Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom przeszkadza palenie papierosów?

Polecane posty

Gość gość
eee wam to wszystko przeszkadza, ale lodziary wpeirdalające sperme z płatkami śniadaniowymi, to juz nie?

Gość gość
Do osoby z astmą- proponuję Ci proste ćwiczenia oddechowe, by zmusić płuca, oskrzela do pracy. Nadmuchiwanie balonikow, gra na flecie prostym, zdmuchiwanie świeć, swieczek.

Gość gość
wam to wszystko przeszkadza, ale lodziary wpeirdalające sperme z płatkami śniadaniowymi, to juz nie? :D

Gość gość
Nie interesują mnie żadne inne aspekty poza moim własnym zdrowiem. Nigdy nie paliłam i dym papierosowy mnie dusi, mieszkam z facetem palącym który pali poza domem i nie mamy z tym żadnych problemów.

Gość gość
Nie interesują mnie lodziary i kupojady, tylko własne płuca. Chcę, żeby mi jakoś służyły,więc po co mam wdychać smród z dymem, chociaż nie palę. Z dwojga złego wolę palaczy, to mniejsze zło niż pijak. Palacz niszczy głównie siebie, ciężko pracuje na POCHP, raka krtani albo płuc i inne nieszczęścia. Pali sporo osób 50+ i młodsi, ale głównie z mało wytwornych rodzin ci młodsi. U nas w LO palenie było obciachowe, ludzie się śmiali, że patologia pali. Rodzice mówili, że u nich większość paliła i wtedy to nie był wstyd

Gość gość

Jest wiele palących kobiet. Sama jestem jedną z nich i mi nie przeszkadza gdy ktoś pali. Jeżeli jesteście palaczami lub palaczkami to zajrzyjcie na stronę trafikajoker.pl Tam znajdziecie sporo ciekawych akcesoriów tytoniowych.

Gość gość

jak palisz to nawet mycie zębów co godzinę ci nic nie da bo to ... i tak opanuje twoje zęby i dziąsła później fajny taki biały nalocik sie robi a potem rak wpierdala jak ma gdzie przydzwonić ale palacz nigdy tego nie zrozumie xd