Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

startable

Chłopak nie odzywa się ponad tydzień

Polecane posty

Chciałabym Was prosić o radę, bo nie wiem co mam robić. Jakiś czas temu poznałam chłopaka, przed spotkaniem pisaliśmy jakieś 2 miesiące, napisał że szuka poważnego związku nie zabawy, ma 23 lata ja 18 Na spotkaniu było naprawde super, do niczego oczywiście nie doszło tylko się całowaliśmy, od razu pisał kiedy znów się spotakmy, spotkalismy się za 2 dni i również było super Ale on studiuje w innym mieście, oddalonym jakieś 2 godz jazdy, i jak właśnie tam pojechał to nic telefon milczy w ogóle nie pisze wyszło tak że troszke sie pokłóciliśmy bo miał iść ze mną na 100 dniowke ale tak wyszło że z nim nie poszłam ponieważ już mialam długo osobe towarzyszącą a on pisał że rozumie że wszystko jest w porządku. Pisał mi również że po egzaminie ktory bedzie 15 lutego wraca na weekend zeby sie zobaczyc, ale teraz gdy juz nie odzywa sie prawie tydzień nie wiem czy jest sens, i nie wiem co źle zrobiłam strasznie mnie to boli, a jak do niego napisałam dlaczego się nie odzywa to napisał że ma duzo nauki i ze wszystko jest ok u niego, i na tym skonczyla sie nasza rozmowa. pisal jeszcze wczoraj bo byłam w szpitalu ze co i jak ze mną czy wszystko ok, napisał ze jest okej a on ze to git nie odzywa sie znowu naprawde tak mnie to męczy, pytałam o co chodzi ze sie nie odzywa a on tylko ze ma duzo nauki myślałam ze mu zalezy i ze bedziemy jednak ten kontakt utrzymywac nie wiem w ogóle co mam robić

Gość gość
Łatwa jesteś. Już na pierwszym spotkaniu się całujesz z chłopakiem? Spotkał się z Tobą, miło spędził czas i tyle, nie licz na nic, bo z tego nic nie będzie. Jeśli już, to tylko Cię wykorzysta.