Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak tam w lustrze to ja

Nie rozbudzaj miłości

Polecane posty

Gość tak tak tam w lustrze to ja

w kimś komu nie możesz jej dać.. nie rozkochuj tylko dlatego że możesz, że działasz na rozum jak narkotyk ana serce jak kopniak w żołądek.. bądź stanowczy i powściągliwy w relacjach z osobą o której wiesz, że czuje coś do ciebie a jej nie chcesz ani cię nie pociąga..zaoszczędzisz jej bólu. 🌼

Gość gość
Ładne

Gość gość
to nie są tylko puste słowa to gorąca prośba o litość by znów nie przeżywać tego samego by nie umierać przez miłość do kogoś próżnego albo kogoś kto chce sobie tylko podkręcić samopoczucie czyimś zainteresowaniem ...taka swoista odskocznia od codzienności 🌻

Gość gość
Dokładnie. Lepiej w ogóle nie podtrzymywać kontaktu z osobą, o której wiemy lub domyślamy się, że coś do nas czuje. Lepiej dać tej osobie zapomnieć niż skazywać ją na cierpienie, gdy nie mamy zamiaru z nią być.

Gość gość
wyeliminować ją by oszczędzić jej cierpień

Gość gość
Pieknie piszecie o odwracacie kota ogonem ;)

Gość gość szarrrriikkk
lustereczko,powiedz przecie kto jest najpiekniejszy na swiecie...dla mnie Ida zawyl wilk...a wycie bylo piekniejsze od tesknoty....

Gość gość
Pewnie znów zdradzona baba

Gość gość
To prawda. Jednoczesnie jednak osoba, ktora tak na nas reaguje ma prawo podjac decyzje, czy chce calkiem zerwac kontalt, czy ogarnie temat. Ja np wolalabym utrzymywac typowo loleze skie kontakty z kims, kto mi sie podoba itd. Pod warunliem, ze ta osoba nie bedzie mnie celowo podpuszczala i prowokowala wiedzac, ze mi sie podoba. Zwykla kolezenska relacja jest mozliwa. Jesli osoba zafascynowana nami uznaje, ze nie jest to dla niej za duzo.

Gość gość
nieszczęśliwa miłość może zabijać jak choroba więc...zastanów się zanim wykorzystasz czyjąś potrzebę miłości...bliskości...czułości... 🌻

Gość gość
jeśli facet czuje coś do kobiety i ta o tym wie jeśli ona coś czuje do niego, ale to powstrzymuje jeśli ona oczekuje, że obie strony będzie łączyła tylko przyjaźń to sprawa jest perfidna wręcz bo ona czuje się przy nim dobrze adorowana, wielbiona, kokietowana lubi to i zapewne celowo czasami podkręca atmosferę tylko po to by potem schłodzić ją do zera bezwzględnego to jest niebezpieczne egoistyczne małostkowe zapewne jest związana z kimś kto daje jej bezpieczeństwo i szuka emocji na zewnątrz współczuje mężowi, jej i temu facetowi

Gość gość
21:05 tak to prawda nikomu nie można igrać z uczuciami drugiego 🌻

Gość gość szarriikk
to pewnie Iza pisala...mondre slowa...mondre

Gość gość
modre

Gość gość
Co za bzdury... Kazdy ma prawo decydowac o sobie i swoim zyciu. Jestem ubezwlasnowolniony, ze ktos podejmuje decyzje za mnie?? Poza tym, jaka milosc? Zeby kogos kochac trzeba go bardzo dobrze znac, a to nie jest mozliwe jesli ta druga osona na to nie pozwala bo nie jest zainteresowana. To tylko fascynacja, z ktora mozna sobie poradzic, jesli nie jest rozbudzana.

Gość gość
kocham Cię,całe życie :( kocham!!!!!!!

Gość gość
kocham Cię,całe życie :( kocham!!!!!!!

Gość gość
ponadto to nie jest tak, że jak facet adoruje kobietę to ta od razu się zakochuje, a wszystkiemu oczywiście winny jest on skoro kobietę pociąga mężczyzna, z którym być nie może to powinna się zastanowić na czym opiera się jej aktualny związek i nie szukać winy u innych tylko w sobie

Gość gość szarrriikk
dlaczego pijecie tyle alkoholu?!WEZCIE SIE DO ROBOTY!!!!!!! i spac.....

Gość gość
A dlaczego zakladacie, ze temat dotyczy mezatki zakochanej w jakims facecie ? Moze to chlopak zakochany w kolezance z gimnazjum... :D

Gość gość
zaprawdę mówię Wam...lepiej wyjść na chama/chamkę gbura/pyszałka niż nieprzemyślanymi słowami czy też mową ciała pogrążyć kogoś we łzach, cierpieniu a nawet prawdziwej chorobie...czy ktoś słyszał jak pęka serce...słychać trzask..przeraźliwy 🌻

Gość gość
gość dziś naucz się czytać ze zrozumieniem to może coś z Ciebie wyrośnie jeszcze

Gość gość
A sory, po tekscie "zaprawde..." to juz wiem kto to jest: to jakis ksiadz!! :-D

Gość gość
Do gosc 21:30 A gdzie autor/autorka tematu pisze dokladnie o co chodzi? Bo ja tu widze tylko rozmyslanie, co moze dotyczyc kazdego. Chyba nie czytasz ze zrozumieniem...wiec z Ciebie to juz nic raczej nie wyrosnie!

Gość gość
i dlaczemu wy tacy rozbudzeni sie pytam ?

Gość gość
".........bądź stanowczy i powściągliwy ............" to świadczy o tym ze autor jest kobieta i pisze o mężczyźnie głąbie

Gość gość szarrriikk
kochaj mnie jeszcze...bo ciongle mom dreszcze... a za chwle bedzie odpowiedz...to nie ja bylam Ida...hehe

Gość gość
Stanowczy i powsciagliwy ma byc CZLOWIEK ty tlumoku...

Gość gość
rozbudziła i poszła! psia noga!

Gość gość
autor cytuje :(