Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiSs łże n akazdym kroku.. chcceli wrobić 21 letniego obywatela..

Polecane posty

Gość gość
i jeszcze powiedz czy jesteś za obniżeniem emerytur sbekom czy przeciw no mow bo już nie chce mi się czytac twojego pieprzenia

Gość gość
jak to k***a możliwe że tyle kłamstw i złodziejstw udowodnione a taka picza dalej pieprzy jak to możliwe jest

Za obniżeniem emerytur, to chyba jasne... W przeciwieństwie do ciebie umiem samodzielnie myśleć i to, że jestem przeciwko PiSlamowi nie oznacza, że jestem za jakąś inną partią. Ale nie wiem czy jest sens to tobie tłumaczyć bo widzę, że jesteś jakaś nawiedzona. Poczytaj sobie o Salazarze, będziesz miała deja vu. O ile umiejętnie połączysz fakty...

I nie wiem dlaczego PiSostwo ma taką mentalność, że jeśli poprzednia partia nachrzaniła to PiS też ma prawo robić co chce. Walnijcie się w te puste łby. To, że PO w kulki leciało przez ostatnie kilka lat nie oznacza, że każda inna partia ma prawo rozpiep*zyć gospodarkę i robić wodę z mózgów przez propagandę.

Gość gość
No dobrze, skoro borowcy jechali zgodnie ze sztuka to dlaczego tv 1 pokazała ze tam nie ma ciągłej tylko przerywana ( co jest zaklinaniem rzeczywistości) dlaczego np ewentualny zamachowiec miał szanse wjechać miedzy te samochody i zrobić kuku a potem odjechać w sina dał bo mógłby. Dlaczego mówią ze młody słuchał muzyki sugerując ze miał tam nie wiadomo ile decybeli ktore zagłuszały sygnał .? Ciekawa jestem jak bedzie zeznawała premier naszego kraju, co powie czy potwierdzi wersje o sygnale mimo ze sa świadkowie którzy twierdzą inaczej. Dlaczego odpuścili kierowców którzy byli bezpośrednimi świadkami bo stali za fiacikiem? Cos jest nie halo i to jest po prostu przykre. Borowiec powinien znać te trasę , kazdy kamień i drzewo bo jeździ tam czesto, powinien zareagować inaczej a nie jak zwykły kierowca odbić w lewo i buch w drzewo.

15:47 - Dokładnie. Proszę, odnieście się do tego. Ale tym razem MERYTORYCZNIE.

Gość gość
borowik kieruje się pewnymi zasadami, a pierwszą z nich jest ochraniać osoby, które pod opiekę im powierzono, nie do jego kompetencji należy zbieranie dowodów w sprawie, nawet jakby miał prawo w tej sytuacji zatrzymać postronnych świadków (każdy obywatel ma prawo pozbawienia osoby wolności w ściśle określonych warunkach) to operacyjnie kieruje się dobrem klienta i ogarnia sytuację pod tym kątem, czyli zabezpieczenie bezpieczeństwa osoby chronionej, wezwanie pomocy, wsparcia itd.... nie róbcie z igieł wideł, Platforma Obywatelska robi sobie show dla elektoratu bo z tego ma realne miliony złotych z budżetu oraz ochronę szarych eminencji we własnych szeregach wyłudzaczy, oszustów i krętaczy i ich rodzin.... i oczywiste, że zależy im na negowaniu poczynań obecnej władzy aby bronić się w ten sposób czy kierować zainteresowanie w inne strony..... poza tym tego chłopaka który zagapił się i wjechał pod koła jadącego tuż obok auta, PO ma w głębokim poważaniu.