Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola199456

Facet leń

Polecane posty

Gość gość
Prawdę mówiąc brzmi to trochę tak, ze miałam już dżumę i cholerę, teraz mam tylko grypę, więc jest jak najbardziej ok. A chyba chodzi o to by być zdrowym....

Gość Ola199456
Cóż, moze po prostu powinnam mu dać ultimatum czasowe na znalezienie pracy?

Gość gość
Fakt, ze miałaś wtopę w poprzednic związkach, nie znaczy, że do 3 razy sztuka. Jesteś cholernie młoda, nie czas aby wieszać się na kimś z braku laku - ja w poważne związki zaczełam wchodzić w wieku 27-28 lat, mam teraz 32, narzeczonego, jesteś swiadoma czego chcę i czego mogę oczekiwać po przyszłym mężu. może przez chwilę pobądź trochę sama, bo odnoszę wrażenie, ze boisz się i musisz mieć jakiekolwiek spodnie w otoczeniu

Gość gość
Na razie ci to nie przeszkadza, ale gwarantuje że kiedyś zacznie, a właściwie już zaczęło, bo gdyby było inaczej to nie byłoby tego tematu. Czego tak właściwie oczekujesz od nas? Że poklepiemy cię po pleckach i napiszemy "tak, tak masz świetnego faceta, co z tego że nie ma pracy i o niej nie myśli, co z tego że nie zaspokaja cię w łóżku a nawet spowodował u ciebie całkowity brak ochoty na seks, to nie istotne, najważniejsze że jest dobry dla ciebie". Problem leży w tobie i to poważny, bo ciągnie cię do dziwnych facetów i na własne życzenie komplikujesz sobie życie.

Gość gość
oczywiście, że musisz z nim poważnie porozmawiać, ale z tego co piszesz to on jest niedojrzały, a jeśli był prawiczkiem, to może go ciągnąc w inne strony, jednak dobrze być z facetem, który jednak obcował z kobieta, wie na czym polega związek i etc.. A skoro mówi o trójkątach, to znaczy, że mocno o tym myśli... po prostu nie wyszumiał się jeszcze i w koncu upomni się o swoje...

Gość Ola199456
Masz w tym trochę racji. Ciężko mi być samej, mam taką potrzebę żeby się do kogoś przytulić, pożalić, żeby się z kimś pośmiać. Nie mam przyjaciół. Rodzina wymarła, została mi tylko Mama. Całe dnie spędzam na uczelni, wracam koło dziewiątej wieczorem. Po drugim związku zamieniłam się w pracoholiczkę żeby zagłuszyć ból po tamtym. Obecny daje mi to, czego nie dawali mi dwaj pozostali - zaspokaja moje potrzeby emocjonalne, potrzebę rozmowy, mamy wspólne pasje muzyczne, zainteresowania. Tylko on taki nieżyciowy. ;)

Gość gość
gość dziś Zgadzam się - porównanie z choroba jest trafne w 100% To że ten gość jest lepszy niż poprzedni, wciąż nie znaczy, że jest dobry... Naprawdę masz dużo czasu na poszukiwania, więc warto trochę zwolnić z tym angażowaniem się :)

Gość gość
To przyjaciela sobie znajdź, a nie chłopaka.

Gość gość
Ale jaja . Pasozyt . Jak mozna kochac pasozyta . A porzadnych facetow nikt nie chce . Ja bym. Cie nosil na rekach ,gdybys mnie pokochala . To smutne ,ze pracowici faceci nie maja poowodzenia .

Gość gość
Zwale konia paszczakowi ,gratis .

Gość gość
''To jest najczulszy i najukochańszy facet jakiego znam'' ale mowi ci rzeczy, ktore sprawiaja Ci ból? Obudź się dziewczyno i uciekaj jak najdalej

Gość gość profesor Gabka
Zakochana kobieta traci rozum . Nawet gdyby facet ja chcial zabić to się da zabić . Zakochana kobieta jest zdolna do wszystkiego . slowo "wszystkiego" nie użyłem jako hiperboli czy metafory ,tylko jako doslowne wszystko .

Gość gość
Głupia dziewczyna

Gość gość
Jestes z tych, co muszą miec faceta. Byle jakiego, palanta, nieroba, by usiąsc z kolezankami na piwie, i ponarzekać, jak to ten mój jest okropny, ale ja go taaak kocham, bo jest naj..., naj... Obudź się, bo mentalnie zostałaś w nastoletnich czasach, a masz już 22 lata. Czas dorosnąć.

Gość gość
jeżeli tobie na nim zależy, i jemu na tobie, to daj mu do zrozumienia żeby wziął się do roboty

Gość gość
Up