Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z obiadem

Polecane posty

Gość gość
co za łachmyty i nieroby, chyba was z desperacji jakieś pasztety chciały

Gość gość
Zresztą ona przez to ze gotuję ,sprząta i cała reszta w domu czuje się 100 procentową kobietą.A wszyscy wiemy jakie to dla was kobiet ważne

Gość gość
Potwierdzam .mężczyzna jak sprawdza się w sypialni to jest 100 procent facet.kobiety aby czuć się w pełni kobietami piora i prasuja.biologia drogie panie

Gość gość
Co? Kobieta czuje się kobietą jak sprząta itd...Ja pieprze nie wierzę że ktoś serio tak myśli.

Gość gość
Ale ty sie autorze nie sprawdzasz jako mezczyzna, bo zona sama mowi, ze ma 3 dzieci. Wow praca w call center. Sorry, ale twoja zona sie wiecej urobi fizycznie. Usmiechnieta powiadasz. No coz, to sie nazywa skrzywienie zawodowe. Jak musi sie usmiechac 8 godzin dziennie, to jej tak zostaje jak wraca do domu. Biologia. Ha ha ha ha

Gość gość
wyjatkowo fajne prowo :)

Gość gość
Autorze aż mam łzy w oczach. Jak możesz mówić, że Twoja żona się nie narobi? Niedługo wyjdzie jej mnóstwo chorób, problemy z kręgosłupem. Ona przychodzi do domu i marzy, o tym, żeby odpocząć. To ty właściwie nic nie robisz. Skoro oboje pracujecie to gotowanie, pranie, sprzątanie. To wszystko robicie razem. Nie bądź durnym leniem i egoista. Przychodzisz do domu to rób obiad, potem po nim pozmywaj, odkurz. Kurwa p********i debile, bez kobiet by zginęli. Zasługujesz na samotność wiesz

Gość gość
gość wczoraj Ja myślę, że to jednak nie prowo. Ale zabawnie jest. Jeszcze temat, gdzie facet pyta, czy może uznać dziecko bez wiedzy żony. Poczytaj, też się ubawisz. gość dziś No nie narobi się, bo sobie tylko siedzi i kasuje. A towar sam się przesunie po skanerze i nie trzeba mieć w ogóle koncentracji całą dniówkę, żeby się nie je/bnąć na ilości, kodzie, czy pieniądzach. Ależ autor pracuje w domu. Prasuje skarpetki! Nawet się temu leniowi nie chciało wymyślić czegoś bardziej kreatywnego, żebyśmy ubawu nie miały. Autor twierdzi, że żonie to nie przeszkadza i jeszcze, że żartuje, że ma 3 dzieci nie 2 w domu. No cóż, jak pisałam wcześniej to nie tylko leń fizyczny, a umysłowy też. Żeby ironii i kpiny nie zrozumieć? Ha ha ha ha.

Gość gość
Nie jest łatwo zrobić coś jeśli wiesz ze ktoś zrobi to lepiej.W pierwszym roku małżeństwa starałem się i dużo rzeczy robiłem ale żonie zawsze było źle.nie tak zrobione .Ty to lepiej zostaw-ja to zrobię.Jej słowa.bardzo mnie poruszyła wypowiedź gościa co płakał(wybacz nie lubię jak kobiety przezemnie płaczą) I chciałbym pomagać żonie tylko nie wiem jak się za to zabrać.Od czego zacząć.

Gość gość
Autorze jesli jest tak jak piszesz o 23:25 to masz glupia zone. Przeciez godzina mniej pracy w domu, ktora ty mozesz przejac to godzina dla was. Ty sie lepiej naucz wszystkiego co niezbedne, czyli gotowac proste potrawy, obslugiwac pralke itd, bo moze nadejsc moment, kiedy zostaniesz na kilja dni sam z dziecmi i co wtedy?

Gość gość
Chcialem wam się pochwalić że zrobiłem dziś zupę rosół.W sumie nie wiem o co tyle krzyku o to gotowanie bo wystarczyło tylko gorąca woda zalać i 3 minuty u gotowe.Nie rozumiem tylko dlaczego żona dzieciom nie dała tylko im naleśniki smazyla.Ale sama zajadala aż jej się uszy trzesly.Jutro myślę zrobić ogórkowa też jest z tej serii