Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertWa

Ktoś mi doniósł że moja żona była w markecie z innym facetem

Polecane posty

Gość RobertWa

Było to w piątek po południu (żona pracuje do 15) Co z tym robić ? Ruszać temat ?

Gość gość
Ja bym na razie nie ruszała ale obserwuj to i bądź czujny. Pozdrawiam :).

Gość RobertWa
Ja wróciłem ok.19 ale żona już była w domu. Informacja jest od zaufanej osoby i 100% pewna.

Gość gość
RobertWa dziś - powtarzam to, co napisałam o 16.12. Na razie nie ruszaj tego ale obserwuj i bądź czujny.

Gość gość
Nie rób afery może to kolega ☺

Gość gość
Ja też kiedyś po pracy zabrałam się z kolegą jego autem do marketu, bo wybieraliśmy się do tego samego.

Gość gość
To byl kolega z pracy.

Gość gość
Chyba nie poszli tam na randke. Bez przesady

Gość gość
A to żona jest na własność ?! Nie może z kimś sie wybrać na zakupy ? A ty z nią uwielbiasz i chodzisz na zakupy do supermarketu,prawda ?!

Gość gość
" Świetnych " masz znajomych donosicieli .Tamten ktoś to porzucona niedawno osoba,tak ? I co ty z tym teraz zrobisz,że zona była po pracy z kimś w sklepie ? ojojoj.

Gość gość
Moze to nic takiego jesli wspomniala , ze byla w sklepie . Gorzej gdyby twierdzila , ze nie robila zakupow tego dnia . 19:43 to nie musi byc porzucona osoba i czasem dobrze gdy jednak ktos o czyms powie .

Gość gość
Przy okazji to jeszcze rozumiem.Ale tak od razu,bo ktos kogos gdzies zobaczyl ? to niesmaczne i nie fair takie donosicielstwo.

Gość gość
Ja chodzę na kawę ze znajomymi, specjalnie się umawiamy zeby porozmawiac. Rzadko co prawda ale jednak. I kurcze jakos nie mam z nimi romansow.

Gość gość
Znam przypadek , ze takie nic nie znaczace spotkanie osoby okazalo sie czyms troche znaczacym .

Gość gość
Ale w sklepie kazdy przeciez moze byc . I to nic nie znaczy .

Gość gość
Ale robili razem zakupy razem placili czy kazdy za swoje produkty mysle ze to istotne

Gość gość
Jak bardzo chcesz wiedziec to wez ja pod wlos . Nie wydaj sie , ze wiesz ze byla w sklepie , wrecz przeciwnie i zadaj podchwytliwe pytanie ;) ale jakie to juz sam wymysl.

Gość gość
Pewnie poszła z kolegą albo na miejscu spotkała, co dziwnego w zakupach z kolegą? Myślę, że gdyby miała romans to bardziej kryłaby się z tą sytuacją a nie chodziła po marketach, zresztą miejsce na randkę to marne... Plotka może zniszczyć ludzi, kiedyś zaraz po ślubie studiowałam w naszym mieście, a mąż pracował w delegacji. Robiłam równolegle specjalizację z takiego trochę męskiego kierunku i chodziliśmy na strzelnicę z kolegami. Normalnie zahaczaliśmy czasami o pizzerię czy jakiś bar, bo zajęcia trwały w sumie całe dnie. No i teściowa jak się okazało mnie śledziła ;-( Nie miałam sobie nic do zarzucenia, więc wcale nie pilnowałam się z kim jem obiad czy z kim idę. Zrobiła aferę, zadzwoniła do moich rodziców, że zdradzam męża, że mam faceta ;-( Mojego męża ściągnęła nie mówiąc o co chodzi, tylko że to pilne, sytuacja dramatyczna. Ten zjechał w tygodniu, zdenerwowany. Dobrze, że rodzice mi powiedzieli a ją wywstydzili. Jak zajechaliśmy z mężem to jej powiedziałam kilka słów i mąż jej powiedział. Nie widziała w tym nic złego ;-( tropiła dalej... Ludzie życzliwi powinni zająć się sobą. A jeżeli Ty jesteś ciekawy to nie pytaj tu tylko zapytaj żonę, zapytaj co dobrego kupiła w markecie, że kolega widział.

Gość gość
To naprawde pisze facet czy gimbaza ?

Gość RobertWa
Może i macie rację ale wczoraj jej nie było prawie cały dzień a jak próbowałem dzwonić pod pretekstem przyrządzenia obiadu to nie odbierała telefonu a potem tłumzczyła że zasiedziała sie u znajomej.