Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość88

Czy ktoś zechce pomóc?

Polecane posty

Gość gość88

Witam. Piszę tu ponieważ chciałabym pomóc mojej znajomej która jest w trudnej sytuacji. Ma dwuletniego synka, którego od początku wychowuje sama. Gdy rozmawiam z nią widzę jak jest jej ciężko. Nawet myślała już o oddaniu malucha do domu dziecka ale moje wsparcie dużo jej uświadomiło. Staram się jej pomagac w miarę moich mozliwosci. Otóż.. Kochani. Dla niej to by była ogromna pomoc. Jeśli znajdzie się ktos zainteresowany sprawą proszę napisac na mail, gdzie potem postaram się jak tylko mogę by udowodnić że dana osoba potrzebuje takiej pomocy. Kochane. Dla was to byc moze tylko paczka z używanymi, niepotrzebnymi już ciuszkami dla malucha a dla niej to może być duzo radości i uśmiechu na twarzy. Czy znalazłaby się chociaż jedna osoba ktora mogłaby wysłać tej kobiecie paczkę z ubrankami dla chłopca o rozmiarze 98-104?

Gość gość
Wysłanie takiej paczki to koszt ok 20 Zl. Niestety nie mam mozliwosci by pomoc ale pamiętam ze jak wysyłałam paczkę z ubrankami dla dziewczynki, zaznaczam ze to byla spora paka zapłaciłam 16 zł. Kobietki. Zbierzmy sily i pomóżmy. Dobro wraca!!

Gość gość
/nie mam, ale jakby co to wiem, że ubranka dla dzieci z biednych rodzin można za darmo odbierać w pck, caritas albo gopsie, z tym że tam trzeba udokumentowac trudną sytuacje/

Gość gość
Autorko to sama wydaj te 20 zł np. na olx kupując używane ubranka. Tam są setki jak nie tysiace ofert, że ubranka są po złotówce, tylko za wysyłkę trzeba zapłacić.

Gość gość
Przeciez napisala ze pomaga w inny sposob...

Gość gość
Ahhaha. Znajdz autorce ogłoszenie na olx gdzie trzeba pokryć tylko koszt wysyłki. Mysle ze to nie bedzie takie proste jak ci sie wydaje

Gość gość
Chcialabym pomoc lecz nie mam takiej możliwości :/:/

Gość gość
gość dziś Co?? Wklepałam właśnie w OLX ciuszki dziecięce i sortowanie po najniższej cenie w swoim tylko mieście i jest całe mnóstwo ofert oddania ciuszków za darmo lub po pokryciu tylko kosztów wysyłki... w co ty grasz?

Gość gość
22:00 nie będę komuś obcemu szukać, ale dla dzieci znajomych we wrześniu szukałam i wszystkie ciuchy do szkoły na rozpoczęcie i w-f znalazłam po 1zł (buty dla chłopca były za 5zł) więc dało radę, tylko trzeba poszukac odpowiednich rozmiarów. Tam jest sporo osób co sie chce tylko pozbyć, ale koszt wysyłki trzeba opłacić. Albo na allegro jak są licytacje i zaczynają się od złotówki to kliknąć i czekać, jak nikt nie podbije to tez masz ciuch. No i j.w. ubranka można dostac w pewnych punktach ze zbiórki, ale trzeba się tam osobiście przejść.

Gość gość
do 22:05 ale widzisz, łatwiej kogoś poprosić albo zagonić do szukania, niż samemu się zmobilizować. A ciuszków na olx jest dużo i to nawet za darmoche. więc autorko czemu tam nie zadziałasz?

Gość gość88
Forumowiczki! Nie ja jestem autorką postów niżej -,-