Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko mezczyzni powyzej 170cm moga liczyc na milosc

Polecane posty

Gość gość
''Facec***atrza na urode kobiet'' Brednie! Polki to jedne z najbrzydszych kobiet. Wymagamy figury klepsydry? Wymagamy dużego cycka i odstającego tyłka? Wymagamy ładnej twarzy ? (sercowate usta,wystające kości policzkowe,duże oczy,delikatna broda) NIE! Bo polki to zwykle takie babochłopy z wąsko-płaskim tyłkiem i szerokimi barami o wiele brzydsze od mężczyzn.

Gość gość
dziś to bierz się za mężczyzn !

Gość gość
Kurduple są mega wredne.

Gość gość
''to bierz się za mężczyzn !'' Gdybym był gejem to własnie polki by mi sie podobały :/ Wole kobiety-ale tych jest w tym kraju może 0,01% Ale skończmy z ta gloryfikacja waszej urody. To mężczyźni są w tym kraju płcią atrakcyjniejszą.

Gość gość
Większość kobiet to kurduple czyli do gazu? ...a nie kur... zapomniałem że wy postrzegacie i oceniacie wszystko dookoła przez pryzmat osoby głupiej ale i tak doskonałej, obowiązkowo mierzycie innych w tym też kobiety, siebie już niekoniecznie. Gdyby faceci byli takimi cymbałami to 95% kobiet wylądowało by w gazie ;-)

Gość gość
...i nie mówcie co lubią faceci, bo nimi nie jesteście, to tylko wasze urojenia utrzymujace was w tej waszej iluzji wyjątkowej księżniczki :-D

Gość gość
Niscy ludzie kobiety czy faceci to największe wredoty. ..sprawdzone i potwierdzone

Gość gość
Jest tu gdzieś temat o zwiazku z osobą niepełnosprawną, zdajecie sobie sprawę ile was dzieli z kobietami tam piszącymi? ...tak na oko milion lat ewolucji... na waszą niekorzyść, zatrzymałyście się na poziomie waszego przodka krowy :-D

Gość gość
Niscy ludzie kobiety czy faceci to największe wredoty. ..sprawdzone i potwierdzone x Temat jest dosyc wulgarny.... A ta wypowidz to nieprawda. Mam kolege 162cm. Jest bardzo mily i uczynny, swiatnie sie uczyl, jest dobrym czlowiekiem, kulturalnym. Niscy ludzie w zyciu -jak on mi powiedzial - maja ciezej bo musza wiecej udowadniac i sa latwiejszymi celami do ataku szczegolnie w dziecinstwie

Gość gość
Dodam, ze wbrew pozorom najfajniejsi i najmilsi ludzie z wygladu byli neiatrakcyjni lub niscy wiec - "Niscy ludzie kobiety czy faceci to największe wredoty. ..sprawdzone i potwierdzone ", ta wypowiedz nie ma racji bytu

Gość gość
Zrozumiałe żadna nie chce mieć kurdupla.

Gość gość
:D

Gość gość
:( Czytam ten temat i jestem smutny.... Dobrze ze od dawna nie mieszkam w Polsce... Mam niestety 160pare cm i... jakos zyje pelnia zycia... moja zona nigdy mi tego nie wypominala

Gość gość
glowa do gory :D moze zona Cie zdradza z kims "dluzszym" :D ?

Gość gość
:O

Gość gość
Polki ostatnimi czasami strasznie schamiały, leniwe, niezaradne, roszczeniowe podejście do życia, nie uznają kompromisu, im się należy... Skończą marnie, najpierw w burdlach a na starość koty ;-)

Gość gość
Zgadzam sie,a do tego ta ich chłopięca budowa ciała

Gość gość
gość dziś Bo to jest smutne, co się z ludźmi dzieje. Ja mam 165cm, a moja dziewczyna 164 i ona też mnie w pełni akceptuje ;)

Gość gość
Chłopięca to nie takie straszne, bardziej jak jakieś woły pociągowe, kowal czy coś w ten deseń... ani to wyrypać, ani przytulić, dziwne są :-O

Gość gość
uuuuuuu a dzis wale tynki

Gość gość
ja mam 163 i jest zarabiscia :D :) :D

Gość gość
Kobieta poniżej 170 cm to też porażka. Krótkie nóżki, duże podwozie, taka kaczuszka.

Gość gość
170 cm wzrostu u kobiety to już wysoka . Pokolenie wstecz w dowodach osobistych jak pisałeś 168 cm to był wzrost wysoki. Z uwagi na lepsze odżywiane ludzi, wzrost jest też wyższy zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. W Europie i tak najwyżsi są Holendrzy.

Gość gość
tez tak mysle ze 168 to byl wysoki wzrost

Gość gość
160cm to tragedia nie spojrzala bym na takeigo faceta toz to zalosne

Gość gość
czyli jak 168 to wysoki to koordopel 160 jest w normie?

Gość gość
Facet ma używać intelektu i mieć to "coś".

Gość gość
czyli co?

Gość gość
Tę iskrę, która elektryzuje Jego kobietę pod wpływem samego spojrzenia, głosu... Wzrost nie ma nic do rzeczy. Pustogłowy Adonis odpada w przedbiegach. Nie trzeba mieć wzrostu i barów strongmena, by kobieta czuła się bezpiecznie.

Gość gość
trzeba min 170 cm miec :D