Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaa52

Jakie studia wybrać?

Polecane posty

Zastanawiam się nad studiami podyplomowymi z zakresu Zarządzania albo finansów, z tego co się orientuje to po tym jest po tym dobra praca. Czy coś polecacie? Macie pracę (i jaka) po takich studiach? Jakie uczelnie skończyliście? Będę wdzięczna za wszelkie rady.

Gość gość
Ja polecam zzl na uw. Skończyłam, byłam zadowolona, teraz pracuje w takiej agencji Most Wanted!, zajmuje sie szkoleniami, więc chyba było warto:)

Gość gość
Ja polecam, po tym jest faktycznie dobra praca i perspektywy na przyszlosc. Nie ma co studiowac bezrobocia czyli humanistycznych kierunkow...

A tą pracę dostałaś dzięki tym studiom? Bo jak mam wydać tys., które pójdą w błoto to jest mi szkoda...

Gość gość
Tak, dokładnie dzięki tym studiom, nawet mi o tym powiedziano:)

O to fajnie, fajnie że Ci się zwróciły i idziesz do przodu. Zaraz sprawdzę to Most Wanted!, wygląda na fajnego pracodawcę skoro Ci powiedzieli szczerze, że studia Ci pomogły w wyborze Ciebie, jako kandydatki. Nie szukacie nikogo do pracy haha? W razie czego zgłaszam się!

Gość gość
Haha nie wiem czy szukamy, pewnie tak, więc działaj :)

Gość gość
To zależy co lepiej ogarniasz. Wybierz To, w czym czujesz sie lepiej. Ja jestem lepszy w finansach, pracuje w banku i dobrze zarabiam. Wysyłam swoich pracowników na studia podyplomowe na sgh i wracają z większą wiedzą.

Gość gość
Dobry temat ! Też zastanawiam się gdzie pójść ! Agencja czy Agencja oto jest pytanie !

Ja szczerze mówiąc chciałabym do jakiejś agencji konsultingowej, albo do jakiegos fajnego portalu (pracuj, absolvent, gowork), więc chyba wybiorę ZZL. PS dziękuję koleżanko powyżej, dzięki Tobie odkryłam nową agencję!

Gość gość
sama podyplomowka to tylko dodatek. jak pracodawca ma studenta po 3 czy 2 czy 5 latach finansow, a kogos kto ma miedzyn. stos. gospodarcze i podyplomowke z fiansow to oczywiscie ze wybierze tego pierwszego. podyplomowka to raczej jak juz masz jakas prace..

Gość gościu gość
UW i studia podyplomowe? Ktoś może coś więcej o tym powiedzieć? Interesuje mnie głównie Marketing internetowy.

Ja mam licencjat z administracji, pracuje w sklepie internetowym i tak naprawdę jestem od wystawiana faktur. Chciałabym robić coś więcej, to taka praca na wpisanie sobie do CV. Chciałabym się trochę przebranżowić bo faktury to taka nudna praca... A jak dobrze CV napiszę do może uda mi się do tych agencji dostać... Bardzo bym chciała...

Gość gość
po chuy ci te agencje? praca w nich nie tworzy zadnej wartosci dodanej, zadnego relanego PKB tylko setki stanowisk sztucznie tworzonych - hr pr projekt menagery itd. brednie. lepiej byc ksiegowym z czeskim

Gość gość
Ja ze swojej strony polecałabym raczej odpuszczenie tych podyplomówek, to najczęściej strata pieniędzy i czasu. Jak chcesz zajmować się ZZL, to pomyśl może o jakimś fajnym szkoleniu, programie CIM, albo czymś w podobie.