Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻONA MNIE ZDRADZA?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem od 6 lat mamy 2 letnia córkę, ja dużo pracuje a żona zajmuje się domem od jakiegos czasu ciągle pisze z kims na komputerze na fejsie ale nie mam dostępu. Zaczęła chodzic z koleżanką na siłownię i częściej ogólnie wychodzić a ja zostaje wtedy po pracy z mala . Stała się oschla, seks raz na miesiąc . Kocham ją ale zastanawiam się czy może mnie zdradzać

Gość gość
Up

Gość gość
pisze na tel/komp + wychodzenie z "koleżankami" + dbanie o wygląd = zdrada

Gość gość
ja bym na twoim miejscu zbadała po cichu dna dziecka czy twoje jak twoje wynajmij detektywa aby zdobył dowody zdrady bo żonka może cię zwyczajnie nie zdradzać jak jednak zdradza to weź z nią rozwód z jej winy

Gość gość
Może tak a może jeszcze nie, ale to tylko kwestia czasu i przypadku. Jak jej się trafi odpowiedni partner to zapewne skorzysta z okazji. Nic na to nie poradzisz. To życie.

Gość gość
weź wolna nie mów żonie i ją śledź poza tym on może chce zwrócić twoją uwagę kiedy zabrałeś ją na randkę kupiłeś kwiotka ??

Gość gość
Kobiety są wredne , jeśli okaże się że zdradza to niezła p**** z niej ! Utrzymuje ja pracuje staram się być dobry, a jej się chyba w d***e poprzewracalo

Gość gość
mysle ze nie zdradza tylko chce sie troche oderwac od bycia mama 24h na dobe, chce zadbac o siebie zeby podobac sie sobie i Tobie.

Gość gość
Moim zdaniem, jesli masz warunki, to polecam detektywa. Szybko wszystko sprawdzi za Ciebie, takie sprawy czasem trwają raptem kilak dni. Od siebie polecam detektyw Skrzypek, z Wrocławia, zna się an takich sprawach