Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy powinni obalić cały rząd i kapitalizm tak jak to zrobili Islandczycy

Polecane posty

Gość gość

o czym malo kto wie bo nigdzie w wiadomosciach o tym nie mowili gdy to sie stalo juz pare lat temu, masowe ogromne protesty w tym malym kraju, rząd wywiezli na taczkach, nie zgodzili sie na spłate zadnych długów zagranicznych i innych glupot (ktore my splacamy a ten dlug jest juz chory, nawet trudno sobie wyobrazic kwote w głowie) z Islandii wyniosło się wiekszosc korporacji , najbardziej widowisokowe było zamykanie Mcdonaldów, ostatniego dnia jego dzialalnosci Maki w Reykjawiku sprzedawaly kilka tysięcy burgerów na godzine. Polacy nie potrafia sie juz buntować jak dawniej, nigdy juz nie bedzie powstań, skoro nawet Wałęse zmieszali z błotem w imie zemsty prezesa, bolek nie jedno ma ale to nasz jedyny towar eskportowy, bo papież wojtyła to raczej maskotka dla grupy fanów KK

Gość gość
Buntowac sie? Przeciez w Pl nigdy nie bylo tak dobrze jak obecnie. Miljardowe dodatcje z UE, kraj kwitnie. Praca jest, zarobki ida w gore caly czas, ludzie kupuja najnowsze modele samochodow, buduja luksusowe domy a tobie jest zle? Widac jakis nieudacznik z ciebie.

Gość gość
Autor ma racje, pognac sorłosową hołote batem stąd

Gość gość
Przyjemnie pomarzyć :)

Gość gość
Gdyby nie Pis nie mialby kto nas bronic przed Bruksela i ue

Gość gość
Buntować to się mogłam jak PO rządziło i roboty nie miałam i za przedszkole płacić musiałam i mi nie wystarczało pieniędzy do połowy miesiąca! Teraz to ja mam skórę furę i komórę! Za przedszkole nie płacę bo mi Pis znósł opłaty! Pracę mam Bo mi Pis tak na rynku pracy pozmieniał że mogę w ofertach jak w ulęgałkach przebierać a 3koła co miesiąc odkładam na wyposażenie nowego domu bo i ten sobie załatwiłam w międzyczasie! Precz z komunistami i POstkomuną!

Gość gość
Z Bolkiem też PRECZ!

Gość gość
Dokladnie, pomarzyć można, ale naród jest zbyt podzielony (co jest winą PIS i PO i także Kaczynskiego który uwielbia dzielic np słowami gorszy sort, ci jacyś ONI), TVN tez dolewa oliwy do ognia od zawsze, ktoś musi za tym stać bo naród podzielony to naród slaby, kościół też krzyczy, atakuje, obraża, Franciszek mowil o pomocy ubogim, prosil księzy by nie obnosili się z bogactwem, by nie byli tak nastawieni na mamone i co ? Polscy biskupi zaraz krzyczeli, tłuste grubasy w mercedasach, normalni fajni księża przez tą hołotę tylko tracą, młody ksiądz chce zmian, wychodzi do ludzi to zaraz spasiony pazerny grubas go przerobi na wyzyskiwacza jak w mojej parafii, szczery fajny młody wikary , wysłali go do Rzymu mimo ze nie chcial. Z drugiej strony fajnie ze obecny rząd nie daje się naciskom np Merkel która po prostu zglupiała psychicznie, szkoda tylko ze PIS szuka przyjaciol u Węgrów ktorzy maja nas w d***e albo w USA którzy zawsze wszystkich maja w d***e i tylko wykorzystują, nie latwiej dogadac sie z najblizszymi sąsiadami jak Czechy czy Litwa? W zamian za to bratanie się z Ukraincami, telewizji nie ogladam TVP przypomina dziennik za czasów PRL, Fakty na TVN mowia na odwrot, jedynie Wydarzenia na Polsacie są w miare...

Gość gość
18:27 A KTO MA ZA TYM STAĆ? SOROS! Co ty nie trybisz mechanizmów funkcjonowania świata?

Gość gość
W zamian za to bratanie się z Ukraincami, telewizji nie ogladam TVP przypomina dziennik za czasów PRL, Fakty na TVN mowia na odwrot, jedynie Wydarzenia na Polsacie są w miare... X Wydarzenia na Polszmacie tak samo piorą wam mózgi tępe patafiany :D Debile POst nowoczesne, lewicowe ścierwa śmieszne 🖐️

Gość gość
Myślisz że Tvn To stacja firmy ,,kogucik'' ? Tak się zastanawiam czy wy w ogóle cokolwiek rozkminiacie ludziska, czy naprawdę tacy ciemni jesteście?

Gość gość
19:31 Przeczytaj to co napisałeś i uświadom sobie że to ty jesteś debilem który kompletnie nie ogarnia niczego!

Gość gość
Mnie jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Zdrowy, polski kapitalizm to jest to! Oby tak dalej. PiS z nami i to jest najważniejsze. Nieroby do pracy i to już!

Gość gość
19:34 Jak już to per pan żałosna szlaufo!

Gość gość
Buntowac sie? Przeciez w Pl nigdy nie bylo tak dobrze jak obecnie. Miljardowe dodatcje z UE, kraj kwitnie. Praca jest, zarobki ida w gore caly czas, ludzie kupuja najnowsze modele samochodow, buduja luksusowe domy a tobie jest zle? Widac jakis nieudacznik z ciebie. Prawdę piszesz!

Gość gość
liberały-pedaly to nie jest prawdziwa lewica, wbijcie sobie to do głowy, liberał to wyzyskiwacz z ramienia pana S powiazanego z rotszyldami i tymi smiesznymi jeabanymi korporacjami, ktore trzymaja ludzi za jaja jak niewolników.

Gość gość
A skąd oni mają coś wiedzieć? Czy ktokolwiek z tych bez-mózgów zastanawiał się nad przyczyną konsekwencji? To że Polska jest biedna jest konsekwencją wcześniej podejmowanych działań barany! Jeśli ty nie masz w kielni to znaczy że jesteś frajerem Jeśli masz-znaczy że nim nie jesteś. Jeśli w kielni ma większość-znaczy że większość ma dobrych zarządców Jeśli w kielni ma mniejszość-znaczy że ich zarządcy to cwaniacy.

Gość gość
Gdyby teraz były wybory Pis wygrałby 80% głosów!

Gość gość
Ambiwalentny dziś x jezeli masz swoja teorie to ją przedstaw a nie krytykujesz :P

Gość gość
jest nieźle a będzie jeszcze lepiej! Przed Pisem było wyłącznie źle i było coraz gorzej i miało być jeszcze gorzej a tutaj proszę! Moje dzieci ze szkołą raz w tyg jeżdżą na basen i na lodowisko-uczą się za darmo-nie płacę za to! To się nazywa pozytywna zmiana!

Gość gość
gość dziś x ok, tylko, że.... jak myslisz na jaki czas starczy im jeszcze tych pieniedzy z budżetu, kobieto? A pozniej co? Zęby w ściane, ich prowadzenie polityki ekonomicznej nie jest do konca przemyslane :O

Gość gość
Wcześniej za PO to był problem z jakimikolwiek edukacyjnymi zajęciami w przedszkolach! Nawet PEOWCY jeb/ani zablokowali nam rodzicom możliwość finansowania tego z własnej kieszeni! Nie było nawet angielskiego a o reszcie nie wspomnę! Teraz bez przerwy coś fajnego się dzieje i znieśli te piep/rzone opłaty!

Gość gość
gość dziś x poza tym wez pod uwage ze pieniądz z budżetu nie idą głownie na twoje dzieciaczki są tez inni beneficjenci, k'wjego mac, np.emeryci.

Gość gość
19:52 Ja jestem przekonana że od czasu kiedy odsunięto korytko pewnym Peowskim ryjom , pieniążki już nie przeciekają przez ich lepkie paluszki i nie zabraknie ich dopóki nie dopuścimy tych ścierwoku/rw z powrotem do władzy! Precz POstkomuno!

Gość gość
Do 19:50 jeżeli uważasz że coś jest za darmo np basen czy lodowisko to wiedz że ktoś za to płaci i na to pracuje, jak ludzie się zbuntują i nie będą chcieli pracować na twoje dzieci to skończą się darmowe zajęcia twoich dzieci.

Gość gość
Tak a w szkole ojej córki wprowadzono nowatorski system nauczania! Co 15 minut dzieciaki skaczą na materacach i trampolinach by rozładować emocje przed dalszym ciągiem zajęć lekcyjnych! Za 20 lat ta młodzież będzie już dorosła i nie pozwolą sobie płacić głodowych stawek ! Tak trzymać! Dosyć programowania przyszłych niewolników!

Może i za komuny była bieda, ale chociaż ludzie byli ludźmi, a nie takimi s*********i. Tu nie chodzi o to czy rządzi PiS czy PO, bo obie partie są do d**y. Ludzie, wy serio nie widzicie, że wasze prawa są łamane, że te całe szychy na was plują, a wy się jeszcze cieszycie i prosicie o więcej. Aż szkoda na to patrzeć.

Gość gość
19:58 Z moich obliczeń wynika że ja za to wszystko płacę w podatkach i jeszcze wystarcza na emerytury byłych zomowców! Ale wkrótce nauczymy gorszy sort tego jak przeżyć za 2000zł miesięcznie i tych zajęć pozalekcyjnych będzie jeszcze więcej!