Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaaadamowicz019

usuwanie znamion

Polecane posty

Witam, trzy dni temu usuwałam pieprzyk z twarzy laserem, został strupek który za jakiś tydzień powinien odpaść. Niestety nakremowałam twarz, kompletnie nie myślałam o tym usuniętym pieprzyku, strupek się rozmiękczył i po prostu odpadł. Nie dotykałam twarzy, po prostu poszłam do łazienki i zobaczyłam, że jest przesunięty, eh. Co teraz? Przez to blizna będzie większa? Polecacie jakieś sposoby, aby była jak najmniej widoczna? :(

Gość gość
miałam na twarzy pieprzyk i na brzuchu nieduzy ale i tak mnie denerwował znajomy z pracy polecił mi usuwanie prądem u kosmetyczki kosztowało to niewiee 50zeta za sztukę tez był strupek potem taki cień który po pół roku zniknoł do zera zagoiło się jak na psie polecam

a na początku miałaś jakieś wgłębienie? mi głównie chodzi o to, czy to, że naruszyłam ten strupek przyczyni się do jakiejś blizny :(

Gość gość
strupek bardzo szybko odpadł jakies 7-8 dni nie zdierałam go został taki ślad taki cień który bez niczego zszedł po ok 5-6 mis wazne pierwsze trzy dni po zabiegu nie wolno moczyc tego miejsca ani niczym natłuszczac zadnym kremem

Gość gość
może trzeba powtórzyć zabieg ale teraz juz odpowiednio dbaj o higiene po zabiegu