Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Powiem wam jak wygrywac na meczach małe kwoty.

Polecane posty

Gość gość

Cała filozifia to tzw. "Zakład bez remisu" niestety przez 2 lata jak grałem malutkie stawki to nie wiedziałem co to jest i przegrywałem bardzo często 2,3zł. raz tylko udało mi się wygrac jednorazowo 943zł a kilka razy 18. 26, 39zł. Dawałem tasiemce nie wchodziło 1,2 mecze zwykle. Opisze o co chodzi z tym zakładem bez remisu. Robimy tak: jak dajemy naprawde topowy klub który gra u siebie ze sredniakiem lub cieniasem to wiadamo tu dajemy normalnie 1 ( tylko ok. 10% takich meczy nie wchodzi ryzko prawie zadne) ale gdy topowa druzyna gra na wyjezdzie lub druzyna srednia która ma megaforme dajemy opcje "zakład bez remisu" i wtedy gdy nasza drużyna zremusuje tio hajs wraca do nas!!! Kurcze jak tak sobie pomysle jakbym to stosował cały czas to pewnie ok.70% tych klepaków by domnie wróciła :( Ja tego nie znałem nie wiedziałem o co chodzi a to jak masz np. 7 meczów na kuponie i 1 nam zremisuje to kupon nie przegrywa wtedy gdy damy te opcje tylko nie jedt liiczony tylko ten kurs. Zrobiłem tydzien temu test tego zakładu bez remusu: Wynik 5 wygranych kuponów!!! 2 Przegrane z czego jeden odzyskałem stawke. Zarobione 443zł stracone 3zł. Piękny dodatek do wypłaty :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować