Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lana Banana

Kiedys na pewno Rafalala bedzie w podrecznikach j.Polskiego i historii

Polecane posty

Oby tak sie stalo. Trzeba uczyc tolerancji i pokazac, jak zmieniala sie sytuacja LGBT w Polsce. Rownosc, wolnosc, tolerancja!

Nie można być tolerancyjnym wobec wszystkim. O ile współczuję transseksualistom, Rafalala czyli facet przebrany za kobietę, z nadwagą, bez gustu, niezbyt inteligentny, nieatrakcyjny i dorabiający jako prostytutka nie jest kimś, kogo warto propagować.

Poza tym to nie jest "ona" tylko "on". Rafał. O ile Ciebie mogę uznać za kobietę, bo przeczytałeś, że chcesz zmienić płeć i wypowiadasz się jak kobieta (choć z wyglądu kobiety nie przypominasz), to Rafalala jest czymś nieokreślonym.

to mnie uraziło wiesz? przegiołeś. wielu klientów mi mówi, że wyglądam jak kobieta, więc TY SIĘ LEPIEJ NIE WYPOWIADAJ, BO JESTEŚ TYLKO GEJEM!!!!!!!!!!!!!!!

Nie bedą, bo ten człowiek niczego wybitnego nie dokonał. Sorry, ale założenie sukienki to za mało, by sie zapisać w historii :)

Nie do końca brzmisz jak Ironiczna Mysz, bo ona zwykle bywała uprzejma. Ale jeśli to jednak Ty, to rysy twarzy masz męskie i długie włosy tego nie zmienią. Nie wyglądałabyś męsko, gdybyś nauczyła się malować, ale Ty nie stosujesz makijażu lub jest go niewiele.

czy ty do cholery j*****j nie rozumiesz kurwa po polsku? masz sie nie wypowiadac, bo sie kurwa nie znasz. ja slyszalam inne opinie. kurwa, jacy polacy sa kurwa glupi. dlatego jestem dumna z tego, iz mam pochodzenie zydowskie, a nie polskie.

To co napisze nie spodoba sie :) ale nie wszyscy pełnoletni powinni mieć prawa wyborcze, prawa te nie powinny być dożywotnie, prawo wyboru powinni mieć tylko ludzie zdrowi na umyśle i inteligentni. Upewniam sie w tym czytając Kafe :) bo nawet jeśli to są tylko projekty, to uzewnętrzniają problemy autora. Bo kto zdrowy i stabilny będzie tracił czas na wymyślanie takich głupot? I nie dorabiajcie do tych wygłupów teorii, bo głupota jest głupota.

Ironiczna Mysz wydawała się osobą na poziomie, a tu chwalenie się iPhonem, promowanie prostytucji (i przyznawanie się do niej), obrażanie. :o

Gość gość
Boże jedyny, znowu ten transiak się tu przypałętał?! :o Porzygam się chyba zaraz.

Gość gość
ironiczny szczurze, coś czosnkiem zajeżdża od ciebie. Nie chcesz przemienić się ze szczura w mydełko? :D