Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wmawiano mi zawsze iz kobiety wola starszych, a okazuje sie, ze wola rownolatkow

Polecane posty

Gość gość
U mnie w liceum niektóre koleżanki miały chłopaków na studiach, tyle, że to wciąż młodzi faceci/chłopcy byli, od 19 do 23 lat, za starszymi nie ganiały i nie miały nawet wspólnego języka. Większość obecnie jest w związkach z rówieśnikami, niektóre z młodszymi o rok czy dwa, niektóre ze starszymi o tyle samo, a starsi o więcej niż 3-5 lat to rzadkość.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Obudziłeś się ze snu biedaku :( może w takim razie poszukaj równolatki?

Gość gość
tylko patologia może się wiązać ze starszym

Gość gość
czyli piszemy od 19 letnich siksach siusiumajtkach, więc dla mnie temat zamknięty, bo te góówniary mają papke w głowie zamiast rozumu! A zwłaszcza autorka, co dobitnie pokazała w kilku swoich żałosnych postach!

Gość gość
Zgadzam się większość dziewczyn/kobiet jest w związku z rówieśnikami tylko tacy pociągają.

Gość gość
Człowiek człowiekowi nie równy nie ważne ile ma lat. Znam facetów około 40 i są w świetnej formie i wyglądają bardzo dobrze, do tego ogarnięci, oczytani, mogą rozmawiać i ze starszymi i z młodszymi ludźmi. Są też tacy, którym się chyba wydaje, że też są tacy super. Ostatnio takiego spotkałam: brzuchol, brak kondycji, brak hobby, niedostatki w higienie + przekonanie o wyjątkowości o tym, że należy mu się młodsza dziewczyna, bo on młodych lubi i się świetnie z młodymi dogaduje, taaaa.

Gość gość
I znowu tysięczny temat otyłego menedżera z zakolami.

Gość gość
Szalał za młodu i wymaga młoda niech się zainteresuje rówieśniczką młode laski nie sa dla niego.

Gość gość
U mnie w liceum jedna dziewczyna była zaręczona ze starszymi mężczyzną, miał ze 30 lat i wyraźne zakola. Wszystkie jej współczułyśmy i nawet gadano o tym, że rodzina ją zmusza do małżeństwa, bo tak trudno nam było łyknąć, że ona z własnej woli chciała takiego starego.

Gość gość
bzdura. Kobiety wola starszych szczegolnie jak sa mlodsze

Gość gość
starszych ale maks 2-3lata nie więcej