Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiSs łże n akazdym kroku.. chcceli wrobić 21 letniego obywatela..

Polecane posty

Gość gość

na nagraniu z monitoringu widać ze w kolumnie smiesznych zlodziejskich kłamców jest 30 metrowy odstem miedzy samochodami.. kolumna rzadowa nie powinna miec takich odtępów.. bandyci i klamcy

Gość gość
daj link

Gość gość
a afera podsłuchowa w PO zapomnieliście o nagranych przez kelnerów rozmowach?

Gość gość
A co z tych rozmów takiego wynikało poza butą i oderwaniem od rzeczywistości?

Gość gość
człowieczku oszukiwany przez PiS i być może proboszcza w swojej parafi.. afery piSowskie to nic przy aferze podsłuchowej... .. prawda jest taka z e stare PZPR i wSW jest w PIS.. i w solidarnosci.. solidarnosc nie powinna byc po stronie jakiegos polityka, tak samo jak kler.. ale widac kto ma w tym biznesy i trzymaja sztame.. Dudzie z solidarnosc***asuje PiS.. Rydzykowi tez.. i razem z PiSem pójdą na dno. :).. co to za rzaad ktory wrabia byc moze swojego wyborce w spowodowanie wypadku?.. zadaj sobie takie pytanie.. co by bylo wyborco PiSu gdybys to Ty byl na miejscu tego chlopaka..? hehehehehe.. rzad pisowski niech zacznie pakowac juz walizy.. tylko niech nie kradnie wyposazenia.. bo obywatele nie zapomna.. i obywatele na wiecznosc nie popra.. :)

Gość gość
Najpierw naucz się pisac po polsku. I nie rób z ludzi gląbów, tylko dlatego, ze mają przekonania prawicowe. Jestem kierowcą od 30 lat, i nie skręca się w lewo, nie upewniwszy się, czy jest wolna droga. Trzeba patrzec w lusterka, i upewnic się, czy z tylu nikt nie jedzie. Proste. Ewidentna wina tego skręcającego w lewo. Nie ośmieszaj się takimi tematami.

Gość gość
zamiast rozmawiać o Polsce dyskutujecie o tym kto z kim gdzie po co dlaczego - jak dwie głupie baby na targu z nudów o głupotach zamiast o przyszłości naszych dzieci i sprawach ważnych - Polska to Patologia

Gość gość
dokladnie, zawracanie, wymijanie oraz lewoskret a takze manerw naglego hamowania - sa to 4 najwazniejsze manewry !!!

Gość gość
Moze dla Ciebie. Dla mnie to moja Ojczyzna, moje miejsce na ziemi, mój Dom.

Gość gość
gość dziś To wygoń z tego Domu złodziei!! Posprzątaj!! Wyremontuj!! Wywal śmieci!! Dom? Jaki dom? Teraz to tylko chlew!! Gdyby było inaczej Polacy nie musieli by emigrować by godnie żyć.

Gość gość
Bo gówniarze kupują sobie prawo jazdy na rynku, i nawet nie znają podstawowych przepisów. Moja sąsiadka parkuje permanentnie na kopercie pod budynkiem, bo jakby musiala podjechac na parking kolo budynku, to wyjezdzając z niego, musialaby wyjezdzac do tylu i w prawo. A nie umie tego zrobić! Sama w glos się przyznała. A parkowanie na kopertach jest niezgodne z przepisami. Pewnie ona tez kupila prawko na rynku. O matko...

Gość gość
A!!! I jeszcze coś, spłać długi!!!

Gość Adam22
Więc poproszę byś wypisała mi nazwę partii politycznej która nie kłamie? I wymień mi jakiś ustrój polityczny który nie opiera się na kłamstwie?

Gość gość
21.05. Jako obywatel, robię co mogę. Pracuję, placę podatki, wspieram potrzebujących pomocy, nie kradnę, nie kłamię, nie lamię przepisów. Jestem zwyklym czlowiekiem, starającym się zyc porządnie. Nie da się posprzątac, naprawic zaniedban, patologii w jeden rok. Jest tego za duzo, na wszystkich szczeblach i frontach. Ale wierzę , ze z czas się uda. Dom, nawet do remontu i brudny, jest moim domem. Nawet, gdy muszę wyjechac, bo tez wyjezdzam, to mam gdzie wrócic. Do swojego domu. I proszę, nie napadaj na mnie. Pozdrawiam.

Gość gość
nie skręca się w lewo, nie upewniwszy się, czy jest wolna droga. Trzeba patrzec w lusterka, i upewnic się, czy z tylu nikt nie jedzie. Proste. x Teoretycznie proste, w praktyce jednak mało który kierowca zwraca taką szczególną ostrożność na drodze jednopasmowej z podwójną ciągłą, to kierowcy z tyłu muszą mieć się na baczności, bo w razie kolizji to oni są winni, bo nie zachowali wymaganego odstępu. A wciskanie ludziom kitu że jechało się na sygnale niecałe 50km/h i doszczętnie skasowało się przód pancernego auta to zwyczajne robienie z ludzi debili i traktowanie ich jak prostaczków od pługa oderwanych.

Gość gość
Ustrój, system, moze byc dobry, tak jak stanowione prawo. Ale musi byc przestrzegane i respektowane przez wszystkich. Nie ma partii zlozonej z idealnych ludzi. Najwazniejszy jest szef, który narzuca okreslone wysokie standardy i rozlicza swych podwladnych. Polska przez swoje polozenie geopolityczne ma "pod górké". Ma wrogów zewnętrznych i wewnętrznych, pilnujących, by nie stanęla na nogi gospodarczo i politycznie. Dlatego partia prawicowa, która chce odbudowac polski przemysl, gospodarkę, zadbac o obywateli, jest tak sekowana przez najrózniejsze grupy interesów, łacznie z Unią. Przez lata wybijano Polakom z glowy i serca patriotyzm jako " obciach"(slowa Tuska), by Polacy stracili swoją dumę, i olali swoje dziedzictwo i tradycję. Pamiętam czasy PRLu, potem okrągly stól, gdzie częsc Solidarnosci dogadala się za kasę i przywileje z komuchami. Tym dzisiaj jest dobrze i tlusto. Porządni ludzie często klepią biedę lub cierpią niedostatek. Majątek narodowy byl wyprzedawany, ludzie na bruk, mnozyla się patologia..Dzika prywatyzacja Lewandowskiego i Balcerowicza, zamykanie zakladów, kopaln, stoczni, zwijanie polskiej gospodarki. .Celowe dzialanie, by obcy kapital tu wszedl, przejąl co się da, a Polacy byli tylko najtanszymi robotnikami, a zyski za granicę. Dlatego mamy teraz obcych pracodawców, którzy placą jak placą, duuzo problemów do odkręcenia w kazdej dziedzinie zycia. Pracy dla rządu na lata... Gdybym ja spowodowala taki wypadek, przyznalabym się natychmiast do winy, poniosla konsekwencje i dziękowala, ze nikt nie zginąl. Dorosly czlowiek powinien umiec wziąc na klatę swoje blędy, uczciwie się do nich przyznac i zadoscuczynic. Niezaleznie od poglądów politycznych.

Gość gość
21.36 czy Ty wypierasz rzeczywistosc? Limuzyna uciekała do rowu i walnęła w drzewo. Kazdy konwój jest uprzywilejowany. Na calym swiecie. Rozumiem, ze nienawidzisz PiSu, ale naprawdę...bo ręce opadają... A w lusterka trzeba patrzec STALE.

Gość gość
W radiowej pisowskiej jedynce już powoli wycofują się z oskarżeń pod adresem kierowcy Fiata, coś jest na rzeczy. W Rzepie czytałam, że pani Premier nie lubiła sygnałów dźwiękowych, dlatego wyłączali, jeździli tylko na sygnalizacji świetlnej :D

Gość gość
gość dziś x Weź zejdź na ziemię, połowa świadków wydarzenia nie słyszała sygnałów dźwiękowych, kierowca fiacika też ich nie słyszał więc jeśli tak było, to nie były to pojazdy uprzywilejowane... to raz. Dwa... pojazdy uprzywilejowane muszą mieć jakiś powód do takiej jazdy, sam fakt że pasażerem jest premier nie upoważnia do korzystania z przywilejów. Trzy... gdyby to był konwój, to pierwsze auto jechałoby bardzo blisko drugiego, po to aby nikt pomiędzy się nie wcisnął i nie doprowadził do takiej właśnie sytuacji. Cztery... gdyby konwój jechał z dopasowaną do warunków prędkością, to dobrze wyszkolony kierowca nie straciłby panowania nad pojazdem, a już na pewno nie pieprznąłby centralnie w drzewo aby nie zabić vip-a którego ochrania.

Gość gość
Aha i najważniejsze... każdy pojazd uprzywilejowany musi zachować szczególną ostrożność i dbać o bezpieczeństwo pozostałych użytkowników, anie jechać na ślepo uważając się za Boga któremu wszystko wolno. Mam cichą nadzieję, że któregoś dnia skończy się to tragiczniej dla konwoju i może wtedy zrozumieją że jednak nie wszystko im wolno. A tak na marginesie to mam w d***e kto był pasażerem, czy to pis, czy po, ta sama sitwa złodziej i nieudaczników.

Gość gość
na nagraniach jakos podaje mi to na wiecej niz 50km/h, no ale Koziejem nie jestem, moge sie mylic

Gość gość
To jakieś rusy piszą czy byli prezydenci? :-D

Gość gość
chodz moj Shogunie :D

Gość gość
Weś ja tego nie zrobiłem ja nie pisze komętaży ja ino wżucam zdjencia jak jusz to morze Bronek to zrobił nie wieszcie pisowi mi wieszcie ja to wygram

Gość gość
chyba kodowcy, juz wiedzą co się stalo. dla niepoznaki piszą ze pis i po to wsio rawno:):) tak to jest, jak sie nie odróznia dobra od zla. wlazi w tylek obcym. dowody na zlodziejstwo po są.ambergold, "reprywatyzacja" w wwie, to tak pierwsze z brzegu.

Gość gość
Towarzyszu Szczynukowicz, zejdzcie z krzesla.

Gość gość
NaPISdzie jedzesz naiwny narodzie-- kierunek BIALA RUS --oder BIELARIUS

Gość gośćpieknaimadra
autorze teraz przeciw pis sa tylko debile albo złodzieje,to które ciebie dotyczy?

1: Nie mam nic wspólnego ze złodziejstwem, głupia też nie jestem i jestem przeciw PiS. I co? Mózg rozwalony? Takiej propagandy jak za PiS to nie było wcześniej w wolnym państwie, zamazywanie w TVPis serduszek WOŚP gdy reporter się kogoś pytał i "delikwent" akurat miał naklejkę, usuwanie na jezdni w ostatnich wydarzeniach linii przerywanej i zastąpienie jej nieprzekraczalną z dwóch stron, w wakacje padłam jak w TVPis wydarzeniem dnia było kiedy jakiś samochód wjechał w pielgrzymów zmierzających do Krakowa. Szkoda, że nie wspomnieli, że samochód wjechał przypadkiem i był on pielgrzymkowy. Ale po co, niesmak przecież pozostanie i w tępych umysłach zakoduje się, że pielgrzymi są prześladowani, pewnie przez te niedobre Peło! Z jakieś półtora tygodnia temu w TVPis Info bodajże do wiadomości publicznej zostało podane, że przewodniczący partii Nowoczesna Ryszard P. został zatrzymany i oskarżony o kolaborowanie z wywiadem rosyjskim. Nadawana wiadomość trwała trochę czasu. Już na sam koniec powiedzieli, że to żart. Sprytne. Oficjalnie tylko dowcip ale pozostawienie cienia na człowieku z opozycji zostanie. A może jeszcze ktoś w międzyczasie wyłączył telewizję więc się nie dowiedział, że to "żart", to dwie pieczenie na jednym ogniu! Już pomijam wypowiadanie się na temat demonstracji, gdzie zawsze ulice Warszawy i innych miast są zawalone jak nie wiem, dla nich to zawsze "garstka osób" - nieważne, czy jest to 100, 1000, 10 tyś. czy nawet i 200 tyś. To jest zawsze "garstka". WOŚP w dniu finału poświęcili jakieś 13 sekund bodajże, tego pewna nie jestem ale strasznie mało. Już nie wspominam o chorym "programie 500+", za którego płacimy wszyscy a nawet i wydajemy więcej bo doją z nas równo. Likwidacja gimnazjów to też popiep*zony pomysł, w sam raz dla starych komuchów, którzy nie potrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Pomijam, że za te fundusze można by było zrobić o wiele więcej dobrego dla szkół. Ale to nieważne - ważne, aby naród był głupi i niewykształcony, dlatego oświatę trzeba rozwalić.

2: Dzielenie Polaków na lepszych i gorszych. Gloryfikowanie złoczyńców. Będąc młodą osobą dowiedziałam się, że "stałam tam, gdzie stało ZOMO". Dawanie przyzwolenia na kibolstwo i bandytyzm, organizacje typu ONR. Dawanie w łapę temu sku*wielowi, Rydzykowi. Pawłowicz- wykształcenie doktora, napiszesz jej w komentarzu, że nie ma profesury to dostaniesz bana. Napiszesz jej kulturalny, acz krytyczny komentarz - dostajesz bana. Komunistyczne metody. Stonoga ostatnio podał do informacji, że ma materiały gdzie Macierewicz i Kaczor zamawiają chłopców na gej party. Wcale mnie to jakoś nie zaskoczyło. Fajnie, jakby coś takiego wypłynęło na wierzch, może co mądrzejsi otrzęśliby się z letargu. Co do upodobań Kaczyńskiego to każdy wie, że jest homoseksualistą. Szkoda tylko, że nie zrobił "coming outu", może by nie kisił swoich kompleksów i poczucia winy za śmierć brata w sobie i by się nie mścił na Polakach. To widać na pierwszy rzut oka, on gardzi Polakami, nienawidzi ich. Chciałabym to jakoś podsumować. Napisać coś o partii rządzącej, określić ich jedną nazwą. Gdybym napisała to, co bym chciała, jutro zapewne odwiedziliby mnie smutni panowie w garniturach. I skończyłabym w piachu. Gdybym była osobą sławną i głośną, kto wie, czy bym już tak nie skończyła?