Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom przeszkadza palenie papierosów?

Polecane posty

Gość gość

\jestem palaczem od lat, palę ponad paczkę dziennie, prócz tego jestem czysty- myję zęby po kazdym posiłku, dbam o higienę. Mam 35 lat, jestem rozwodnikiem i odkąd po rozwodzie zacząłem szukać nowej miłości, to zauważyłem, że kobiety robią straszny problem, z tego, ze palę. Moja była żona nigdy nie paliła, ale nie przeszkadzało jej moje palenie, mogłem normalnie w domu palić, nie narzekała. Od czasu rozwodu poznałem kilka kobiet niepalących i kazda z nich robiła problem co do mojego palenia. A to jedna nie lubiła, ze niby mimo perfum ubrania mi śmierdzą, a to inna znowu, ze nie znosi się całowac po papierosach, potem inna znów, ze obrzydza ją, jak mi w domu wszytsko papierosami śmierdzi, że ona już do mnie nie przyjedzie, bo wychodzi śmierdząca, a że u niej wciąż wychodzę do łazienki palić i ten smród w łazience zostaje. Ciągle jakieś problemy! Jeszcze inna na wstępie zapytała, czy palę, jak powiedziałem, ze tak, to ona, ze ją to zraża u mężczyzn. Drogie Panie, skąd takie reakcje? Kiedyś wszyscy palili wszędzie, w domach itp i nikt nie robił problemu, a teraz kobiety jakieś kosmicznie wymagające, głupi papieros im przeszkadza!

Gość gość
jako osoba paląca a;e z przerwami powiem ci całkiem szczerze, tak - np ubrania palacza śmierdzą papierosami, jak ktoś pali w domu to też tam śmierdzi, nawet jak często wietrzy. Osoby palące tego nawet nie czują a i tak śmierdzi. Rozwiązanie - znajdz palącą albo rzuć:P

Gość gość
Spoko, są kobiety, ktorym nie przeszkadza. Sama pale. Nie znajdziesz zrozumienia u niepalących. Przykro mi.

Gość gość
wszystkie argumenty ktore podaly te panie to niestety prawda :O poza tym niszczysz sobie zdrowie za wlasne, ciezkie pieniadze. to malo zachecajace. znajdz sobie palaczke i tyle.

Gość gość
nie rozumiem jak można się tak truć na własne życzenie :O też bym nie chciała faceta palacza, obrzydliwe jest palenie. Abstrahując od smordu (tak, wszystko śmierdzi strasznie) to nie każda osoba ma ochotę wdychać papierosowy dym jeśli sama nie pali. Ja np nie znoszę tego dymu, nie toleruję palenia w mojej obecności i też by mi przeszkadzało gdyby mój facet palił. Na szczęście mój partner jest niepalący i myśli tak samo jak ja :P

Gość gość
Nigdy Nie p alilam.dla mnie papierosy po prostu śmierdzą. Gdy osoba z która przebywasz pali, czujesz papierosy nawet jak ona w danej chwili nie pali. Śmierdzą włosy i ubranie. Z perspektywy nie placebo wygląda tak ze jak się pójdzie do znajomych palaczy to po powrocie do domu pierwsze co to się muszę wykapac i to z głową. Ubranie całe idzie do prania bo po prostu śmierdzi. Jeśli się pali w domu to dodatkowo śmierdzą firanki,obrusy, koce, narzuty na łóżka , wszystko co materiałowe. A mało komu się uśmiecha prac to wszystko co dwa dni. Poza tym przy pocałunku też czuć papierosa, sperma też fiolkami Nie pachnie.także jestem na nie. Ppzatym papierosy powoduja zagrożenie zawałem i to już u 40latkow. Nke mozesz rzucic dla zdrowia?

Gość gość
te kobiety były bardzo mądre skoro nie chciały się truć przez ciebie i twój nałóg :) bo wdychanie dymu papierosowego jest tak samo szkodliwe jak palenie papierosów. Bierni palacze też chorują na raka płuc czy choroby serca. Chcesz się truć to się truj, ale nie bądź zdziwiony ze są osoby, które sobie nie życzą wdychania tego świństwa.

Gość gość
"Kiedyś wszyscy palili wszędzie, w domach itp i nikt nie robił problemu, a teraz kobiety jakieś kosmicznie wymagające, głupi papieros im przeszkadza" xxx I teraz zbieramy żniwa tego palenia wszędzie i w domu :) wystarczy przejść się na oddział onkologii w szpitalu. Głównie faceci +50 z rakiem płuc w zaawansowanym stadium. To są właśnie ludzie, którzy kiedyś palili wszystko i wszędzie gdzie popadnie. Dzisiaj ludzie są mądrzejsi i nie palą tyle

Gość gość
Olaboga jakie kosmiczne wymagania. W d****h się im poprzewracało. Że niby perfumy nie przykrywają smrodu, pierwsze słyszę.

Gość gość
W zyciu bym nie pocalowala palacego mezcxyzny,bleeeee:-(

Gość gość
Paliłam kilka lat, rzuciłam i teraz nie toleruję palenia. Mój facet nie może palić, bo nie chcę, żeby umarł, ja też nie chcę umierać. Unikam jak ognia miejsc w których mozna palić. Nie ma opcji, żebym pracowała w miejscu, gdzie wszyscy palą w pomieszczeniu. Po prostu nie chcę umierać.

Gość gość
Mi jako facetowi tez przeszkadza, to oblesne

Gość gość
A ja mam przesrane bo u mnie w domu wszyscy pala wiec jestem w duupie, ja nie pale ale co z tego skoro taka patola

Gość gość
Spróbuj z nimi porozmawiać, truj im dupę tak długo, aż się ogarną i nie będą palić w mieszkaniu, albo sie wyprowadz. Albo psy naślij na nich.

Gość gość
gość dziś "Poza tym przy pocałunku też czuć papierosa, sperma też fiolkami Nie pachnie.także jestem na nie." x jesz sperme? Obrzydliwa jestes. wiedzialam ze niepalący mają cos z garem ale ze az tak???:D:D:D Nie słab mnie i nie wypisuj tu takich farmazonow osmieszasz sie

Gość gość
Takze chłopie, ty sie nie przejmuj takimi lodziarami, co tu wypisują, bo one jedza sperme, czyli nie szanuja się. Takich to ty lepiej nie szukaj, bo sie tylko wkóórwisz, kolego. Rób to na co masz ochote i sie nimi nie przejmuj.

Gość gość
bo palacze śmierdzą, a poza tym nikt nie chce patrzeć jak ich partner powoli się zajbija

Gość gość
kupa w kiblu tez smierdzi, a srasz codzienne:D na siłowni do której chodzą te FIT-LODZIARY wali capem, czyli czyms gorszym niz dym papierosowy i im to nie przeszkadza i jest dobrze ???:D

Gość gość
pewnie mógłbym przymknąć oczy na wiele rzeczy przecież nikt nie jest doskonały palenie jednak to ohydny nałóg, nie wyobrażam sobie palącej partnerki!

Gość gość
nie wyobrażam sobie palącej partnerki! x To masz bardzo małą wyobraźnie, skarbie :classic_cool:

Gość gość
To masz bardzo małą wyobraźnie, skarbie cool.gif x moja wyobraźnia jest w sam raz, kotku!

Gość gość
23:29 Najlepsza opcja to sie wyprowadzić bo nie zrozumieja, ale co sie nawdychalem przez 24 lata życia.. to już mi nic nie da

Gość gość
gość dziś "Poza tym przy pocałunku też czuć papierosa, sperma też fiolkami Nie pachnie.także jestem na nie." x ale najlepsza jest ta lodziara co sperme wpeirdala na żywca hahah udała sie, co za obrzydliwa osoba, to już bym wolala zjeść psie góówno. Kobieto, na przyszlosc nigdy nie przyznawaj sie do tego, co robisz w alkowie, bo siejesz krwa zgorszenie.

Gość gość
gość dziś "Poza tym przy pocałunku też czuć papierosa, sperma też fiolkami Nie pachnie.także jestem na nie." x ale najlepsza jest ta lodziara co sperme wpeirdala na żywca hahah udała sie, co za obrzydliwa osoba, to już bym wolala zjeść psie góówno. Kobieto, na przyszlosc nigdy nie przyznawaj sie do tego, co robisz w alkowie, bo siejesz krwa zgorszenie.

Gość gość
eee wam to wszystko przeszkadza ale lodziary wpeirdalające sperme z płatkami sniadaniowymi, to juz nie? :D

Gość gość
Smród to tam jeszcze zniesę, kij z tym. Jakby tylko chodziło o zapach o mały problem. Papierosy to śmierć i brzydkie starzenie się. Straszne choroby. Ludzie, pomyślcie o sobie, dbajcie o siebie, nie niszczcie się!

Gość gość
Palilam 20 lat, a od 3 lat palę tylko epapierosa. Pomijając aspekty zdrowotne..autorze, naprawdę papierosy śmierdzą! TERAZ to czuję, wszędzie , od każdego palącego, z koszy przed sklepami, urzędami.... Śmierdzą włosy, skóra, ubranie, śmierdzi z ust, śmierdzi w mieszkaniu palacza, takim zimnym petem. Śmierdzą meble, pościel, smrodek wchodzi w sciany... Przejdź na papierosa całkowicie, albo rzuć palenie.

Gość gość
Wiesz co mądralo? Ja mam astme. Po prostu sie duszę, gdy ktoś pali przy mnie nawet na otwartej przestrzeni. Uruchom zardzewiałą wyobraźnię, bo może ci, co nie lubia papierosów, maja tak naprawde jakieś poważniejsze problemy zdrowotne. Życzę Ci, abyś choć raz w życiu sie dusił, dupku.