Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela nie potrafi normalnie dyskutować tylko obrażanie dobrze mu

Polecane posty

Wychodzi taki właśnie jest mitoman gość od homocwela twoje teksty to w*********j namysłowski śmieciu weź leki czubie do psychiatryka marsz w*********j (piszesz o wielu miastach)... To dziura zadoopie pipidówa wiocha oraz twoje słynne teksty nie piszesz z jedną osobą oraz weź leki poyebańcu kołbuc w*********j kołbuc do wariatkowa marsz uwolnij Ares z łańcucha itd (wiem że piszę z jedną osobą czyli z tobą doskonale o tym wiesz tylko brakuje ci odwagi by się do tego przyznać kradniesz mi nicki i rejestrujesz na niebiesko jak Namysłów województwo opolskie Mateusz kołbuc zawsze jak pisze to piszesz z pomarańczowym nickiem Miasto Namysłów woj opolskie wczoraj na temacie tej dziewczyny z Opola też się pod nią podszywałeś Arsinka Kasia i co to niby przypadek i w tamtych nawet niebieskich nickach miałeś taki sam styl pisania i tak samo pisałeś więc nie wmawiaj mi że to inne osoby bo doskonale wiesz że to ty pisałeś i ty udajesz te rzekomo wiele osób i sajo 000 to też twój projekt domyśliłem się doskonale o tym wiesz

Gość od homocwela i zrozum że nie trzymam psa na łańcuchu zrozum że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd zrozum to głupku nikt go nie bije i nigdy tego nie robił i nie będzie robił on Na łańcuchu jest nie dłużej niż godzinę gdy brama jest otwarta ten łańcuch go nie uwiera i nie boli ps niedługo Ares będzie miał kojec

Gość gość
I gość od homocwela ty twoimi wpisami sam udowodniłeś że masz coś z głową sorry łbem

Gość gość
Up