Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona0029

Czy On się mnie wstydzi

Polecane posty

Mam taki problem . Spotykam się z Facetem od pewnego czasu na poczatku znajomości chodzilismy na imprezy , robiliśmy sobie dużo zdjęć , jezdzilismy na wycieczki , chodzilismy po miesiecie , kolacje , wino , świece . od pewnego czasu On się zmienił , nie chce robić sobie zdjęć a jak juz zrobi to mówi mi abym skasowala je lub schowała na dnie pamięci telefonu aby nikt ich nie widział bo on mnie o to prosi , widujemy się 4-5 razy w miesięcu , na imprezy Nie chce chodzic ze mną bo mówi ze jest za stary ( z kolegami i koleżankami chodzi ), na wycieczki nie jezdzimy bo cały czas albo cos się zepsulo w aucie albo zmęczony po pracy ( a do znajomych jeździ na weekendy ) , nie chce wychodzić nigdzie ze mną mieliśmy iść do kina ( sam zaproponował ) a jak przyszło co do czego to nie odzywał się cały dzień twierdząc ze gorączkę miał , o kolacji nie wspomne bo już wgl nawet nie chce przyjechać na kolacje , alkoholu nie pije tylko ze mną ( ze znajomymi pije ) , a świece ? Chyba Moge wyrzucić do śmieci bo twierdzi ze go dusza ? Czy on się mnie wstydzi? Czy może robi wszystko abym go olała :-( nie wiem juz co mam myśleć :-(

Gość gość
Chce to sprowadzić do sexfriend. Żeby był między wami tylko sex. Nie pokazuję się z Tobą dla innych, bo dla niego znaczysz tyle co sex. Zakończ to, bo będziesz cierpiała.

Gość gość
Może masz rację, może ona ma taką metodę porzucania kobiety. Chce, zęby to ona odeszła zniechęcona jego zachowaniem. Nie masz tam nic innego na podorędziu ???

Nie wiem juz sama . spotykamy się rok niby wszystko pięknie ładnie , mieliśmy wejść w związek za nie długo bo często wspominał o Tym . a tutaj takie coś .

Gość gość
Odpuść sobie, jesli facet nie chce z tobą wychodzić i nawet nie chce wspólnych zdjęć, to albo w ogóle nie jest tobą zainteresowany, albo ma kogoś i boi się że wasza znajomość wyjdzie na jaw.