Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malami420

Pomocy błagam

Polecane posty

Gość Malami420

Cześć od paru dni odczuwam bol nog nie jest to ból ciągły pojawia się on w kilku miejscach pod kolanem pod udem na kostce byłam z tym u lekarza ale nie stwierdził nie prawidłowości powiedział ze to nie zakrzepica i przepisał masc i tabletki przeciw zapalne moje obawy jednak są takie czy może to być zakrzepica na obu nogach ? Ogólnie czuje się dobrze nie mam spuchnietych ani czerwonych nog czasem też pobolewaja mnie mnie ręce również w różnych miejscach nawet końcówki palców biorę tabletki antykoncepcyjne juz dosyć długo 2 lata z małymi przerwami i nigdy nie miałam żadnych nie chcianych obajwow moja pani ginekolog wykonuje mi również badania prób watronowych co 3 miesiące i zawsze wszystko jest okey mama i chłopak mówią ze wmawiam sobie różne choroby i nie potrzebnie się nakręcam ja jednak na prawdę się boje ze jestem chora i ciągle czytam o tym na internecie i chce mi się płakać jak myślę że może mi się stać coś poważnego błagam pomóżcie mi co mam robić jestem juz bez silna :(((( dodam że zauważyłam że bola mnie plecy gdy sie bardzo schylę i trzesa mi się dłonie

Gość gość
Bez ślubu się pieprzysz to teraz masz.

Gość gość
Moze od kregoslupa. Musisz sie przebadac.

Gość Malami420
Przyspieszone bicie serca czy to może być spowodowane nerwami? Czasem budzę się w nocy i się boje ale zauważyłam tez bardziej widoczne zyly na rekach

Gość gość
Idź do naczyniowca,czeka się długo ale prywatnie z dnia na dzień można się dostać.