Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Do Piotrek121212

Polecane posty

Była inna szata graficzna było pełno prawików pełno było super Gadaliśmy o prawictwie wszyscy się lubili i byli też tak zwani podszywacze pod niki Jak kogoś nie było kilka dni na forum to zaraz były tematy co się z nim nią dzieje

W sumie miałem wtedy 6 lat, ale pamiętam trochę z tego roku. Była przeprowadzka co wiesz było jakimś przełomem, tak jak i dla Ciebie, bo znalazłeś się na kafeterii do dziś, a ja mieszkam tu do dziś.

Tylko, że ja nie jestem do końca samotnikiem z natury. Robiłem bardzo wiele, by się integrować z ludźmi i dalej będę kontynuował to, tylko nie wyklejając się. Nie zmieniając się.

Ja szukałem osób podobnych do siebie i tak przypadkiem trafiłem tu i wkręciłem się

Tu jest różnie, czasem można pogadać, czasem straszne chamstwo. No trudno, nie może być idealnie :D Tu jest taka zaleta, że można dość sprawnie tu się poruszać :D Nie nie znam takiego wygodnego innego forum. Czasami się psuła kafeteria, ale to inny temat.

Kiedyś nie było tematów o kupię o tym że kobiety to k***y albo inne było inaczej

Myślę że tak kafeteria nie lubi pustki przyjdą napewno Wpiszą w wyszukiwarce o przegranym życiu prawictwie i zaraz wyskoczy kafe

Moim zdaniem sporo może wyskoczyć samotników z młodych roczników. Oczywiście nie życzę nikomu tego.

No różnie z tymi kobietami jest. Ja staram się doceniać co mam. Staram się uśmiechać i nie stresować. Staram się nie stresować. Stres mi dużo psuje. Walczę z nim jak mogę.