Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gimnastyka artystyczna od kiedy zacząć

Polecane posty

Gość gość

Mam 4 letnią córkę. Czy to dobry moment aby dziecko uczęszczało na takie zajęcia.

Gość gość
Jasne. Im wczesniej tym lepiej. Świetny wybór. Ja skończyłam szkole baletowa i to był wspaniały czas. Pozdrawiam

Gość gość
A czy córka chce czy to tylko twoje ambicje?

Gość gość
4-5 lat to właśnie optymalny czas. Bylebyś nie zmuszała dziecka. Ale może jej się spodobać, spróbujcie.

Gość gość
Nie musi jej zmuszać ale dyscyplinę powinna trzymać, a córka moze kiedys osiągać wielkie sukcesy. Kiedys byłam zła na moja mamę ze dzieci w moim wielu latały usmarkane po podwórku a ja musiałam cwiczyc a teraz te dzieci sa robotnikami , sklepowymi itp a ja mam własna szkole tańca. Sorry ze tak bezpośrednio ale takie mam zdanie.

Gość gość
A ja nie chodziłam do szkoły baletowej i nie zostałam sklepową, tylko nauczycielką i tłumaczką. :D Dyscyplina a katorżniczy rygor to dwie różne sprawy. Nie każdy się do tego nadaje. I chyba nie odniosłaś wielkich sukcesów, skoro nie uczysz w szkole baletowej czy teatralnej, tylko masz jakąś szkółkę.

Gość gość
No brawo nauczycielka, masz sie czym chwalić, hahah w 21 wieku to tak samo jak prostytutka!

Gość gość
14:42 jesli podniesiesz na kilka minut swoją samoocene bo komuś dosrasz to ok. Napisze ze Przegrałam życie. Ulżyło ci teraz? Twoja dola jest juz lżejsza do zniesienia? Hahahaha

Gość gość
O kur.... Nauczycielka. Ale karierę zrobiłaś, normalnie padlam. Nie ośmieszaj sie bo widac zaraz ze cie zabolalo jak tamta napisała o sklepowych. Uderz w stół a nożyce sie odezwa. Widac bardzo to wzięłas do siebie bo poczułas ze to o tobie nic nie warta przeciętniaro.

Gość Napalcowkipl
Jeśli jednak zdecydujecie oddać maluszka na gimnastykę artystyczną, to zapraszam do zakupu napalcówek dla początkujących na stronkę www.napalcowki.pl :)