Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni łączą dziewictwo z byciem porządną i wartościowa?

Polecane posty

Gość gość
Związek z dziewicą jest ryzykowny, bo nie wiadomo co takiej obije w przyszłości... każda prostytutka też była kiedyś dziewicą :P

Gość gość
A zwiazek z facetem nie? Przeciez taki tez moze sie okazac ze zdradzi :D

Gość gość
Dziewczyny po prostu jesli jestescie porządne i wartościowe a dodatkowo jestescie dziewicami to uciekajcie od facetów dla których dziewictwo jest wazne. Tacy faceci nie beda was szanowac i nie pokochaja was tylko wasze cipki.

Gość gość
A zwiazek z facetem nie? Przeciez taki tez moze sie okazac ze zdradzi x Oczywiście że tak może być, łatwo jest być dziewicą czy prawiczkiem jeśli nie ma się pojęcia jak smakuje seks, natomiast ciężko trwać w celibacie gdy tego seksu już się zaznało, a jak do tego dołożyć ludzką ciekawość jakby to było z kimś innym, to szanse za zdradę są dosyć wysokie, a na pewno wyższe niż z osobą która już ma doświadczenie.

Gość gość
Bylo już wiele wątków na ten temat i zawsze dochodzi się do wniosku, ze im mniej partnerów seksualnych (obie strony) tym szczęśliwy zwiazek. Mlode dziewczyny nie chcą tego słuchać bo lubią dawać doopy, młodzi chłopcy to wykorzystują. Odbija się to w przyszłości na jakosci związków.

Gość gość
To nie mężczyźni łączą. To natura.

Gość gość
Te, które tego nie rozumieją zgadzają się na poniżanie i brak szacunku.

Gość gość
Czemu odbiegacie od tematu? Tematem jest dziewictwo u osoby ktora jest niewartoaciowa z charakteru i usposobienia. Taka tez jest dla Was bardziej wartosciowa niz ta ktora jest w zwiazku?

Gość gość
gość dziś Związek z dziewicą jest ryzykowny, bo nie wiadomo co takiej obije w przyszłości... każda prostytutka też była kiedyś dziewicą jezyk.gif xxx co za kretyński argument... Każda kobieta byla kiedyś dziewicą, a każdy facet prawiczkiem. Każdemu może odbić bez względu na przebieg. Związek z każdym jest ryzykowny i nie zależy to od dziewictwa ale głównie od charakteru :O

Gość gość
Ale bo bzdura, co ma piernik do wiatraka, tylko jakiś pusty facet poszukuje dziewicy a gardzi kobietą która nią nie jest, nie zawsze spotka się księcia, tego jedynego na całe życie.

Gość gość
gość 2017.02.12 ja sie martwie ze jakby mi jeszcze bylo dane sie zakochac z wzajemnoscia w tym zyciu, to facet mnie przekresli, bo jestem stara i dziewica ;/ xx tez sie tego boje :(

Gość B22
Szczerze to mam gdzieś czy kobieta jest dziewicą czy też nie. Nie wiem to ma dac jakieś ekstra punkty do z******tosci czy jak? To chore patrzeć na związek przez tego typu pryzmat. Najważniejsze jest to żeby kobieta miała szacunek do siebie, nie k***ilo sie to za przeproszeniem z byle kim, byle gdzie i byle jak. Tylko jakiś porysowany na psychice człowiek będzie tak fiksowac na tym punkcie.

Gość gość
Bardzo słusznie, dziewicą się jest tylko do pierwszego razu, ale życie toczy się dalej i to co robi się ze swoim życiem ma znaczenie a nie ten pierwszy raz.

Gość gość
12:36 Dokładnie, zwłaszcza, że seks nie jest czymś super ważnym w związku i co mi z tego, że kobita jest dziewicą, jak jest paskudna z charakteru/moralnie/ma beznadziejne podejście do siebie i innych/wpisz co chcesz

Gość gość
jeśli komuś to nie przeszkadza, że całuje dziewczynę w usta, w których gościły prącia innych facetów, to jego sprawa.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie??????????

Gość gość
Jacy mężczyźni, chyba zakompleksione prawiczki-koniobijcy.

Gość gość
A co ma wspólnego dziewictwo z charakterem kobiety, moja żona nie była dziewicą, nie wiem ilu miało ją przede mną, ale teraz jako żona jest super.

Gość gość
bo kazdy facet chce kobiety ktora odda mu sie w pełni

Gość gość
Ale ja idąc do łóżka z facetem, z którym straciłam dziewictwo nie oddałam mu się w pełni. Nie oddałam mu niczego. Dla mnie, tak naprawdę, był tylko drogą do celu - utraty dziewictwa.

Gość gość
Bo jak dziewczyna dziewica chleje i chodzi na imprezy non stop to znaczy ze zwyczajnie albo nie miala okazji fajnej albo jest brzydka ale marzy jej sie jakis ksiaze z wyzszej ligi. A nie ze ma taki wielki kregoslup moralny i wybina inteligencje :)

Gość gość
Podajesz skrajnosci. Chodzi o nie sypianie z kim popadnie, seks bez slubu/zwiazku itd. Widac, ze nie rozumiesz mezczyzn.

Gość gość
Szczerze to faceci szanuja dziewczyny jesli nie ma dziecka i jesli sama nie chwali sie ze polowa osiedla z nia spala ani nie laza ciagle na imprezy gdzie zwyczajnie latwo o przygodny seks jak juz sie tak nie znam. Faceci naprawde nie maja az tak duzych wymagan. Tyle wiekszosci w zupelnosci wystarcza i w dzisiejszych czasach nikt nie mysli czy dziewica czy nie bo polowa facetow bylaby sama taka jest rzeczywistosc.

Gość gość
Kobietom imponuje roochacz a mezczyznom imponuja porzadne kobiety taka jest natura

Gość gość
Natura wcale taka nie jest, bo mnie imponuje tylko i wyłącznie porządny mężczyzna, czyli seks po ślubie. A że takich nie ma zbyt wielu to już inna sprawa.

Gość gość
Nie wiem dlaczego. Moze siedzą tu wyznawcy islamu i marzą o 40tu dziewicach. O dziewicy moze myslec tylko prawiczek, oboje startują wtedy z takiej samej pozycji. Reszta męzczyzn pragnących dziewicy to hipokryci z podwójną moralnoscią.

Gość gość
Bzdura kompletna ci którzy czekają i są jedynymi partnerami seksualnymi bardzo rzadko dochodzi do zdrad. Jeśli chodzi o mężczyzn którzy sypiali z dziewczynami w związku czy bez nigdy nie będą wierni i pewnego dnia mogą zdradzić swojego faceta. Potwierdzają to 2 BADANIA NAUKOWE im mniejsza liczba partnerów seksualnych tym trwalszy związek i ci którzy czekają z seksem mają udane życie małżeńskie

Gość gość
Seks jest zły jak sypiasz w związku nie rozumiem jak można się tak k***ić w związkach i dawać d**y. Dziewica jako jedyna się szanuje i pokazuje, że w dzisiejszym świecie można zachować cnotę dla męża prawiczka.

Gość gość
Tak najczęściej robią mali, zakompleksieni mężczyżni, jeśli można ich tak nazwać, uważają że jak dziewczyna miała stosunki z kimś innym to coś straciła na swojej wartości a to jest kompletna bzdura, przynajmniej jest doświadczona i nie poleci na pierwszego lepszego ale jak kocha to będzie szanowała męża i dbała o rodzinę.

Gość gość
Doświadczona bedzie zdradzać swojego meża bo wiadomo że kobieta nie wytrzyma przy jednym facecie do konca zycia.