Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz zostaje po godzinach w pracy, obawiam sie najgorszego

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, ostatnio od okolo 4 miesiecy maz zostaje dluzej w pracy. Dziwnym trafem jak sobie poukladalam w glowie zbieglo sie to z przyjeciem do jego zespolu dziewczyny z Tajlandii. Na poczatku poczulam tak instynktownie, ze sie oddalamy. Gdy byl w lazience dorwalam jego telefon i zobaczylam smsy od dziewczyny czy nie pojdzie z nim zagrac w squasha, takich esow bylo kilka. Gdy wrocil zapytalam sie go o co chodzi, a on zaczal sie smiac, ze to nic takiego. Pozniej dziwnym trafem gdy nie widzial a ja spr jego telefon bylo 0 sms wyslanych jak i odebranych od niej. teraz chodzi 3 razy w tyg na silownie, kiedys raz na tydzien. Dodam, ze staramy sie o dziecko. Z mojej strony nieudolnie bo mam problemy z hormonami (choc chyba to nie ma tutaj znaczenia). Co byscie zrobimy w mojej sytuacji?

Gość gość
nic nie rób tylko idź do psychologa, może ci coś doradzi

Gość gość
wspolczuje... ja bym postawila sprawe juz teraz na ostrzu noza.Nie mozna przemilczec i przeczekac!! dzialaj.moze prowokacja ze ktos go widzial z kobieta i w takim razie sie wyprowadzac i to koniec z wami...ogarnie sie jak sie przestraszy ze Ciebie moze stracic,inaczej zabrnie za daleko.

Gość gość
Co masz zrobić? No c cała pewnością nie rób sobie z nim dzieciaka!

Gość gość
Może on cię zdradza nie możecie mieć dzieci przez ciebie jeżeli jesteście po ślubie. To on sobie myśli po co mi taka żona która się do niczego nie nadaje. Wynajmij prywatnego detektywa albo idz do programu zdrady.

Gość gość
Wrzuc mu jakis maly podsluch do wewn kieszeni marynarki i koniecNie napisz jaki jest ciag dalszy.

Gość gość
Przykladozo teraz powinien wrocic o 17 a on nadal w pracy, jak sie zapytalam kiedy wroci to powiedzial, ze musi cos wydrukowac i drukarka sie zepsula a ja sie pytam a nie moze na innej wydrukowac? uwierzycie w to 1,5h dluzej sie bo niby sie drukarka zepsula a nawet nie wiem kiedy on zamierza wrocic.

Mnie też by to zaniepokoiło.Popieram to,co napisał ktoś wczesniej-z dzieckiem zaczekaj.

Gość gość
Gadalam dzis z mama jej znajoma pare lat temu brala detektywa i wtedy chcieli tys zl za dobe, wiec teraz na pewno stawki poszly w gore. Mnie na to nie stac. Na miesiac pow 30 tys by bylo

Gość gość
Idz z nim na silownie. Przynaniej bedziesz miec pewnosc, ze tam dotarl.

Gość gość
A moze powinnam udawac ze i ja sie z kims wieczorem spotykam? Jesli nie wzbudze w nim zazdrosci to bedzie znaczyc to, ze on juz do mnie nic nie czuje?

Gość gość
on ma multi sporta i po pracy chodzi na rozne, wiec nawet nie wiem na ktorej byl o ile faktycznie tam dotarl.

Gość gość
jak pojdzie na silownie-zadzwon do niego ze zaraz do niego dojedziesz- pocwiczyc razem-dowiesz sie czy klamie

Gość gość
on nie bierze tel na sale zostawia w szafce.

Gość gość
Hehe, kiedy mój mąż miał romans też często musiał zostawać w pracy. Raz wkurzona podjechałam pod jego miejsce pracy, a tam zero na parkingu. Dzwonię , a on, że musiał podjechać do sklepu po zapalniczkę! i że zaraz przyjedzie. Mam wracać do domu. Wróciłam,a on po godzinie, bo korki były, choć była 19 i mieszkamy w małym miasteczku. Też zaczął chodzić na siłownie. Miał romans. ;)

Gość gość
No to mezus bedzie mial sliczne egzotyczne dzieciatko z Tajlandka, a ty zostaniesz sama jaloweczko. Bo niestety tak dziala natura. Nie mozesz mu dac podstawowej rzeczy jaka jest potomstwo, wiec wali cie po rogach z dorodniejsza kobietka.

Gość gośćdvdsjvgjsvgjskgv
ehh kolejna kwoka z parciem na dzieciaka na siłe... traktująca mężczyznę jak zapładniacza. "Staramy się" - bleee..... Trafiła się na boku atrakcyjna, bez parcia na nic, ciesząca się życiem na spontanie, być może widząca w nim mężczyznę (albo tak mu się wydaje przynajmniej, bo zwykle tylko im się wydaje)... Ja to rozumiem. Autorka nie zrozumie i nie warto się tu więcej produkować w tym temacie.

Gość gość
Jeśli ma smartfona to w Samsunga jest taka opcja ze nawet jak kasuję sms a kiedyś było jakieś połączenie czy SMS to w spisie połączeń o ił nie wykasować a raczej tego nie zrobił będą widziały SMS. Tzn nie treść a że były i ile o której. Zawsze jakiś dowód.

Gość gość
podnosze co do telefonu to ma teraz wejscie na haslo