Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garbusek

kto ma krzywy kręgosłup?

Polecane posty

Gość garbusek

Od dziecka mam problem z kręgosłupem, widać, że się garbię, nie mogę się wyprostować, bo jest to strasznie męczące i nie mogę oddychać. Płakałam i błagałam rodziców, żeby mnie zapisali chociaż na basen, bo od tego kręgosłupa zalezy moja przyszłość (chciałam być aktorką). Oni uparcie nic nie robili, bo ważniejsza była szkoła, a jak wiadomo - każde dodatkowe zajęcie groziło pogorszeniem ocenek. No i teraz mam 25 lat, nie wyjdę na plaże, nie założe sukienki z odkrytymi plecami, moje życie nie ma sensu, bo nie mogę zrealizować swoich marzeń. Za to dobre ocenki na świadectwach w szufladzie są.

Gość garbusek
Zazdroszczę dzieciom, których rodzice zapisują na dodatkowe zajęcia - akrobatykę, karatę czy cokolwiek. Mnie nie wolno było nawet iść do kina raz na ruski rok. Gdy postanowiłam w wieku 20 lat pijechać na koncert do innego miasta, była cała debata, że sobie na to nie zasłużyłam :)

Gość gość
jeszcze kawał życia przed Tobą!;)

Gość gość
Często płaczę przez ten kręgosłup, jeszcze nie widziałam kogoś, kto by miał taką postawę jak ja, nie mówiąc o gorszej. Rehabilitacja jest częsta i droga, a mi ledwo na jedzenie starcza pieniędzy z tej śmiesznej pensyjki. Harowanie za 1500 zł to jest wyzysk, to nie jest godne życie.

Gość garbusek
man on the moon - 25 lat skończyłam w zeszłym tygodniu.

Może w teatrze byś się odnalazła? :D Marnujesz się tutaj i z całą pewnością "aktorząc", świecąc swoim "garbem" przed rzeczywistą publiką, wyciągnęłabyś więcej niż na śmiesznych próbach ratowania tego ścieku. :classic_cool: To koniec... :classic_cool:

Gość garbusek
Żeby grać w teatrze, trzeba skończyć studia aktorskie. Zeby dostać się na studia aktorskie trezba mieć prosty kręgosłup.

Gość Kopikso
odczuwasz boleści? Zawsze możesz się zapisać na fizjoterapie która pomaga i to bardzo, jak jesteś z okolic Krakowa polecam Ci tego Pana http://fizjo-sfera.pl/pierwsza-wizyta.html , widać że zna się na rzeczy, jest niezwykle delikatny i zabiegi są naprawdę dobrze dobrane. Bóle mijają, a wiem że przy krzywiznach potrafią być nieznośne.