Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni łączą dziewictwo z byciem porządną i wartościowa?

Polecane posty

Gość gość

Znam kilka dziewic które ciągle imprezują, piją do nieprzytomności. Przeklinają, pala papierosy, zachowują się wulgarnie. Często całują się z przypadkowymi facetami na imprezach. Są jednak dziewicami bo nie chcą uprawiać jeszcze seksu czekaja na odpowiedniego faceta. Dodatkowo są głupie intelektualnie. Znam też dziewczyny które nie sa dziewicami bo uprawiały seks będąc w wieloletnim związku. One natomiast są porządne i wartościowe bo potrafią się zachować. Dlaczego WY faceci szczególnie na kafe łączycie dziewictwo z byciem porządną i wartościową kobieta? Chcielibyście taka dziewice jak opisałam???

Gość gość
Nie z powodów które napisałaś powyżej. Trzeba patrzeć na całokształt a nie na taki detal jak dziewictwo.

Gość gość
Są jednak dziewicami bo nie chcą uprawiać jeszcze seksu czekaja na odpowiedniego faceta. x więc jednak są porządne, nie zepsute, nie zgniłe moralnie, a piicie i przeklinanie nie ma nic wspolnego z porządnoscią, ksiądz tez jawnie chla alkohol na oczach idiotów w kosciele... Dziewczyna ktora w wieku 18 lat gzi sie , daje sobie wsadzac fiuta to ohydne ścierwo

Gość gość
Taka co sie lize,daje macac czy uprawia inne formy seksu z facetami tez odpada. Dziewictwo doslowne i ogolne.ale picie,palenie bym jeszcze wybaczyl jak sie dobrze prowadzila.

Gość gość
Tylko idiota będzie łączył jakąś tam błonę z byciem porządnym, też znam takie dziewice którym nie obcy jest lodzik, czy nawet anal, ale najważniejsze że błona jest i jakiś frajer da się na to nabrać :P

Gość gość
z powodu telegoni i kazdy chce być pierwszy dla niej

Gość gość
Jak widać facetom nie przeszkadza uprawianie analu czy oralu, grunt żeby błona była na miejscu :D

Gość gość
Z waszych odpowiedzi wnioskuje ze jesli spotkałabym faceta dla ktorego moje dziewictwo jest az tak wazne powinnam uciekac bo jego nie obchodzi moje zachowanie i wartosc tylko to czy uprawialam seks.

Gość gość
Kiedys juz bylem zareczony z kobieta.ale na wszelki wypadek wynajalek detektywa.kosztowalo mnie to sporo(wartosc nowego samochodu) ale nie zaluje.zerwalem zareczyny.sprawdzili wszystko.nawet przegladane strony www,czaty,smsy.juz zadnej nie zaufam.

Gość gość
Zależy o jakich wiekowo dziewicach mówimy, jak jakies nastki to oczywiście że szmaty

Gość gość
gość dziś "Kiedys juz bylem zareczony z kobieta.ale na wszelki wypadek wynajalek detektywa.kosztowalo mnie to sporo(wartosc nowego samochodu) ale nie zaluje.zerwalem zareczyny.sprawdzili wszystko.nawet przegladane strony www,czaty,smsy.juz zadnej nie zaufam. " Ta odpowiedz udowadnia że od takich facetów lepiej uciekac. Nie patrzył na miłość, na to jak sie dogadują tylko musiał ja sprawdzic i było to dla niego tak wazne.

Gość gość
13:37 kobiety maja zdolnosc dostosowywania sie do sytuacji.potrafia udawac.jak kameleon.milosc moze tylko oglupic.

Gość gość
Dla zakompleksionych prawiczków błona to cenny dar, myślą że skoro oni nie mieli żadnego bliższego kontaktu z kobietą, to dziewica również niczego nie doświadczyła i jest czysta. Tylko że kobiety zanim oddadzą komuś swoje dziewictwo to już będą miały na koncie nie jednego lodzika, bo młodym dziewczynom robienie loda przychodzi z łatwością, w gimnazjach małolaty nawet przechwalają się ilu chłopakom w klasie pociągnęły :) Oczywiście nie dotyczy to wszystkich dziewic.

Gość gość
A co powiedzie na to że taka dziewczyna będąca dziewica ale jednoczesnie całowicie bezwartosciowa i nieporzadna kobieta po tym jak z nia bedziecie uprawiac seks zacznie chciec korzystac z zycia i bedzie was zdradzała i uprawiała seks z innymi???

Gość gość
gość dziś A faceci nie potrafią ogłupić i wykorzystac kobiety??? To działa w obie strony

Gość gość
13:51 wlasnie dlatego jest wywiad srodowiskowy.dobre biuro detektywistyczne zrobi to profesjonalnie.

Gość gość
gość dziś Tylko że w miłosci jest wazne zaufanie. Jesli ktos cie kocha to to czujesz tak samo jak ty kochasz. Widzisz jak kobieta sie zachowuje, co mówi. Musisz byc całkiem niedoswiadczony w relacjach z ludzmi zeby nie wyczuc ze ktos cie oszukuje w milosci

Gość gość
Patrzyć tylko na dziewictwo jako na błone a nie wracac uwagi na całokształt dziewczyny to niezła porazka

Gość gość
Dziewictwo niema nic wspólnego z błoną Nie-dziewica to kobieta która sama zgodziła się na seks. Dziewictwo nie jest związane z błoną dziewiczą-rozdziewiczenie to akt dobrowolnej woli współżycia z danym facetem jako pierwszym i potraktowanie go przez to wyjątkowo (tak jak się nie potakuje innego już nigdy). Dlatego dziewicami są : -kobiety zgwałcone -kobiety którym osunięto błonę dziewiczą ze względów medycznych -kobiety które urodziły się bez błony dziewiczej -które rozdziewiczyły się przypadkowo np.podczas higieny intymnej,umieszczania środków higieny osobistej podczas menstruacji,ćwiczeń,tańca itd...

Gość gość
Ale tu nie chodzi o błone tylko o to ze jesli ktos jest dziewica a zachowuje sie jak szmata i jest bezwartosciowym człowiekiem mentalnie to dla was i tak lepsza niz taka która np uprawiala seks tylko z jednym facetem w wieloletnim zwiazku

Gość gość
Ja mam 26 lat, jestem podobno atrakcyjna, podobam się facetom. Jestem dziewica. Dla wielu facetów jestem pewnie ideałem kobiety, porządna, szanująca się itd. ale rzeczywistość jest inna - przez wiele lat byłam chora przewlekle i ta choroba uniemożliwiła mi normalne życie, związki i oczywiście seks. Gdyby nie choroba to już dawno nie byłabym dziewica. Dopiero teraz dochodzę do zdrowia i zaczynam myśleć o facetach. Mój przyszły widzę, że będzie zachwycony :)

Gość gość
Ja bym zachwycony nie był, bo seks z dziewicą nie jest wcale taki przyjemny, zamiast skupić się na przyjemności obopólnej trzeba skupić się wyłącznie na kobiecie i jej reakcjach.

Gość gość
Dziewczyny czy w naprawdę uważacie ze jak ktoś się w was zakocha tak naprawdę, to będzie dla niego ważne czy jesteś dziewicą czy nie. Dla mnie liczy sie całokształt :)

Gość gość
No własnie o to chodzi. Jak ktoś się zakocha i pasuje mu wygląd, usposobienie, charakter to jakies tam dziewictwo sie nie liczy.

Gość gość
Kumpel sie zenil.na krotko przed dowiedzial sie ze nazeczona nie jest dziewica,ze go oszukala.chcial ja tez upokorzyc.wiec poczekal do slubu.w kosciele powiedzial przed ksiedzek NIE.ale jaja byly :-D

Gość gość
tylko glupie prawiki z Kafe blone dziewicza uwazaja za byciem porzadnym, dlatego ze maja kompleks swojego nieuzywanego fiutka, takze nie ma co sie przejmowac dziecmi nieprzystosowanymi do zycia wsrod ludzi🖐️ po co sie spisanie jak prawiki sie tutaj spuszczaja na kafe, przeciez oni tym zyja, obrazaniem kobiet , bo nie maja wlasnego szczesliwego zycia to ublizaja innym, chorzy na glowie idioci !

Gość gość
ja sie martwie ze jakby mi jeszcze bylo dane sie zakochac z wzajemnoscia w tym zyciu, to facet mnie przekresli, bo jestem stara i dziewica ;/

Gość gość
14 59 jak jestes ladna to ok chyba ze bardzo stara

Gość gośćd4
14.59 Ej bez takich jaka stara dziewica. Dla prawdziwego faceta który cie pokocha liczysz się ty a nie czy jesteś dziewicą czy nie:)

Gość gość
Mialem ok 100kobiet przez cale zycie.chce sie ustatkowac juz.chcialbym dziewice bo ****awice mi obrzydly.