Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy powinni obalić cały rząd i kapitalizm tak jak to zrobili Islandczycy

Polecane posty

Gość gość
20:02 Sam jesteś do d**y! Pis nie jest do d**y! Mam nadzieję że uda się kiedyś oczyścić Polskę politycznie na tyle, by takie serwisy jak wp.pl i kafe znikły najlepiej razem z googlem!

Gość gość
Do 20:02 byli zomowcy to ludzie w podeszłym wieku którym niewiele tego życia już zostało więc jak liczysz na pieniądze z ich emerytór to nie ne długo ich wystarczy.

Nie potraficie nawet rozmawiać jak z człowiekiem, tylko zaraz szczekacie i obrażacie. Sami sobie wystawiacie opinię, niestety niepochlebną.

Gość gość
Bo my wiemy że, wy jesteście oderwani od rzeczywistości, że jako wnuki i prawnuki sowieckej władzy wozicie dupska furami z salonów i zajmujecie najlepsze stanowiska za tłuste pensyjki. Wiemy że za pomocą prostego ludu i naszym kosztem zbieracie laury,przybijacie sobie piątki ,ściskacie dłonie,przyznajecie sowite premie! A tak nie będzie! I bardzo dobrze!

Gość gość
Do 20:13 to sprawdz kim był tatuś Terleckiego a pózniej pyskuj

Gość gość
20:13 JEEE!

Gość gość
Ambiwalentny dziś x poprawna ich nazwa to KUPYtaliści, to góówno powinno zostać zmiażdżone, spalone i na wieki zapomniane na tej waszej pieknej planecie, bo to was niszczy.

Gość gość
A co mnie obchodzi jakiś terlecki -kolejny karierowicz-chorągiew na wietrze?

Znaczy tak, ja nie chcę na nikogo naskakiwać. Zamiast odwalać jakieś chore akcje powinno się dojść do kompromisu i tyle. Ale że życie to nie bajka, to pewnie nigdy się to nie uda i sami zniszczymy ten kraj.

Gość gość
Hajs zbija ten kto trzyma władzę. Do tej pory Soros a w chwili obecnej nieco wyhamował trochę stracił-czyli zmiana na nieco lepsze nastąpiła!

Gość gość
Nie martw się nie zniszczymy Teraz już z górki -czeka nas sukces gospodarczy z Pisem! Możesz spać spokojnie i uczyć godziwego życia za 2-3 tysie miesięcznie :D CO? MAŁO? :D

Gość gość
Taaaaa.... życie kwitnie w naszym kraju, tyle że nie wszystkim... Jednym dali 500, a innym zabrali... A emeryci którzy całe życie ciężko pracowali dostaną aż 3 złote podwyzki... żyć - nie umierać... takich sowitych podwyżek żaden kraj nie daje swoim emerytom...

Gość gość
Tylko p a t o l a chwali ten rząd...

Gość gość
Jak zaczną wspierać przedsiębiorczość przysięgam że idę na swoje i zatrudnię ludzi do pracy! A jak nie zaczną obalę ich ale byłych nie dopuszczę do głosu Nigdy!

Gość gość
Ambiwalentny dziś Znaczy tak, ja nie chcę na nikogo naskakiwać. Zamiast odwalać jakieś chore akcje powinno się dojść do kompromisu i tyle. Ale że życie to nie bajka, to pewnie nigdy się to nie uda i sami zniszczymy ten kraj. x To mozna odniesc takze do sytuacji globalnej, ludzi po prostu chyba jednak zniszczą ten świat, bo nie przeskoczą tego swojego wewnętrznego owczego pędu o nazwie "więcej, szybciej, lepiej" wraz ze wsciekłą rywalizacją. To sie nie skonczy dobrze i kazdy z Was choc odpycha tę informację od siebie, dobrze o tym wie.