Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni łączą dziewictwo z byciem porządną i wartościowa?

Polecane posty

Gość gość
Nikt nie chce używanej baby co uprawiała seks w związku czy bez i uważam, że powinna zachować dziewictwo do ślubu

Gość gość
Nie bedzie dbała o rodzinie tylko bedzie chciała zdradzić faceta.

Gość gość
Myślę że raczej chodzi nie tyle o dziewice a o to żeby Kobieta nie pruła się z byle kim na każdej imprezie po kilku głębszych. Kobieta dla której seks to tylko seks nie będzie tak szanowała bliskości ze stałym partnerem a ponad to pod wpływem alkoholu lub emocji będzie zdradzać. Ja jestem dinozaurem dla mnie seks bez miłości mógł by w zasadzie nie istnieć. Jeżeli moja przyszła żona miała np 1-2 partnerów seksualnych wieku 20+ lat to jest okej ale jeżeli każdy mógł ją mieć na zawołanie i lubiła sobie przygodnie obciągnąć to jest porostu obrzydliwe pocałować taką Kobietę a co dopiero uprawiać z nią seks. Oczywiście ja nikogo nie będę oceniał bo to nie moja sprawa kto ma jakie podejście do tych spraw.

Gość gość
Nie popadajmy w skrajność, tu trzeba chyba odróżnić te pojęcia, stosunki z innymi mężczyznami od prostytucji bo to jest zasadnicza różnica.

Gość gość
Co za różnica czy uprawiala seks w zwiazku czy bez przeciez to jest takie same k******o jak w przypadku uprawiania seksu w klubie. Panna mysli, ze jak ma status w zwiazku i uprawia seks to uwazam, ze sie szanuje i nie robi nic zlego kompletna bzdura to kojarzy mi sie tez z k*******m, bo jak nie potrafi zachowac cnoty to do niczego sie nie nadaje.

Gość gość
gość dziś Co za różnica czy uprawiala seks w zwiazku czy bez przeciez to jest takie same k******o jak w przypadku uprawiania seksu w klubie. Panna mysli, ze jak ma status w zwiazku i uprawia seks to uwazam, ze sie szanuje i nie robi nic zlego kompletna bzdura to kojarzy mi sie tez z k*******m, bo jak nie potrafi zachowac cnoty to do niczego sie nie nadaje. x Jest w tym jakaś logika ale jeżeli jesteście siebie pewni to czemu nie uprawiać seksu? Może się okazać że jesteście kompletnie nie dopasowani i po ślubie będziecie się tylko męczyć ze sobą. Wszystkie dziewice prędzej czy później będą chciały zasmakować innego penisa z ciekawości. Wiec lepiej niech już mają to za sobą... Chodzi o to żeby nie ranić osoby która Cię kocha bo to jest skur^&%synstwo. Poza tym Kobiety i Faceci którzy puszczają sie na lewo i prawo mają spore prawdopodobieństwo podłapania HPV. Potem facet może dostać raka krtani po minecie a kobieta dostanie raka szyjki macicy. to już by był sczyt wszystkiego zdradzać partnera i doprowadzić go przy okazji do śmierci w męczarniach...

Gość gość
Każdy ma prawo do swojego życia i do swojego zdania tylko wcale nie mówimy o k*******e w klubie czy pod latarnią, bądżmy poważni.

Gość gość
Każdy człowiek jest dopasowany seksualnie do partnerki wiec nie ma po co sie sprawdzać.

Gość gość
No właśnie, ta wypowiedż świadczy o braku znajomości tematu.