Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam iść do specjalisty?

Polecane posty

Gość gość

cześć. mam problem z samą sobą. zacznę od początku i postaram się nie rozpisywać. byłam 3 lata z chłopakiem, który bardzo mnie krzywdził. zerwał ze mną, bo zaczęłam histeryzować, mając dość jego kłamstw. nie rozmawialiśmy parę miesięcy, ktoś inny zaczął się mną interesować i chciałam dać temu szansę ,i wtedy wrócił on.. nie chce z nim być, ale dalej coś mnie ciągnie(chemia.. jak taka głupia ć ma do lampy), do tego jest ten drugi chłopak, nie do końca pasuje mi jego przeszłość, ale wiem ze mu na mnie zależy.. chciałabym spróbować, ale stare uczucia wróciły i czuję że skrzywdzę tego drugiego i że go oszukuje.. czuję się zagubiona i nie wiem co mam z sobą zrobić..nienawidzę tych uczuć.. proszę niech ktoś mi coś podpowie co powinnam zrobić..

Gość gość
Słuchaj głosu swego serca.

Gość gość
Dawaj obydwóm, niech los rozstrzygnie jeżeli sama nie wiesz i uważasz że my wiemy :-P

Gość gość
nie chce być z byłym, mimo że coś do niego czuję, ale też boję się spróbować z tym drugim,b nie chce go skrzywdzić. chyba powinnam dać sobie czas, ale boję się że zrozumiem wszystko za późno:(