jest zimno wiec auto swoje dalam mamie zeby nie musiała do pracy jeździć rowerem bo jest zimno a ja się zabieram z koleżanką do swojej pracy . co najlepsze mam juz dość tego bo starsza siostra jeździ autem mojej mamy do pracy bo nie ma niby czym i ile razy jej mowie ze ma sobie kupić auto bo nieźle zarabia to po co jak auto ma mamy . a ja swojego praktycznie nie mam bo ona ma gdzieś to czy mama będzie z buta czy rowerem jeździła . To jest pierwsza sytuacja której mam dość w tym domu . Mam pokój z jedna z sióstr wiec problem jest znowu taki ze nie mam gdzie się spotykać ze swoim chłopakiem i muszę praktycznie jeździć do niego bo starsza siostra ciągle siedzi ze swoim chłopakiem u nas w domu i ja nic do gadania nie mam bo jestem ta młodsza . czasem jak zostaje w domu bo mam wolne albo chora jestem to muszę sprzatac dom i gotować im obiadki . i ile razy narzeklay ze coś im nie smakuje ze mogłam to i tamto dodać . w sobotę nie chodze do pracy bo mi się nie opłaca. Siostry pracują . mlodsza gdzieś dorabia strasza pracuje w sklepie wygodnie . a ja jak mama jedzie na zakupy to spokojnie sprzatam cały dom . one przyjezdzaja i nic nie Kiwna palcem i nie pomogą mi tylko narzekają ze nie widać ze jest posprzatane i specjalnie chodza w butach to mnie juz krew zalewa czuje się jak kopciuszek . chce pomoc w domu mamie jako jedyna cos robię . a moja mama im uwagę nie zwróci ze nic nie robią . bo ja w domu to muszę sprzatac . a jestem zmęczona po całym tygodniu pracy fizycznej . a one wracają i ida spać bo po imprezie zmęczone .. Mój tata pracuje za granicą rzadko go nie ma a jak wraca to wtedy udawaja siostry ze cos robią w domu . i wtedy na mnie narzekają przy nim ze jestem ta najgorsza . Musialam klotke założyć na swoja szafkę od ubrań bo one wiecznie w moich ciuchach chodzą bo nie widze co noszą jak jestem w pracy jeszcze glupio dogryzaja jak zworce im uwagę ze coś noszą mojego to mówią ze być może mam np. Twoje spodnie a co .. I takie odzywki . żeby moja historie opisać to naprawdę tego mogę dużo wymieniać. Oskarżają mnie o kradziec pieniędzy a się okazało ze gdzieś przełożyła kasę i zapomniała . chce się wyprowadzić ale nie mam pieniędzy na wynajem z chłopakiem gdzieś . bo mam dość tego życia . ona robią co chcą w domu a ja wiecznie muszę się podporządkować im. Nikt tego Nie widzi jak mi jest przykro. Mama nic na to nie poradzi . bo jej nie słuchają . 3lata jestem z chłopakiem i ile razy slyszalam jak siostra starsza wymyslala historie mamie ze ona mnie bije .. Jak to sciema jest . traktuje mnie bardzo dobrze . nie wiem co mam robić jestem bezradna nie mam gdzie pójść i od tego wszystkiego się uwolnić .

Gość gość
smutne to,skoro nic juz nie pomaga to sie wyprowadz,pracujesz to pieniądze masz, wynajmij coś z chłopakiem to bedzie taniej, wiesz ja mam 3 synów starszy sie buntuje pyskuje to krzycze na niego ale pózniej mam wyrzuty, z tego co piszesz to twoja mama jest bardzo niesprawiedliwa dla ciebie, widac ze woli tamte siostry, pogadaj moze z ojcem , co to za matka oddała swoje auto siostrze wzieła twoje za które ty jej płacisz raty , niech jezdzi swoim by było sprawiedliwie, od początku sobie na to pozwoliłas tomasz, wyprowadz sie bo niszcza cie psychicznie, jak cie nie bedzie to moze zrozumieja swoje błedy i stosunki sie poprawia, koniecznie odbierz matce samochód,