Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny facet.Co o tym myslicie.

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta na fotce z internetu.Piszemy ze soba smsy i rozmawiamy ze soba przez telefon juz ok 7miesiecy.Rozmowy bardzo nam sie kleja i mamy zawsze o czym porozmawiac, tylko ze jeszcze nigdy, przenigdy nie spotkalismy sie w realu czyli nigdy na zywo sie nie widzielismy.On widzial moje zdjecie ja jego zdjecie na fotce a spotkania przekladal, machnelam na to reka bo przeciez kiedys wkoncu musimy sie poznac na zywo i zyje nadzieja ze tak bedzie.Wymienilismy sie adresami ja podalam mu swoj adres a on mi swoj.Wyslalam mu kartke na swieta i z pobytu w sanatorium, podpisalam sie na kartkach ale wiecie co on mi wyslal kartke na urodziny na ktorej nie podpisal sie kto zyczy nastepnie dostalam od niego kartke w ksztalcie serduszka na walentynki zadnych zyczen w srodku i tez nie podpisana co jak i kto zyczy.Po pieczatce moge sie domyslac tylko ze to on ale wcale to przeciez nie musi byc ten facet z ktorym pisze i rozmawiam przez telefon.Co o nim myslicie, co to za facet wedlug was.Odpiszcie mi tylko tak szczerze.

Gość gość
raczej dziwne, że taki kontakt mu wystarcza. Pewnie wygląda inaczej, niż na fotce, tzn. zdjęcie w cale nie jest jego. Kiedyś też pisałam z chłopakiem z netu, fajnie nam się pisało, potem sie spotkaliśmy. Widziałam jego zdjęcie, ale było chyba sprzed 10lat i sprzed 30kg. Spotkałam się z grubasem z długimi, tłustymi włosami, bleeeee. Jeśli nie chce sie spotkać, to coś ukrywa. Może np. jakąś niepełnosprawność, albo chorobę? (mam znajomego cierpiącego na schizofrenię, rada psychiatry na znalezienie kobiety: rozkochać w sobie, a dopiero potem się przyznać).

Gość gość
19:06 ......Może np. jakąś niepełnosprawność...... ty sama jesteś jakaś niepełnosprawna ale umysłowo, ze takie rzeczy wymyślasz.

Gość gość
Odpisze mi ktos cos jeszcze czy nie bo zwarjuje facet pisze kartki nie pisze w nich zyczen, zyczenia sa gotowe i sie na kartkach nie podpisuje tylko jako adresat i nie spotkalismy sie jeszcze w realu a przez telefon ze mna po 3 godziny klepie czy to nie jest chore czy to nie jest dziwne co to za facet, co robic dalej?