Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zrobić siku!

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch dni sikam w bardzo małych ilościach. Biegam do toalety co chwilę, a oddaję tylko kilka kropel... Do tego czuję ból w lędźwiach przy pochylaniu. Dzisiaj zaczęłam brać Furaginę bez recepty, ale jeszcze nie widzę poprawy. Jestem straszną panikarą więc umieram z nerwów. Mój lekarz ma urlop, więc wizytę mam umówioną dopiero za tydzień. Boję się, że zatruję się moczem jak nie pojadę na cewnik po brzuch mi bulgocze...

Gość gość
ile bierzesz tego furaginum? powinny byc co najmniej dwie dawki uderzeniowe po 3 tabletki rano i wieczorem. otem po 2 tabletki. powinno przejsc po 2-3 dniach

Gość gość
Dzisiaj tylko trzy tabletki, jutro zacznę więcej. Myślisz, że nie trzeba jechać do szpitala?

Gość gość
proponuję zrobić nasiadówkę dość ciepłą wodę dać do wiadra tak by się nie oparzyć , usiąść pupą i ciepła para pomoże zrobić siku

Gość gość
To zrob kupe

Gość gość
albo usiasc w wannie z ciepla woda, ok 40 stopni i probowac zrobic siku do wody

Gość gość
Nie zatrujesz się moczem :// masz typowe wczesne stadium zapalenia pęcherza i tyle, nie ma co panikować, ani jechac do szpitala. Idź po leki do jakiego olwiek lekarza ogólnego albo gina i za parę dni będzie po sprawie.

Gość gość
Bierz do tego jeszcze no spe.