Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie. Co zrobić, by skuteczniej rozwścieczać kafeterianki?

Polecane posty

Gość gość

podajcie mi swoje sprawdzone sposoby. Sporo już mam, ale chcę doskonalić swój warsztat.

Gość gość
nie podam, bo się wyda które prowokacje to moje ;)

Gość gość
Napisać że młode dziewczyny lubią starszych a ci starsi wolą młodsze od starych przechodzonych trzydziestek.

Gość gość
13:50 E, tą metodę już znam, ciągle stosuję, a jakieś inne? :p

Gość gość
Można napisać, że ich gówniak lub bachor jest głupi. Wystarczy użycie tego typu słowa żeby rozjuszyć matki.

Gość gość
najłatwiej dają się podejść idiotki z ciążowego, ale to nic dziwnego, bo dziecko w macicy i trakcie karmienia wyssało im część mózgu i zanim się zregeneruje to są wyjątkowo durne i podatne na prowokacje

Gość gość
Obrazić papieża-klasyka internetu

Gość gość
To ja od 13.50 też to stosuje :D a w moim przypadku to prawda jest :D

Gość gość
że chodzisz do prostytutek. Sprowadzone :)

Gość gość
Opowiadanie o tesciowych , zawsze ale to zawsze stają w obronie . Sama zakładałam mnóstwo takich prowokacji :))

Gość gość
Napisz, że dziecko ugryzło psa, ach, co robić? Psa się pozbyć, bo dziecko go zje ☺ Albo napisz, że dziecko zamyka kota w lodówce, w pralce, nie wiem i szukam mu nowego domu? Po co komu kot pierdoła, oddam dziada byle komu, coś w tym stylu. Masz 1000 odpowiedzi jak nic, będą hejty, dobre rady, co tylko chcesz. Swoją drogą przykre, że nie masz nic lepszego w życiu oprócz pisania pierdół na forum ☺

Gość gość
Kiedyś zrobiłam provo że jestem pięknością to ze 100 postów miał temat :D

Gość gość
Pisz o sobie jako o kimś lepszym. Dobrze zarabiasz, twój miś cię kocha, jesteś artystą/artystką, ludzie cię uwielbiają, czas spędzasz w bardzo ciekawy sposób, a twoje dzieci rokują na przyszłych potentatów biznesowych albo przywódców politycznych, bo są nad wiek rozwinięte.

Gość gość
Nie zapomnij o psach ważniejszych niż ludzie.

Gość gość
O jeszcze jedno! Napisz że jesteś kochanką i jesteś z tego dumna i gardzisz żona która pierze gacie twojemu kochasiowi :D bo przecież jesteś lepsza od żony!

Gość gość
napisz, że oddałaś kota lub psa do schroniska bo nie chciało ci się nim zajmować - psiary i kociary dostaną ataku szału, wręcz palpitacji :D

Gość gość
Tematy drażliwe społecznie wynikające z biedy i złych ludzkich wyborów: np: matki zwane w kafeteryjnym slangu kotariankami mieszkające z dziećmi i mężami u teściowych, zawsze prowo skutkuje obrzucaniem się bluzgami i goownem na wiele stron inne: zrezygnowałam z pracy i teraz siedzę w domu, żyję z 500 plus, alimentów i zasiłków mam dziecko z czarnym uchodźcą, a on mnie zostawił itd.

Gość gość
W temacie psów i kotów najwięcej głupoty wychodzi. Ewentualnie dyskusje o źle wychowanych gówniakach. Mój 3 letni syn chce mnie zabić ☹ Co robić? Sama tak go wychowałam, ratunku, pomocy ☹ Jeszcze nawalić błędów ortograficznych, gdzie się da i będzie ostra jazda ☺☺☺

Gość gość
Ja mam straszną bekę z tego forum, koleżanka mi pokazała 2 lata temu i czasem wszystko mnie boli ze śmiechu, jak łatwo ludzi wkręcić. Z drugiej strony kupa nieszczęścia wylewa tu swoje żale i to już nie jest zabawne, pod warunkiem, że ktoś nie kłamie

Gość gość
a znasz przysłowie, że nic nie w*****a tak, jak cudze szczęście? xD nie? to poznaj i to na własnej skórze ;D