Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

jutro walentynki

Polecane posty

Gość gośćgość1

a ja jak zawsze sama :( nie ma już dla mnie żadnej nadziei.

Gość gość
Mam to samo :(

Gość gość
no to zamiast narzekać trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i samemu poderwać jakiegoś faceta :)

Gość gośćgość1
łatwo powiedzieć :(

Gość uomo
Sama czy nie sama. Jak nie masz odpowiedniego faceta, to na jedno wychodzi. Ja dziś miałam się spotkać z kumplem, swoim byłym jednocześnie i zamiast zaprosić gdziekolwiek, to napisał, że o 18.00 bo on musi zjeść a pracę kończyłam po 17.00. On musi zjeść, ja nie muszę. Winna jestem oczywiście ja.

Zresztą co to walentynki? Dzień jak co dzień tak naprawdę.

Gość gośćgość1
ale to nawet nie chodzi o te walentynki tylko o to że jestem sama, rok temu też była i dwa lata temu też , od zawsze jestem sama :(

Gość gość
jeśli cię dobrze kojarzę (a raczej tak jest ) to przecież masz szanse na faceta. Wystarczy się tylko odważyć :) A nie tu na kafe swoje żale wylewać :D

Gość gość
Autorko, pewnie masz ok 20-tu lat i kartka z serduszkiem jest dla Ciebie wszystkim, ale to się zmieni. Kup sobie jutro butkiet róż, idź z nim na spacer. Facetów jest mnóstwo, ale nie spadają z nieba.

Gość gośćgość1
gość dziś no właśnie nie mam 20 lat, tylko 28 :(

gośćgość1 dziś Otóż to. Zmieni się. Na pocieszenie Ci powiem, że jutro niejedna para i tak będzie spędzać czas oddzielnie. Nawet niejedno małżeństwo nie skojarzy, że walentynki.

A ja mam 35 i takie szczęście do facetów, że lepiej nie mówić. Ale jak się rozglądam po swoich znajomych, które są same. Przy niejednej pojawia się pytanie: dlaczego? Wygląd modelki, charakter do rany przyłóż.

Gość Rrramona
Ja też zawsze spędzam sama walentynki, ale nie jest to dla nie jakaś wielka drama, szczególnie teraz. Jak miałam 18 czy 20 lat, to tak. Było mi przykro i czułam się źle. Teraz mam 28 i nie przejmuję się tym, że ostatnią walentynkę dostałam w 6 klasie podstawówki.

Gość gość
Też będę sama, bo On wraca w niedzielę. Nie liczę na nic. Oddam wszystkie walentynki świata za to, by zostało tak jak jest. Zakochałam się. Widzę, że zależy Mu na mnie. Mam prawie 44 lata, więc wszystko przed Tobą, Autorko.