Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczyt szytów

Narzekacie na PiS ale 500 plus to chetnie bierzecie

Polecane posty

Gość szczyt szytów

Narzekacie na PiS ale 500 plus to chetnie bierzecie

Gość gość
no

Gość gość
Ja nie narzekam, raczej odwrotnie. A 500+ nie biorę.

Gość gość
A dlaczego maja nie brac ? Sa obywatelami . Zapewne wyborcy PiS nie brali by gdyby to PO " rozdawalo " :o

Gość gość
ale ja sobie nie życzę by moje pieniądze rozdawać bogatym albo tym, którym się nie należy bo pracują na czarno a dostają na każde dziecko z racji ubóstwa. Przy czym mają większy dochód ode mnie, natomiast moje dziecko nie dostaje nic bo przekraczam o 16 złotych dochód na osobę. Alimentów też moje dziecko nie dostaje, a żeby z funduszu wypłacono, również przekraczam dochód :O Złodziejski kraj.

Gość gość
To nie jest z racji ubóstwa, to wsparcie rodzin i poprawa dzietnosci. Gros pieniędzy na 500+ jest z tytułu uszczelnionego systemu podatkowego I nienależnego Vatu. Ogladaj jakies wiadomosci, ale nie na TVN.

Gość gość
i nie TVP

Gros pieniędzy na 500+ jest z tytułu uszczelnionego systemu podatkowego I nienależnego Vatu X Oho, zaraz się dowiemy, że Te 170 mld złotych kredytu to też nie był kredyt tylko wypłacone przez Żydów zadośćuczynienie za krzywdy Polaków ukrywających Żydów w czasie II w.ś. :D

Gość gość
19.41 nie znam tematu, więc się nie wypowiadam. TVP nie pasuje? Przeciez wreszcie wiem, ze mieszkam w Polsce, we wlasnym kraju, i mogę być z tego dumna. Bo poprzednia ekipa redaktorów tylko pluła na Polskę. Obcy jacys, czy co?

Gość gość
19.54 hahahaha

Gość gość
Nikt nie kwestjonuje, że 500 plus jest na poprawe dzietności tylko wytłumacz mi dlaczego pracująca matka i ojciec oboje na czarno mający ponad 45 lat z 3 dzieci, dostają na całą trójkę. Skoro oni już dzieci i tak nie będą mieli? A tacy jeszcze śmieją się ze mnie, że ja nic nie dostaję a oni nawet podatku nie płacą, tylko oficjalnie na bezrobociu siedzą. On na czarno robi w remontach a ona robi paznokcie. ten kraj uczy złodziejstwa. Chyba zrobie jakiś kurs i rzucę robotę i też będę ciągnąć kase od państwa.