Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mógłbym być z dziewczyną, która ma lub miała hemoroidy

Polecane posty

Gość gość

To ją dyskwalifikuje dokumentnie, nawet jakby była super osobą to hemoroidy ją skreślają. Tak właśnie.

Gość gość
Lubisz w duupę to weź se pedała c***o

Gość gość
wlochate hemoroidy mam a ty jestes tym ukrytym wewnetrznym palacym mnie od 2400 dni..

Gość gość
no to cię zmartwię bo wiele kobiet w czasie ciąży lub po porodzie miewa tę przypadłość i co wtedy? Rozwiedziesz się ?

Gość gość
Jasne, że się rozwiodę. Hemoroidy to stan umysłu a nie choroba zakaźna jak ospa. Jakim trzeba być debilem żeby nabawić się hemoroidów. Zero pojęcia o odżywianiu, sporcie, aktywności fizycznej. Chory umysł to i chore ciało.

Gość gość
uczula sie siedzialaa miesiac przy ksiazkach potem stres to i chemoroid sie pojawil. jakbys analnie ja.. to by nier bylo hemoroida

Gość gość
Ha ha ba ha

Gość gość
gość dziś od siedzenia na d***e jeszcze nikomu hemoroidy nie wyrosły... to dziwne, ale to paskudztwo jest główną domeną gejów i kobiet. Podobnie jak haluksy. Genetyczne uwarunkowania? :) Nie sądzę...

Ciekawe skąd masz te informacje, oglądasz innym d**y? Tak się składa, że ta przypadłość jest uwarunkowana genetycznie, a siedzący tryb życia też ma wpływ, m. in. dlatego często dotyczy kierowców tirów.

Gość gość
Aa zapomniałem, że to samo się tyczy haluksów. To jest obrzydliwe i obleśne. Taka dziewczyna nie ma u mnie szans.

Gość gość
A jak na raka zachoruje a nie będzie hemoroidów,za to będzie bez piersi to z nią będziesz??

Gość gość
A skąd wiesz, że jakakolwiek bez hemoroidów by cię chciała. Ty popatrz w lustro, jak ty wyglądasz. To że podobasz się Mietkowi, o niczym nie świadczy, Mietkowi nawet szczerbaci się podobają.

Gość gość
Co ty chrzanisz półgłówku, jestem od 3 lat zawodowym kierowcą i żadnych hemoroidów nie mam

Gość gość
Moja droga od Mietka, miałem kilka kobiet i z tego 2 miały hemoroidy i zakończyłem z nimi znajomości JA SAM, od razu jak to zauważyłem. Jedna miała też haluksy, dziwiłem się dlaczego nie chce ściągnąć butów i pomóc mi zwodować kajak jak zabrałem ją na spływ, potem prawda wyszła na jaw i podziękowałem jej za znajomość.

Gość gość
sa tez hemoroidy wewnetrzne nie widac ich. siedzacy tryb zycia i nerwy. u mnie mama i brat je mieli. ja chyba mam owsiki bo mnie swedzi. ale nie ma mi kto w nocy sprawdzic w pupce czy nie wychodza..

Gość gość
16.37 Co ty wiesz o życiu dzieciaku?Zazwyczaj bole parte porodowe powodują powstawanie hemoroidów zwłaszcza jak kobieta rodzi duże dziecko.Nie wiesz nic o życiu ,nie zasługujesz na nikogo .Nie dorosłeś do tego by z kimś być Moj wujek już miał dwie operacje na hemoroidy i co ciocia też powinna go zostawić?Nie zostawi go bo go kocha takim jakim jest.