Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jechac na weekend?

Polecane posty

Gość gość

Jakie fajne miejsce polecacie. Lubimy duzo chodzic. Z woj opolskiego wiec raczej poludniowa polska

Gość gość
Up

Gość gość
Jeżeli lubicie dużo chodzić to polecam wypad do www.hotelsuprasl.com . Na pewno się spodoba okolica, gdzie znajduje się Puszcza Knyszyńska, która zapewni wam miłą atmosferę do spacerów, a jak się już zmęczycie to wspaniale się zrelaksujecie w hotelowym SPA.

Jeśli chodzi o południową Polskę, to polecam Nałęczów, bardzo urokliwa miejscowość, niedaleko Lublina. Spaliśmy w hotelu W Krainie Alicji, klimatyczne miejsce z super kuchnią i dobrze urządzonymi pokojami. Jest tam też świetne SPA.

Niedaleko jest też urokliwy hotelik który się nazywa Bacówka Radawa, byłam tam z rodziną niedawno i bardzo nam się podobało. Świetne SPA, pokoje gustownie urządzone, no i pyszna kuchnia. Fajne miejsce i na weekend i na dłużej.

a ja polecam też na południu, tylko bliżej Opola Bukowy Park, hotel w Polanicy Zdroju, mega fajnie urządzone pokoje i super SPA, nawet mój mąż maruda był pod wrażeniem :) po za tym dobrze gotują :)))

jeśli mówisz południowa Polska, to ja Ci polecam okolice Rzeszowa - hotel Bacówka Radawa - świetne okolice do spacerów, a sam hotel też jest uroczy - świetnie urządzone pokoje, smaczna kuchnia, no i dużo różnorodnych zabiegów SPA

Gość gość
na poludniu Polski, niedaleko Rzeszowa znajduje sie swietny hotel ze SPA, nazywa się Bacówka Radawa, mają tam swiete zabiegi SPA i bardzo smaczną kuchnię, a sam hotel otoczony jest lasami i swietnie urządzony

Gość gość
jak na południu, to najlepiej Nałęczów koło Lublina :) bardzo sympatyczne miasteczko a w nim jest bardzo fajny hotel ze SPA, nazywa się W Krainie Alicji, bardzo klimatyczny i świetnie wyposażony, można się naprawdę zrelaksować

Gość gość
Wisła,Szczyrk,Ustroń,